Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Chcete teamspeak od ?
Nokia3310 22 Hlasů
40%
DanRo 21 Hlasů
38%
Někdo jiný 12 Hlasů
22%
Počet hlasů: 55

TeamSpeak
Nokia3310
Mám teamspeak s 32 slotami a mám v plánu to rozšířit na 512 slotů. Teamspeak by byl samozdřejmně pořád aktualizovaný a pořád bych se o něho staral. jede to na SSD diskách takže žádné lagy vysoká kvalita zvuku.Díky *Ok* Good job! JISTÉ JSOU I DJ ROOMKY !
fIoW
Zlepšit gramatiku by to nejdřív chtělo, na lidi to nedělá moc dobrý dojem. K věci, TSko od tebe nevím jestli je dobrý nápad, kdykoliv jsem ti na serveru napsal tak si prostě neodepisoval, a to se mi nelíbí.
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Dreamys
No určitě by to chtělo tsko vrátit.. jestli budeš dobrý majitel tska nebo ne, to už já bohužel říct nedokážu protože tě moc nepoznám Smile Ale líbí se mi jakýkoliv návrh co se týká znovuzprovoznění tska takže.. rozhodně souhlas Smile
esx_exiteye
Jinak.. Vedení TS už je jakš takš vybavené skládající se z Szhelbyho a DanRa. Tito hráči mají zkušenosti no záleží teď na nich. Jestli do toho pujdou, nebo ne.
Nokia3310
Citace
Mejtes napsal:

Zlepšit gramatiku by to nejdřív chtělo, na lidi to nedělá moc dobrý dojem. K věci, TSko od tebe nevím jestli je dobrý nápad, kdykoliv jsem ti na serveru napsal tak si prostě neodepisoval, a to se mi nelíbí.

Všem hráčům pokud to jde odepisuji když už tak dělám akce. Navíc toho mám plno každou chvilkou po mě někdo něco chce.
Nokia3310
Citace
The_ExIT napsal:

Jinak.. Vedení TS už je jakš takš vybavené skládající se z Szhelbyho a DanRa. Tito hráči mají zkušenosti no záleží teď na nich. Jestli do toho pujdou, nebo ne.

O skušenostech tu mluvit nemůžeš... Mluvil jsem s DanRem to TS nic nemá zakoupené a vyhodily ho z gamingparku protože dělal potíže...
esx_exiteye
Za 1. nás nazajímají vaše věci
Za 2. proč sem píšeš reklamu na konkurenci?
DanRo
Citace
Nokia3310

Nechápu jak se chováš ..

Zakoupené to nemám, jelikož by to nikdo nevyužíval a zbytečně to žere kredit.

Od portálu jsem odešel, jelikož tam byl neschopny majitel Smile To se tam můžeš poptat koho chceš.

Pokud chceš na někoho házet špínu, můžu začít taky. Bohužel na to nemám povahu.
Chováš se jak se chováš, dřív si se jen přetvařoval nebudu se s tebou vůbec hádat to je pod mojí úroveň, už jak se chováš na svůj věk. Bohužel že tě někdo předehnal a zažádal si dřív, za to se na mě zlobit nemůžeš. Nic není jisté, já ti to neberu.

O skušenostech..

no nic.

Raději se starej o svojí anketu,
pro ostatní moje "žádost" kterou dotyčný neuvedl, a přes to udělal anketu zde,
http://superparba.eu/forum/viewthread...rowstart=0
esx_exiteye
Bylo by fajn kdyby řešíte věci mimo SuperPařby v pm na skypu třeba...
Nokia3310
Citace
The_ExIT napsal:

Reklama ? podívej se v jakém kontextu to je podané.
Nokia3310
Citace
DanRo napsal:

Citace
Nokia3310

Nechápu jak se chováš ..

Od portálu jsem odešel, jelikož tam byl neschopny majitel Smile To se tam můžeš poptat koho chceš.

Chováš se jak se chováš, dřív si se jen přetvařoval nebudu se s tebou vůbec hádat to je pod mojí úroveň, už jak se chováš na svůj věk. Bohužel že tě někdo předehnal a zažádal si dřív, za to se na mě zlobit nemůžeš. Nic není jisté, já ti to neberu.

O skušenostech..

no nic.

Ty sem vůbec nepiš mám natočené jak jsi říkal že máš vše na 3 roky atd... samé lži + bavil jsem se tam s lidma 90% lidí říká že jsi dělal bordel atd.
DanRo
Jak psal, The_ExIT

nebudu se vyjadřovat, tvoje dětinské vyjadřování a gramatika.
Přece jenom to je tvoje žádost o poskytovatele TS3.

Hodně štěstí.
esx_exiteye
Citace
Nokia3310 napsal:

Citace
The_ExIT napsal:

Je to konkurenční server/portál nebo co to je...
Zkus to napsat na serveru... Nejsem si jistý jestli admin team má stejný názor.
Nokia3310
Citace
The_ExIT napsal:

Citace
Nokia3310 napsal:

Citace
The_ExIT napsal:

Je to konkurenční server/portál nebo co to je...
Zkus to napsat na serveru... Nejsem si jistý jestli admin team má stejný názor.

Je rozdíl mezi serverem a tu. Probíral jsem to teď se správcem a bylo to schváleno v tomto kontextu. Jinak použité, by to bylo jako reklama ale takto ne. Je tam důraz kde on byl a odkud byl vyhozen. dál nehodlám pokračovat
esx_exiteye
Mimochodem s tebou jako vedoucím na TS nesouhlasím... TS potřebuje ruku, která to udrží a né 10 leté dítě, které si myslí že když má ts tak tu může provokovat hráče do hádek... To si neumím představit chod TS... To jako kdo se nebude vtirat dostane ban? Nebo co jako... Tvůj přístup k lidem a řešení věcí opravdu není normálni.. Rozhodně NESOUHLAS
Peugeot406ism
Citace
Nokia3310 napsal:

Citace
DanRo napsal:

Citace
Nokia3310

Nechápu jak se chováš ..

O skušenostech..

no nic.

Ty sem vůbec nepiš mám natočené jak jsi říkal že máš vše na 3 roky atd... samé lži + bavil jsem se tam s lidma 90% lidí říká že jsi dělal bordel atd.

Silně mi to připomíná debaty v českém parlamentu ale to je vedlejší. :D

oba si můžete založit TS server na určitou dobu, dal bych to tak že by se publikovali oba a ten který by se osvědčil a byl by lepší tak ten by se zachoval a pak by byl jako oficiální TS server superpařby a ne se tu hádat (neříkám že se vysloveně hádáte ale prostě argumentujete proti sobě) Každý by měl dostat šanci pokud si něco chce vyzkoušet je možný že Nokia překvapí a bude mít super TS3 server nebo taky ne to se nikdo nedozví pokud se to nezkusí (to samé i DanRo)
Nokia3310
Citace
The_ExIT napsal:

Mimochodem s tebou jako vedoucím na TS nesouhlasím... TS potřebuje ruku, která to udrží a né 10 leté dítě, které si myslí že když má ts tak tu může provokovat hráče do hádek... To si neumím představit chod TS... To jako kdo se nebude vtirat dostane ban? Nebo co jako... Tvůj přístup k lidem a řešení věcí opravdu není normálni.. Rozhodně NESOUHLAS

Je mi 27. A nikoho neprovokuji napsal jsem to co vím...
Peugeot406ism
Citace
Nokia3310 napsal:

Citace
The_ExIT napsal:

Je mi 27. A nikoho neprovokuji napsal jsem to co vím...

Zapamatuj si jednu věc, nezáleží na tom kolik ti je ale na kolik se chováš. Znám šestnácti letý kteří mají víc rozumu než třeba třicetiletí. Nechci ti tu radit co máš dělat ale ve 27 letech by jsi měl mít jiný povinnosti než hrát SP a starat se o teamspeak
kokosovy__orech
Na TSko nepotřebuješ SSD, a kvalita zvuku bude taky vždy dobrá, jsou tam minimální datový toky, měli jsme 500 slotovej server který byl přímo v USA a vše tu jelo naprosto krásně Smile, takže to rozjeďte jak chcete a načem chcete, ale hlavně ať už to je Smile

kravina jako majitel... nechápu co tu řešíte, když to nebude zvládat se tam nahodí víc adminů....
Dollar
Myslim že je jedno, kto to TS3 bude vlastniť, s nokiou nemam problém, na starom TS3 som bol technik, a bolo tam ešte zopár adminov, a žiadny problem nebol.. SUHLASIM
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%