Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nové akce na server
Fifa
Ahoj hráči.

Jelikož mě nenapadá žádná super akce, kterou bych mohl udělat a vy bez toho, aniž by vám někdo dal nějaký $ nehejbnete zadkem a umíte si jenom stěžovat, pokusím se o možná zoufalý krok.

Vyhlašuji soutěž o to, kdo vymyslí dle mého názoru nejlepší akci!

Jediné co po vás chci je to, abyste vymysleli super akci, kterou bych mohl uspořádat. Vaše návrhy mi pište sem do [.hide][./hide] (bez teček) nebo do SZ, aby nedošlo ke kopírování návrhů. Za cca týden vyberu 3 nejlepší vymyšlené akce, které se pokusím na serveru uspořádat.

Nejlepší návrhy získají:
1. místo - 10.000.000$
2. místo - 5.000.000$
3. místo - 2.000.000$

Jsou to peníze za nic, akci můžete v klidu vymyslet i ve škole a doma jenom během 5 minut sepsat. Chci, aby návrh dával smysl a měl nějakou úroveň. Můžete vymyslet něco úplně nového, co tu ještě nikdy nebylo a rádi bystě takovou akci chtěli na SP zažít.
Tak vám přeji hodně štěstí a doufám, že se mi zde něco objeví.

Akcí můžete navrhovat více, nemusíte pouze jednu. Ale pozor na trippleposty a podobný porušení pravidel webu!!! Od toho je EDITace příspěvku, kde můžete akci doplnit, dopsat, přidat...

PS: Peníze jdou z mojí kapsy (pro hnidopichy).
Upravil Fifa dňa 25.05.2016 00:54
SenSuj
hormoskunk
Hele do AT se asi nikdy nedostanu, takže nemá cenu nezveřejnit ti ty 3 mé akce, které jsem chtěl jako první admin na SP uspořádat, které předtím tady nikdy nebyly. :D

Hi
PatoMRZK
biatec
mara557
Baddy
Spidzer
Fifa
Dnes poslední šance do 20:00 hodin něco vymyslet. Návrhy od vás zatím nejsou špatný, ale na moji plánovanou megaakci se bohužel moc nehodí... Každopádně výhry budou, jak jsem slíbil.

!!! KONEC !!!

Výherci:

1. místo - hormoskunk
2. místo - mara557
3. místo - Spidzerovec

Je ve vašem zájmu se mi ozvat o výhru. Kdo se neozve, výhru nedostane. Čas je do 20.6.2016, poté nárok na výhru propadá!!!
Upravil Fifa dňa 14.06.2016 00:27
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov