Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Helpeři
esx_exiteye
Ahoj, napadlo mě jestli by nebylo možné helperům dát o minimálně jedno právo na víc "SMAZAT DOTAZ" jelikož hodně krát se stalo že administrátor nebyl na serveru přítomen a nějaké h***** psali do dotazů zbytečnosti a následně to pak Helperům myslim že oznamovalo dotazy na které se odpovídat normálně nedalo a smazat je nemohli.

Dále bych navrhl aby jim bylo povoleno komentování v sekci "Zeptejte se Administrátorů" to už sem sice nepatří no dám to prostě do jednoho návrhu.. :D
Zawy
To s tím mazáním dotazů nedopadne, ale to už Ti tu vysvětlí nějaký hlavní a to s tou sekcí zeptejte se AT mě napadlo taky, tak uvidíme :D
Szelby
Už sem to jednou tumcovy psal ohledně mazání a zamítl to,ale jistě ti sem napíše někdo s hl. Stou sekcí mě taky napadlo, ale potom jak sem pochodil s tím mazání sem raději nic nenavrhoval. Smile
Szelbovsky Cool
Nxs
Souhlasím Správně Smile
i.imgur.com/WHTT459.gif
Kurkuma
Citácia
NexusCZ napsal:

Souhlasím Správně Smile

Vážně jsi tak omezenej? Hráč podal návrh a vyjádřili se mu sem Ti, kterých by se to týkalo. Ty si přijdeš jako pán napíšeš si "Souhlasím", nahrabeš si příspěvek jak je tvým zvykem a jsi spokojen.

/smazdotaz podle mě nepotřebujeme, pokud tam administrátor není, tak počkáme. On tam ten dotaz tolik nepřekáží...

A s druhou částí souhlasím, již několikrát se mi stalo, že jsem tam hráči odpovídal a nakonec se mi to neodeslalo (Dost velký slohy jsem vždy psal).
Nxs
K návrhům se může vyjádřit každý, takže fakt nevím, co tady řešíš.

Citácia
nahrabeš si příspěvek jak je tvým zvykem

Naprosto nevím co tím myslíš. Ale mysli si co chceš, zrovna tvůj názor mě vůbec nezajímá :D :D :D :D:D
i.imgur.com/WHTT459.gif
Zacek
Podle mě je to celkem zbytečné, aby Helpeři mazaly dotazy. Když už ten ''hloupý'' dotaz bude v /dotazy, tak tam i zůstane pokud je neadekvátní a když ten dotyčný bude chtít odpověď nedočká se jí buď vůbec (když to administrátor smaže) nebo se jí dočká v pozdních hodinách když tam bude Janci :D

Jinak hráči NexusCZ - napíšeš kravinu nebo spíše zbytečnost a ještě budeš říkat co se má a co se nemá....Že ''K návrhům se může vyjádřit každý, takže fakt nevím, co tady řešíš.'' No jasné vyjádři se k věci a né že napíšeš ''souhlasím'' pravidla sou dány a ty si je tady ještě měníš :D :D

cs Hi
Fifa
Takže za prvý tohle neni návrh na vylepšení serveru, ale je to úprava práv adminů a to sem vůbec nepatří.
Za druhý to hráčům může být jedno, na co kdo má práva.
A za třetí se umí ozvat ti, kterých se to týká a pokud jim vadí, že jim nějaké právo chybí, ví, za kym jít a ví, jak si o něco požádat.

Sečteno, podtrženo, úplně zbytečný návrh. A ještě zbytečnější názor hráče Nexus, který je pozastaven za porušení pravidla webu. Že mu to za to stálo...
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%