Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Doherty Motos (121)
Warning
Zdravím, mám tu návrh na Doherty Motos, je celkom divné že v každom meste je predajňa s motorkami ale v SF nie, preto sa to pokúsim zmeniť.

Názov nemovitosti
Doherty Motos
ID nemovitosti
121 - najnižšie volné
Poloha nemovitosti
Doherty,San Fierro
[IMG]http://imgWorld.cz/s3/X6VWEibJsk.png[/IMG]
[IMG]http://imgWorld.cz/s3/YXOSi6NxRf.png[/IMG]
[URL=http://imgWorld.cz/]
[IMG]http://imgWorld.cz/s3/zpQrFUyCdM.png[/IMG][/URL]
Súradnice
Pickup/Domček -
AddPlayerClass(228,-2111.2949,-43.8849,35.3203,349.3392,0,0,0,0,0,0); //

,,i"/Výber vozidla -
AddPlayerClass(228,-2098.6243,-16.1158,35.3203,90.4246,0,0,0,0,0,0); //

Defaultná cena nemovitosti
Rovnaká ako u Motoriek LS (CentDown Motos [84]) samozrejme bez výdelku
Doplňujúce informácie o nemovitosti
Ak by to bolo zavedené tak by som rád pripomenul dať aj na Úrady
Možnosť pridania nemovitosti na server
1. Normálne pridať pri restartu serveru
Alebo 2. podla mňa rozumnejšia (nevznikali by boje po restarte o nemovitosť) založiť /soutez, bolo by to podobné ako v predchádzajúcich /soutez, akurát by bola výhra Doherty Motos.
Cena 100,000$ za 1 tip.
Na podanie tipu by bolo potrebné mať odohraných 100 hodín a vlastniť 2 alebo menej nemovitostí. (Ak by mal 3, nemohol by podať tip)
Trvala by tak dlho ako uznáte za vhodné, výhercovi by bola udelená po najbližšion restarte serveru. Dostal by 7dní Upgrade Property a ochranku na 164 hodín.
Vyťažené $ by mohli ísť do rozpočtu.

Inšpirované hráčom Gummy.
ďakujem za prečítanie prípadne vyjadrenie.
Upravil Warning dňa 02.07.2016 05:22
petrys
Zbytocne, motorky staci v LS a LV. Nesuhlas
</3
matok007
dobry napad za man ano
EM1N3M
tento navrh som tu už chcel dat dávno ja jednoznačne súhlasim.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23554
fIoW
zbytečný podle mě, na LV je to hned na warpu, nesouhlas.
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
gummy
Citácia
MaK3_ napsal:

A to že je HowWheels hned na warpu LS znamená, že jedna nemka s pracovními auty je zbytečná? :D
Warning
Citácia
MaK3_ napsal:

Gummy má pravdu + odlišovala by sa cenami od majitela, nemyslím si že u autosalonu ide o polohu.
Napríklad ak si kupoval vozilo z autosalónu, určite si pobehal všetky aby si pozrel v ktorom je najlacnejšie.
MRSHLL
Když se nad tím tak zamýšlím, říkám si, že je to slušný nápad. Poslední dobou se častěji držím v San Fierru, a proto taky využívám služeb města. Tudíž s tím nemám problém, respektive souhlasím. Dobrá inspirace, Gummy! = 10 Gummíků pro Tebe! :D
img.tpx.cz/uploads/gallery6.png
Ameli1
Nesouhlasím

Všichni tady píšete na oko krásně nesobecké důvody typu:"nevím proč by měly být jen dvě", "rád přebývám v sf, takže bych to určitě využil namísto napsání /lv nebo /ls, kde to je do 100 od warpu"
Pokud máte takto krásně nesobecké důvody, tak já klidně budu souhlasit s přidáním této nemovitosti, ale jen pokud dostanu přednostní právo na její odkoupení.

Většina z vás si nejspíš nepamatuje, že motorky dřív bývaly troje. A ta v SF byla místo Wang Cars, kam se přestěhovaly low ridery + městská vozidla.

Ono bohatě ty dvě nemovitosti stačí, nevím jestli vám nutně vadí, že si ty nemovitosti někdo dokázal zmonopolizovat a byl šikovnější než vy, ale nevidím důvod, proč bych já kvůli vaší sobeckosti měl přicházet o něco, co jsem si za nějaké roky vybudoval.

Dle vaší teorie by to teď dostal nějakej náhodňáček. Ihned by začala konkurenceschopnost. Mohl by to udělat jako já, kdy jsem někdy před 2/3 lety koupil motorky LS od města a nechal jsem toho v LV hezky krachovat, protože jsem dal defaultní ceny + inzeráty a on platil ochranku, aniž by vydělával. Poté trvalo pěkně dlouhou dobu, než se opět zvedl trh s motorkami na stálé ceny a nyní by to vše šlo na zmar jen tak, protože nevíte co vymýšlet?
Já jsem teď rád, že jsou ceny motorek tam kde jsou, kdyby nebylo tolik peněz v oběhu, jako nyní je, tak bych si troufal i říci, že se to přiblížilo stavu, který byl v rocích 2012/2013.

Pokud chcete překazit schopnost monopolizování, tak začněte s tím a né přidáváním nepotřebných nemovitostí. Ono nejsem jedinej člověk, co zmonopolizoval část trhu a taktéž nejsem ten, kterej na tom má nejvíc peněz, když uvážím kolik teď stojí například RT.
Gummy_Shock- podívej se kdo tebou uváděné hot wheels a podobné nemovky vlastní. Proti Johnnymu nic nemám, ale tvůj příklad je totálně od věci.

Mimochodem, rád bych poděkoval hráčům, kteří chápou, že na současném stavu není třeba nic měnit. - Díky: petrys, MaK3_
Geroj
Nesúhlasím, motorky sú uplne niečo iné než auta, a je to dobre takto, ani v realnom živote nemáš v jednom meste všetko a na svete niesu len 3 kusy zo všetkého, myslím že je to taká rarita ktorá by tu mala ostať a je zbytočné pridávať dalšiu nemovitosť, taktiež z hladiska toho že motorky sa nekupujú v takom množstve, zoberte si že máte firmu..
máte tam infernus, cheetah, bullet .. a to sú hneď 3 autá ktoré sú z jednej nemovitosti, potom tam máte maximálne jednu motorku - a tým to končí, proste tam máte jednu motorku a kolko asi zarobí majitel takej nemovitosti keď niekto kúpi motorku a nekúpi ju práve u neho? bude to o hovne no, ale ako chcete..
TimG
To čo je, stačí. A motoriek je i tak podstatne menej ako aut. Takže ďalší salón zbytočný. ŠpatnýŠpatnýŠpatný
Mindie
Motorky nejsou tak často využívané jako auta, takže 2 nemovitosti naprosto stačí, nemusí být přeci v každém městě všechno a jak je již výše napsáno, v LV je přímo na warpu, takže další nemovitost je zbytečná, nesouhlasim.
Krowky
Tie dve nemovitosti dokopy zarabájú často takmer nulové hodnoty, keby si tam dal tretiu tak by to bolo už úplne v prdeli.

nehovoriac o tom že argument že tento typ salonu je v dvoch mestách a v treťom nie je trošku z cesty

RC Zero: Je iba v SF, takže dáme teraz obchod s RC modelmi tiež do každého mesta?
Ja osobne to beriem tak že proste dve salony motoriek v LS a LV a RC Zero v SF su taká pomyselná trojica.

Nehovoriac dokonca o tom že keď už teda chceš rovnosdť medzi salonmi tka čo také lietadlá? Tie sú na 4 miestach...takže teraz pekne musíme ešte na púšti hodiť salony pre každý druh vozidiel aby sme dosiahli harmoniu v počte salonov pre daný druh vozidiel, ale no to hádam nie....
Tom14
Stejně ten salon bude mít zase Ameli nebo kdo to furt má Krowky Smile. Souhlasím, stejně by se to dřív nebo později zavedlo.
Anonym
Súhlasím , mohlo by sa to pridať v MEGA UPDATE keď bude reforma
Nxs
Rozhodně souhlasím Správně
i.imgur.com/WHTT459.gif
HelloXDmartin
Nevím co je horší, jestli to že ameli vydělává prachy nebo že jsou jen dvě nemovitosti s motorkama, nechte to tak.
Neophyte
Ahoj, zkrátka řečeno souhlas, nevidím důvod proč by se nemohli objevovat v SF jako ostatní nemky po lv sf ls

souhlásek
Ameli1
Líbí se mi vaše odhodlanost pomáhat nováčkům, aniž byste za to něco očekávali Kappa

Každopádně, byl bych rád, aby jste svoje souhlasy taky racionálně odůvodnili, pokud možno Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%