Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Lidé ze SP 2016
Rpph
Zdravím, rozhodol som sa usporiadať "akciu" "Ukážte sa na fotke" už to tu samozrejme bolo (3x) 2013 | 2014 | 2015
Akurát som pozeral youtube, a uvidel som video Lidé ze SuperPařby 2015 | Posledné video Ludia zo superparby bolo zverejnené 7.5.2015

Asi väčšina viete o čo ide Smile, pred chvílou som čítal ešte, že by ste niektorí chceli napísať, aj niečo o sebe.. Tak ak by ste chceli poslať svoju fotku tak splňte nasledujúcu osnovu:

1.) Pošlite mi svoju fotku
2.) Rok kedy si začal hrať
3.) Kolko máš nahraných počet hodín
4.) Nick na servery

Fotky posielať mne do SZ!. Ak sa nezapojí aspoň 20ludí+ tak to ani nezverejním Smile

Zatial zapojení:

Ruda Kral
Trips
Pumas
Fifa
DJMayo
Danger.RMV
Rightasss
eS
Codyho_Menezeris
Paladino
matok007
Rippah
iG Duff
ubble[M]an
Master
oldasek
MaTy
kachlickaa
Battery
[b]Ostáva ešte 1 človek a video výjde.

Upravil Rpph dňa 11.06.2016 23:45
Ruda
img.tpx.cz/uploads/lullujlzluzlu.jpg

2) 2011-2012(not sure)
3) 2300
4) [R]uda_[K]ral
Mayo
[IMG]http://i68.tinypic.com/10fygew.png[/IMG]
ez
1)2013
2)2000 cca
3) Mayo
Upravil Mayo dňa 04.06.2016 12:43
nemo
Ahoj, promiňte, že se sem vměšuju, ale raději zakaž přidávání fotek do komentářů. Pokud Ti sem časem těch x lidí pošle fotku a informace, uvidí ji každý a to video nebude mít žádnou hodnotu, protože lidi už budou vědět, kdo v něm bude, a to není ono. Upřednostni raději SZ, nebo ten E-mail. Pokud se tady všichni ukážou, tak to stříhat a dávat do videa nebude mít význam.
PuMaS_
1.) img.tpx.cz/uploads/Moto.jpg
2.) 2016 (hrál jsem i 2011,2012,2014)
3.) 150
4.) PuMaS_
Smile
TripS
[img]http://s33.postimg.org/c7m5po7jj/HAFPI_O.jpg[/img]
1.2013
2.2100
3._[T]ri[P]s_
Upravil TripS dňa 08.06.2016 11:43
d0g_
1.img.tpx.cz/uploads/20160606_191125.jpg
2.2015
3.334
4.Codyho_Menezeris
matok007
1 este dodam
2 nejak na prelome 2014/2015
3 +- 1000
4 matok36
Upravil matok007 dňa 11.06.2016 21:54
Provo
Váš polák se poprvé ukáže !! jazyk jazyk

1.img.tpx.cz/uploads/polaaak.jpg
2.2010
3.1200h
4.Paladino
TripS
No Paladino takovej zhulenec co si zase měl večer travu nebo piko ?xD
Rpph
Ostávajú ešte aspoň 3. ludia tak poďme, či sa hambíte? Čas je do zajtra, tak si pohnite ;)
Upravil Rpph dňa 10.06.2016 14:01
Ameli1
Pokud na to hodláš nechat tak málo času, tak to nemá cenu ani dělat. Na co jsi tak nedočkavej?
Tearsko
podla mňa nemá cenu aby si na niekoho ani čakal, aj keby ti poslalo fotku ešte 6 ludí tak stále je to málo ludí a skoro každý tu fotku postol sem do topicku takže si každý asi vie predstaviť čo to video bude obsahovať a teda nevidím jaksi zmysel videa???
Punk0
img.tpx.cz/uploads/13346464_874356922670521_5769172689420155235_n.jpg Smile :D
Reggie_
Citácia
xMASTERx napsal:

Být tebou smažu celý topik a založím nový toto nemá smysl

Nazdar,
můžeš mi vysvětlit jedinou věc, proč tyhle kecy sakra sem píšeš? Opravdu je to tu tak potřeba?? Proč by to měl jako ku**a mazat? Pokud sem prostě někdo pošle fotku, tak bude diskvalifikovaný, hotovo, tečka, to už si zakladatel vyřeší sám.

A toho Tvýho nahrabávání mam taky už plný zuby, děláš to v kuse!! Proč jsi tenhle příspěvek nevložil do předchozího? A nedělej ze mě kre**na, že to neumíš, Ty to totiž dělaš schválně. Kdybych měl dostatečná práva, tak už jsi za to několikrát suspendovaný. 100+ příspěvků za měsíc Ti příjde v pořádku? Kdyby jsi dával třeba nějaký rozmuný návrhy, tak to pochopím, ale založit inzerát a hned na další den ho stáhnout není normální, a ještě jako bonus komentovat a zakládat topiky s naprostýma pí*ovinama, které tady vůbec nemají co dělat, tady máš zrovna přiklad. Vzpamatuj se!!

Omluvte můj slovník a OT příspěvek, ale na tohle už nemám.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázaná.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
esx_exiteye
Citácia
xMASTERx napsal:
Být tebou smažu celý topik a založím nový toto nemá smysl

Promiň, ale co ty se staráš do toho co on má za topic?
Hlavně nechápu proč tady řešíš ostatní hráče a pokuď se nechceš
zapojit tak lidi, které se nějak zapojit snaží nech být...

Sorry za zbyt. příspěvek.

//Psal jsem to po Reggiem protože jsem to měl napsané dříve no nestihl jsem to odeslat a musel jsem si odběhnout.
Punk0
Ajo promiň
1.) máš
2.) 2015
3.) 240+ :D :D
4.) Maximus
Rpph
Dobre teda, predlžujem to do budúceho piatku, ale fakt nechápem načo sa má na niekoho čakať, keď chce dať niekto fotku dá ju aj za 3dni, a nemusí čakať dva týždne, každo pádne, tu nezakladajte žiadne off topici,a Reggie chcem sa opýtať, keď sem niekto postne fotku podla osnovy, musí byť zato potrestaný? Majú mi to posielať len do SZ či jak? vďaka.
Provo
Sice nejsem Reggie_, ale odpovím ti také je jedno kam si to necháš posílat i kdyby to bylo na poštu, je čistě jen tvá věc kam to chceš nechat zaslat.
esx_exiteye
Ahoj Paladino obávám se žes asi nepochopil danou otázku položenou RippaHem

Toto uvedl v základu daného topicu.
Citácia
Fotky posielať mne do SZ!. Ak sa nezapojí aspoň 20ludí+ tak to ani nezverejním Smile

Zde se ptá
Citácia
Keď sem niekto postne fotku podla osnovy, musí byť zato potrestaný?

Ptá se na to jestli když už v základu topicu určil kam se fotky mají (SZ tedy Soukromá Zpráva) posílat a posílají je sem (kde si asi rippah nepřeje aby to bylo posíláno) tak mají být potrestáni.

//Opět se omlouvám za OFF-Topic no snažím se nějak objasnit situaci.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%