Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Kalibrace obmen
ATomas
Zdravím,
sháním lidi, kterí maji nějaký přehled o tom jak ekonomika funguje. Nepotřebuji, aby ten človek měl vystudovanou ekonomku a uměl odříkat všechny definice.
Hledám partu lidí, kteří budou střídat zamněstnání a hlásit mi naddimenzované, nebo poddimenzované odměny za mise.

Zároveň mi tento team bude kalibrovat i horní a dolní mez v nemovitostech, tak aby to odpovídalo nynější ekonomické situaci.

Více podrobností, jakou mám, nad tím představu řeknu až konkrétnímu teamu. Každopádně tento team bude mít k dispozici nahládnutí do rozpočtu a možnost si nastavit 100% nonstop bonus.

Takže zájemci mi pište do SZ na webu. Budu vybírat hlavně na základě prvního dojmu, takže se snažte. (Sz s jednou vetou nebude mit moc šanci...)
hormoskunk
Nejsem teda zájemce o tohle... ale jen bych k tomu dodal, že je třeba celkově zvýšit deafultní ceny domů, firem a gangů. Vozidel samozřejmě taky, ale to si už sám uvedl, že ceny v nemovitostech budeš předělávat, tak to beru jako samozřejmost.

Si vem například koupit si firmu za 10 mega kdysi byl teda větší problém než teď za 10 mega. Všude tak nějak funguje inflace, ale cena nové firmy minimálně už 4 roky je 10 mega. Určitě by se to mělo změnit zároveň u gangů a domů. Dej teda tomu teamu za úkol, kalibrovat i tyto 3 věci.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%