Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Chcete abych spravoval TeamSpeak 3 ?
Ano 19 Hlasů
58%
Ne 2 Hlasů
6%
Někdo jiný ( Nokie,DanRo) 12 Hlasů
36%
Počet hlasů: 33

TeamSpeak 3 ????
Szelby
Zdravím, vidím že zde probíhá docela velký boj o TeamSpeak. Četl jsem oba dva topiky, proti ani jednomu ze zakladatelu topiku nic osobně nemám a nevidím důvod proč bych s ně mi například nemohl spolupracovat. Jde o to že se taktéž ucházím o spravování Tska a to hned z několika důvodů.

1. Bývalému Majiteli (WEYN) jsem s Tskem pomáhal jednu dobu, poté jsem se na něho vykašlal a to z důvodu že si dělal co chtěl npř: Banoval hráče pro zábavu, jeho chování neodpovídalo chování Majitele Tska. ( Neříkám že ja jsem dokonalý taky mám své dny a mouchy)

2. Do TSka už jsem nějaký ty drobný investoval a i když TSko bylo zaplecené tak ho weyn jednoduše vypl a odmítl semnou komunikovat ( Penízky letěly oknem, samozřejmě má vina že jsem naletěl)

3. Chtěl bych ponechat na Tsku dosavadní team, který tam fungoval a byl na ty lidi spoleh, i když se určitě najdou hejtři, kteří nedostali to co chtěly takže je jasné že budou mít s tímto problém.

Jedná se o hráče: Dollar,SkillS,Domes, a podobní... Určitě bych do party vzal nové nadšence.

Výše uvedené body mě donutili přistoupit k tomuto kroku ať už tu doménu získám nebo ne snaha zde byla.

Slíbit vám můžu jen to že TSko poběží jak má ( že bude plně placené, samozřejmě výpadky poskytovatele neovlivním) určitě tam nebude mít nějak extra omezení na ikonky a další podobné VIP kraviny co měl WEYN.. Taktéž se nepudu nad nikým povyšovat ( jak už mě někdo osočil) a chci to udělat pro vás aby jste měli kde vykecávat když bude zrovna hrát, nebo si přijít jen pokecat. Ze statistik vím že Tsko bylo průměrně přes týden navštěvované v počtu 50 osob o víkendech to bývalo až okolo 70-80Lidí. Jelikož jsou před náma prázdniny dá se očekávat že o Tsko bude větší a větší zájem, takže moc času na to to vše dát do kupy není.

Pro začátek by Tsko mělo 100Slotu (zbytečné mít 500 slotu které se nikdy nenaplní, jestli vás tim chtěli ostatní zaujmout nevím, ale je to zbytečnost) pokud by byl enormní zájem o TS sloty by nebyl problém navýšit.

Díky všem co si to přečetly a za případnou podporu, připojím sem tedy anketu, jen poprosím hlasujte spravedlivě a né že někdo má osobní problém tak dá ne a zhejtuje mě v komentáři oto fakt zájem nemám, pokud máte něco na srdíčku tak do SZ.

Pokud dáte v Anketě ne napište do komentáře DŮVOD. Bez hejtu, ironie a slušně.

Příjemný zbytek dne všem.
Szelbovsky Cool
Baseball
Už jen proto že jsi tam již byl, tak si myslím že to není dobrý nápad. Já osobně bych nejraději DanRa, není nějak zaujatý, myslím si že ty jsi schopný toho že těm co s tebou nebudou souhlasit by jsi se k nim nechoval tak jak máš. Za mě nesouhlas, také sem i nelíbí že by jsi tam nechal starý tým, když nové TS tak i nový tým, teda minimálně pár tam určitě bylo nabráno stylem "čau kámo, chceš na TS admina?" Neříkej mi že ne..

Nesouhlasím s Tvým vedením TS Souhlasím aby TS vedl DanRo
Fatalqo_
Ahoj, hele.. První to byl nápad od DanRa nebo jak se jmenuje a hned se to tu řeší a každý chce být majitel. ten kdo to dal první tak by měl být správně Majitel.. Když stím umíš pracovat a DanRo bude mít už tS tak mu napiš o nějaké spolupraci nebo tak..
Nesouhlasím stebou / Souhlasím s DanRem ( neboli chci aby DanRo měl TS na starosti )
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
Szelby
Ne,nikdo takovým způsobem nabrat nebyl,respektuji tvůj názor. PS: nic by to neovlivnilo a je celkem smutné že si to o mě myslíš.
Szelbovsky Cool
Zawy
Hlasoval jsem pro Tebe. Podle mě jsi férový, aktivní, máš na to a po nějaké době by ses na to nevykašlal.
Szelby
Fatal, díky za názor Smile já ten plán měl už za dob weyna to vzít na sebe ale pak jsme spojily místo aby jsme šli proti sobě
Szelbovsky Cool
petrys
Souhlasím s tím aby měl TSKO Szelby Si rozumný, už si byl spolumajitel takže víš jak to chodí atd. Proti DanRovi nic asi nemám, ale proti Nokiovi ano, takže už bych byl radši aby si to vedl ty než Danro. Aktivní si a v hlavě něco málo taky máš :D. Doufám že ti to vyjde.
</3
Ticka
Súhlasím skôr stebou.Poznám ťa viac ako tam tých dvoch a prídeš mi že sa na to hodíš viac.
sKiLL
Já bych asi nejspíš souhlasil s DanRem, nic proti tobě, ale podle mě má možná víc zkušeností, ale jako spolumajitele bych tě tam rád viděl. Díky za zmínění, s DanRem jsem se už o tom též bavil a říkal, že by byl rád. Uvidíme co s tím Smile
JamesBonG
Já si myslím že když jsi to měl ty a WEYN tak to dobře šlapalo takže bych řekl když to ted povedeš ty tak to bude v pohodě takže za mě SOUHLAS
Teo
Myslím si, že ty na to nejsi ten pravý. Za 1. podle mě by to moc dlouho nevydrželo. Za 2. jestli by tvoje chování bylo stejné jako na předešlém tsku = lezení do roomky, i když tě tam nikdo nechtěl a ještě k tomu jsi tam přišel stejně vždycky jen nadávat. To asi není to pravý ořechový pro majitele tsko. Vím, že je ti můj názor u zadku. Což asi taky není úplně správný.
Nesouhlasím s tvým vedením tska.
mara557
[bcolor=#ff0000]Nesouhlas..[/bcolor] Osobně si myslím, že by TSko mělo být nově založené (Team) a to jen z toho důvodu jak jsi dopadl Szelby. To, že nezapojíš hlavu a necháš se obrat a potom to využít jako výmluvu. :'D... Už jen podle toho co píšeš jde vidět, že nejsi jistej.
PS: Jde vidět, že každý kdo souhlasí je tvůj kamarád.. A nejhorší na tom je že tu kritiku (pravdu) neuznáš.

Jsem Profesionál, já vím vše.
Szelby
Teo, ano tvůj názor mám zrovna někde, jelikož tě řadím do problémové skupiny, tvé chování ke mně je dá se říci dětské, od tebe jsem nic jiného nečekal, ale beru to jako tvůj názor a brát ti ho nebudu. PS:a jak si se ty choval na ts s tvou partičkou ani nemluvím..

Mara: tebe neznám těžko znáš ty mně, ano beru to jako výmluvu teď si na to kapnul, gratuluju. K těm kamarádům, to snad kamarády nemáš? Asi ne... Hlasy dávají lidi co mně znají a vy jak se doopravdy chovám, a jinak musím tě zklamat nemám co uznávat a už vůbec ne tobě koho neznám..

Nezapomínejte chovám se k vám jak vy ke mně, tak si tu nestezujte. Ale vaše názory vám brát nebudu...
Szelbovsky Cool
mara557
Citace
a jinak musím tě zklamat nemám co uznávat a už vůbec ne tobě koho neznám..

Když chceš vést TS pro tenhle server, tuhle komunitu, nemyslíš si, že záleží na lidech? Na lidech kteří na serveru hrají, ať je znáš nebo ne?.. Už jen za tenhle nesmysl cos napsal bych ti dal DOUBLE POWER[bcolor=#ff0033]NESOUHLAS[/bcolor]
Szelby
Dobrý já píšu nesmysly, tak si to přečti po sobě, a ano záleží na lidechale nezapomeň že ty si mně tu začal soudit aniž bys mě znal. Tvoje double ne mam někde.. Už ses vyjádřil moc krát děkuji a jak jsem psal pokud máš něco na srdci sz.
Szelbovsky Cool
Baseball
Jen to co tu ted převádíš me usvědčuje v mém názoru, tobě vadi, kdyz ti to nekdo skritizuje, většina těchto nesouhlasu ma odůvodnění, nejvice me zarazi, " ja neznam tebe, tak ty neznas me, tak co me tu soudis" - jsem linej to kopirovat ( 3 v 1)
esx_exiteye
Ahoj Szelby, vím jak si co řešil na starém TS. Jsi férový a nevzdáváš to.. Aktivní hráč který tu už ve vedení byl a už jsem si na tebe zvykl v tom vedení. Máš můj souhlas a mou plnou podporu bráško.. :-)

Přeji hezký den, s pozdravem MuFF.(ExiT.)
Szelby
Baseball léčiš si na mně své mindraky nebo co? Ano je to tak jak tady může psát názor plný keců které nejsou pravda. Nenechám své jméno špinit někým kdo vůbec nic neví.pocital jsem s hejtman a taky sem se ktomu tak vyjádřil tak co tady předvádím? Končím tuto debatu prosím Lock!!! Je založeny off téma.
Szelbovsky Cool
mara557
Tak jak se chováš tu k nám (koho neznáš).. Jak se budeš chovat na TSku.. Nemám proti tobě nic. Je pravda, že tě neznám.. Ale když chceš něco dělat pro komunitu tak se k ní musíš nějak chovat. Hate bude, to je jasné.. Ale to k tomu patří Smile.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%