Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

Zapomenuté příkazy
Frenk98
Video dělané spíše pro nováčky zde na serveru, ale určitě i ten nejzkušenější admin je všechny nezná ( například /pustitzbrane nebo /fonzsize? )

Provo
Krásně jsi to spracoval, video se mi líbí a pro nováčky určitě přínosem.
Vojta369
Když jsem znal všechny příkazy můžu bejt admin? Když je i ten nejzkušenější admin nezná? Uplně důležitý video.
Geroj
Si mal natočiť video zase o tom ako jazdiš misie Kappa
Ondrah98
Zato některý komentáře jsou tady strašně důležitý... Je jasný, že hráči se stejně 60x zeptají, ale nevidím důvod tu psát negativní komentáře. Kvalita může být rozhodně horší a obsah vás očividně nezajímá, tak proč ho řešit ne?
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Frenk98
Citace
Vojta369 napsal:

Když jsem znal všechny příkazy můžu bejt admin? Když je i ten nejzkušenější admin nezná? Uplně důležitý video.

Pro Tebe to zrovna důležitý video být nemůže, jelikož na serveru delší dobu hraješ, ale pro začátečníky si osobně myslím že je to užitečný video.
Tu máš
Vojta369
aha myslel jsem že když jsi tam napsal že i ten nejzkušenejší admin je nezná, že jsem jako nějak vyjímečnej ale asi ne no. pardon
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=20262

Ahoj Kacko,

musím ti říct, že mám pár věcí, které mi leží v žaludku ohledně tvého působení jako adminky na superpařbě. Mýslím si, že se trochu ztrácíš a nedáváš najevo své vlastní názory (viz veškeré tvoje vyjádření u pub žádostech). Jako admin bys měla být schopná vyjádřit svůj pohled na věc a ne jenom být ve stínu a odkoukávat co dělaj tvoji kolegové. To může vést k nedostatečnému řešení problémů a k celkové nejistotě.

Další věc, co mě trochu štve, je tvoje absence v oblasti cheaterů. Jako admin bys měla být v obraze, co se týče těch, co se snaží podvádět. Ale zdá se, že v tomto směru máš trochu mezeru. A tim pádem trochu postrádám důvod proč jsi adminka.

A tvoje ježdění misí každý den celý den? Je fajn, že to děláš, ale zdá se, že se na to trochu příliš soustředíš a to můžeš rovnou být jenom hráč. Práce admina není jenom o misích. Je to o udržení pořádku na serveru, a ne jen o tom jezdit mise.

Tak co teda? Proč nejsi teda organizator akcí? Přece jenom akce ti jdou a sám si myslím že jsi v tom dobrá. Věřím, že bys to dokázala stejně dobře jako Vetasovic který je taky admin a vlastně dělá stejný věci jako ty, tak proč to nevyzkoušet?

Doufám, že tohle vezmeš jako konstruktivní kritiku. Nejde mi o to, abys se cítila špatně, jen chci abys mi řekla tvůj pohled na věc.
Octavia
Fanny díky moc. moje babka díky Tobě může začít hrát SA:MP ! Good job!
img.tpx.cz/uploads/octavkapodpismik.gif
julo
chcelo bi to dalsi video ako zarobit peniaze
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
24%