Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Souhlas?
Ano 21 Hlasů
64%
Ne 9 Hlasů
27%
Nezájem 3 Hlasů
9%
Počet hlasů: 33

Hodinový bonus
Ghost_Hunter
Ahoj, navrhoval bych, abys úplně zrušil hodinový bonus.

Jde zbytečně moc $$ do oběhu, a že jich už není málo.

Už teď jsou ceny všeho možného na serveru šílené.

Myslím že není třeba k tomu psát další blbosti, návrh je prostý.
petrys
Nevidím zde žádný závažný důvod ke zrušení hodinového bonusu. A to že jdou $ oběhu, s tím nic neuděláš, peněz bude na serveru čím dál víc a budeme si muset zvyknout, že skoro každý má minimálně miliardu. Dávám i tak nesouhlas i když bonus nevyužívám.
</3
Baseball

Určitě souhlasím,
Citace
že skoro každý má minimálně miliardu.

Banka hráče více jak 2,135 mg cca z technických důvodů mít nemůže, takže to je hlavní důvod pro souhlas.
petrys
Citace
Baseball napsal:

Určitě souhlasím,
Citace
že skoro každý má minimálně miliardu.

Banka hráče více jak 2,135 mg cca z technických důvodů mít nemůže, takže to je hlavní důvod pro souhlas.

Pak se to proto schovává do domů, nebo se kupují nemovitosti. Ale rozhodně se mi zdá blbost rušit hodinový bonus. Jako jak říkám, osobně na serveru nepracuju, takže nevyužívám bonus ale bylo by mi líto těch "misionářů" co tu sedí celý den a chtějí si vydělat :D
</3
Ghost_Hunter
Škoda že jdou peníze ukládat dále no, pak by to nebylo tak šílené. :D
Warning
Určite áno,ale asi to neprejde už len z toho dôvodu že ,,boháči a machri" dajú Ne pretože by sa im stalo niečo s ich prašulkami -_-
TimG
Už to malo byť preč dávno.. Správně
Peugeot406ism
Za mě určitě ano, v oběhu je fakt dost peněz, já když jsem začínal na SP tak se řešilo každých 10 000$ co se ztratilo a při tom se mi nezdá že by def. ceny nějak stouply a dneska má každý peněz že neví co s nimi. Nějaké omezení by určitě nežkodilo omezit příjem peněz do oběhu hodinový bonus drušil a dal bych klidně i něco dalšího protože je každý druhý miliardář a nikdo si peněz neváží, když si vzpomenu co bylo pro hráče když vyhrál kopec smrti a dostal 100k. a dneska? ta částka je hráčům pro smích.
SweaR_
Reformu. Toto už nijak nepomože.
esx_exiteye
Citace
SweaR_ napsal:

Viděl bych to tak no... Znížit výdělky a reformu.
Nxs
Citace
SweaR_ napsal:

Přesně... To by bylo asi nejlepší.
i.imgur.com/WHTT459.gif
hormoskunk
Tady hlavní problém je, že atomas tím hodinovým bonusem se snaží nalákat děcka co v tom vidí... "hurá budu hrát 5 hodin a pak budu mít více peněz tak to ještě protáhnu na celých 8 hodin a budu bohatý"... mentalita děcek je omezená a na tom si atomas zakládá a tím si vlastně pomáhá, že má hráče na serveru + navíc si nakupují více prémia, takže to atomasovi hraje do karet a je mu z 95 % u prdele celá ekonomika na serveru. Prostě chce server mít plný hráčů a vytěžit co nejvíce realnych peněz ať mu to pokryje aspoň náklady provozu toť vše.

Jsem samozřejmě pro, ale stejně nejspíš se stím nic nestane...
Dreamys
Mohlo by to dost pomoct, určitě souhlas Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche