Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Celkové změnění serveru.
Relaxik
Ahoj,

tento obrovskej sloh jsem chtěl napsat už docela dlouho, ale až teď jsem se odvážil. :D

Velké omezení.

No jde o to, že jak byl Convoy update, tak se snížili docela fakt
odměny, a o to právě jde. I v Convoy updatu, i normálně jak se snižovaly odměny.

Starší hráči si už "nahrabali" ty svoje peníze. A když přijde nováček, novej hráč už po tom updatu zmenšení odměn, tak ho to docela dá se říct znevýhodní. Má menší odměny, takže míň vydělává, zatím co starší hráči maj ještě $$ před updatem. Takže docela na prd.

Cena kreditů

Už jsem si myslel že to horší bejt nemůže, při 8k za kredit už to bylo fakt dost, a teď se to pohybuje okolo 20k za kus.
To tak trochu souvisí s těma odměnama, nováčci maj míň, ale starší si to koupit můžou.

Řešení.

Řešení, no jak to popsat, buďto zvýšit odměny jak byly předtím,
a bylo by to vyvážený.

Nebo dát takovej "Kredit limiter" hráč v dražbě může prodat jakejkoliv počet kreditů, ale za omezené peníze. Třeba, nešlo by více přihodit na 500 kreditů více jak 2 mg. To platí i u /sellkredit, ale to bych nechal bejt, to by si hráči kupovali na vlastní pěst, tu jde o ty dražby.

Reforma = řešení?

Tak jsme u toho... Reforma, to se na serveru teď řeší hodně, jestli bude, nebo nebude. (Samozřejmě nemusí být, píšu jen následky co by se mohlo stát.) Každopádně nemusí být, ale i může. A kdyby byla, tak počítejte s těmito nevýhodami.

1) SMS kredity.

Někdo kupuje kredity za SMS, já si koupil za 260kč dohromady, což není moc, ale klidně bych si za to koupil něco i jiného než zrovna kredity, a abych vydělal, chtěl jsem ty kredity prodat, a najednou mi zmizí ty peníze? Prodal jsem kredity kupované za SMS, a zmizí mě $$? Docela divný ne? Už to je docela nefér.

2) Stovky hodin za PC "k ničemu".

Jestli by byla reforma, tak kolik by ten člověk dělal misí, kolik by se napřebíral nemovitostí jako yakuza, kolikrát letěl jako pilot misi, aby měl $$ a stejně mu zmizí?

Hm, no tak dejme tomu, mám nahráno 550 hodin, to je realita. :D
Hodiny mi po reformě zůstanou, ale kde ty $$? K čemu jsou mi hodiny když nemám peníze?

Ubývání hráčů.

Jojo, ještě v lednu hrálo na serveru v pohodce 320 hráčů.
Dneska by jsme to neviděli, maximálně tak 240.
Snad se jim nedivíte, ne? :D Ale to tu nemusím fakt rozepisovat, jestli jste četli až doteď, tak víte.

Co by přinesla změna?

Přinesla by určitě vyváženost mezi $$, možná by se zvýšil počet hráčů na serveru.

Další možnost úpravy.

Jasný, jde to dvěma způsobama, první jsem psal a ta druhá je,
snížit def. ceny aut, a všeho možnýho, aby se hodily k tomu ty menší odměny jak byl update.

Toť vše, mám rád spravedlnost, snad mě z tohoto nějak neodsoudíte na doživotí banánem. Ale jako proč bych neměl napsat svůj názor, že jo.

Starší hráči, nebo ať už majitel (fakt nic ve zlým), nevidí z pohledu nováčků, nebo mladších hráčů.

Není to hate, je to menší kritika s pravdou ven.
A můj názor, nemusí bejt aplikovanej na serveru.
Přece nejsem majitel, ale bylo by to podle mě lepší. :D
SenSuj
Polovina jsem si nepřečetl, jen ti sem dodám, že reforma 100% bude a bude ještě do konce roku. Sám ATomas to psal zde na webu.
MultiCz
Podle mě by to serveru hodně pomohlo #EkonomikaArmy
Relaxik
Díky MultiCz Smile

Pokud si toto ATomas přečte, doufám že změní názor, a jak by byla tak přijde o real $$,
protože hráči by nekupovali kredity za SMS, když by to nemělo cenu, ale hele to je jeho chyba, byla by reforma a já končím.
5Zigen
já nevím proč to bereš takhle.. ty stovky hodin nejsou nikdy k ničemu, když byla minulá reforma tak se rozdávali i nejake zakladní peníze za odehrane hodiny na serveru.. myslim že to bylo nějak 100 000 * počet hodin.. a nevidim duvod končit po reformě.. jak zde můžeš vidět tak právě ti hráči, co mají nahrabané $ nemají s reformou problém, ba ještě jí podporují.. já mám 1,5 MLD a taky mě to nemrzi.. a věř, že kredity jsem taky několikrát kupoval.. podlě mně jsem vysolil dohromady tak 600kč za kredity
Relaxik
Asi jsme se špatně pochopili, ale já to myslel tak, že já si to vynásobil a měl bych 55 mg, no ale defky aut, domů zůstanou stejné, takže předtím jsem měl 360 mg, a dům stojí (plácnu) zrovna 360 mg, a chtěl jsem si ho koupit ještě před reformou ale chyběli mě 2 mg, no a na to kápla reforma a musí se vydělat zase tech 305 mg znova, už víš?
Zacek
Ahoj všechny tyhle věci byly už někde někdy zmíněny, takže mi to příjde jako zbytečný topik s rozhazujícím názvem ''celkové změnění serveru''. Nechci ti nějak ukřivdit, ale ATomas o všem ví, tak proč mu to stále dokola psát ? Akorát to zase lidi pobouří, že bude nějaká změna, bude povyk. Nezlob se můj názor stejně jako tvůj Hi
Relaxik
[bcolor=#ff0000]Korwell[/bcolor]

Asi jsi me taky vubec nepochopil, šlo o to, že reforma by vubec nemusela byt.
Prave jde to nejak napravit i bez reformy. A bylo by to lepší.

Dále, že tu toho by dost? To zrovna nevím, ale vše jde z mojí hlavy.

// EDIT

Proč kupovat kredity za real $$ když ti to pak stejně zmizne? (nemyslim kredity, ale pokud jsi třeba taxikář tak si z toho vyděláváš..) a ty $$ ti zmizí, + když prodáš kreda v dražbě.
Upravil/a Relaxik dne 30.06.2016 21:54
Zrušený účet
S reformou se jednou za čas musí počítat. Hold když je na serveru moc peněz, tak jiné východisko není. Kdyby se navýšily ceny výdělků, jako tomu bylo dřív, tak by se to k reformě ještě víc přiblížilo. Kdyby se zase snížily o dost, tak by hráči, kteří jsou noví řvali, že si nevydělají, proto je dobrá reforma, která jakž takž udělá mezi hráči rovný metr, co se týče majetku.
Pokud bude ATomas dávat peníze do startu podle počtu odehraných hodin, tak je jasné, že ti hráči, kteří tady hrajou dýl si vydělají pěkné peníze a taky že si to zaslouží, protože jsou tady logicky dýl, než ti noví.
Co se týče kupování kreditů, tak to je čistě tvůj problém, že s něma obchoduješ. ATomas totiž podle mě nebude mazat kredity. Kredity jsou od toho, aby se využily na premium, které tě zvýhodní nad ostatníma. Navíc peníze na chod serveru posíláš dobrovolně, nikdo tě k tomu nenutí.

Podle mě už není třeba psát další topiky o tom, jak je ekonomika v prčicích, hráče to na serveru jen pobouří.
Baseball
Citace
Někdo kupuje kredity za SMS, já si koupil za 260kč dohromady, což není moc, ale klidně bych si za to koupil něco i jiného než zrovna kredity, a abych vydělal, chtěl jsem ty kredity prodat, a najednou mi zmizí ty peníze? Prodal jsem kredity kupované za SMS, a zmizí mě $$? Docela divný ne? Už to je docela nefér.

Když víš, že budu reforma a ty peníze do té doby nevyužiješ tak proč je prodáváš? Dostal jsem nápad

Citace
Hodiny mi po reformě zůstanou, ale kde ty $$? K čemu jsou mi hodiny když nemám peníze?

Smysl reformy je, aby se čas za PC = penězům. Při minulé reformě si dostal za každou nahranou hodinu 100,000$ tzn Tvé hodiny * 100,000 = bankovní obnos

Dále to nebudu vytahovat protože to je jen brekot o tom jak nevyděláváš 1,000,000,000$ denně..

Citace
Asi jsi me taky vubec nepochopil, šlo o to, že reforma by vubec nemusela byt.

Nechci se tě nějak dotnkout, ale jsi nováček (relativně) nevíš hlavní důvody reformy. Kdyby jsi tu hrál před třema roky například, tak by jsi věděl že žádné kredity, žádné RP body, žádné bonusy za nahrané hodiny nebyly, výdělek za misi dnes je tak 100,000$ dříve to bylo 20,000 a většina vozidel stála pořád stejně a také jsme existovali...

Teď Ty žádáš aby jsi si na všechno na serveru vydělal za 1 hodinu, nepříjde ti to jako blbost? Snížení výdělku = větší motivace něco dělat abych něčeho dosáhl, snížíš výdělek, máš to rychleji a dosáhneš všeho hodně rychle, potom proč hrát když všechno máš?
Relaxik
Baseball, i ty máš pravdu, to ví úplně všichni, já myslel ty peníze NAD ty hodiny, ty prostě zmizí. Co si kdo vydělal víc než má jeho hodiny.

Kredity jsem prodával ještě za 8k / kus, vůbec jsem nevěděl co je reforma.
A pak bylo na serveru že "Reforma plánovaná není". A to se fakt psalo že není plánovaná.
Warning
Celkom sa mi páči to riešenie kreditov, ale nemyslím si, že:
Citace
2) Stovky hodin za PC "k ničemu".

Jestli by byla reforma, tak kolik by ten člověk dělal misí, kolik by se napřebíral nemovitostí jako yakuza, kolikrát letěl jako pilot misi, aby měl $$ a stejně mu zmizí?

Hm, no tak dejme tomu, mám nahráno 550 hodin, to je realita. :D

to je velká kravina, ak to hrá niekto pre $, tak to je iné, ale podla mňa hráš aby si sa zabavil, tzn že hodiny znázorňujú ako dlho si hral, a nie ,,makal misie"

Ja by som reformu bral, ale toto asi nie je návrh o reforme...

PS: Trochu nechápem čo to už stále riešite tú reformu, ATomas to aj tak spraví po svojom, viem, že chcete zachrániť čo najviac svojich milovaných peniažkov (nehovorím o tomto prípade, je to možné, ale aspoň to nie je vidieť)

Snáď môj menší sloh každý pochopil.
Auf Wiedersehen
Relaxik
Dám reálnej příklad. Psal jsi, hraješ aby jsi se zabavil, né pro $$. Hm. :D

Co když si chci vydělat $$ na fakt hodně dobrou firmu a vést ji a to je tak jediný co chci a po čem "toužím"? :D

A jak jsem psal, zmizne mi několik $$. Sice i všem, ale musí se šetřit od znovu.

Snad mě někdo chápe. :D
Warning
Našetriť by si išlo aj po reforme, to, že niekto chce firmu pre zábavu, to chápem, ale to nie je zas tak moc drahý koníček.
Citace
A jak jsem psal, zmizne mi několik $$. Sice i všem, ale musí se šetřit od znovu.

O tom je reforma ;)
Relaxik
Jako fakt piloty ? :DD Nebo kamionáky? :D + k tomu já ještě 8948489x prodělám minimálně 200 mg, jak se znám. :D

A ted když se daří tak šup pryč $$. :D
Warning
Tak sa nauč obchodovať, po reforme by si menej zarábal, tzn. bola by aj menšia cena firmy.
Relaxik
Ach jo, proč obchodovat? To mě fakt nebaví, a hra má být přece od toho aby bavila ne?
Warning
Trochu ťa prestávam chápať, chceš mať firmu, nechce sa ti obchodovať a nadávaš tu za misie, tak potom už nevidím riešenie.
Relaxik
Ne, já psal řešení misí, ale obchody v lásce nemám. :D

Já si nestěžuju na mise, a taky jsem napsal řešení jak je zlepšit.
Warning
Tak čo tu potom riešime? Zarábaj si misiami na tú firmu... :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche