Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Mechanik - /mise "Vyjezd k nehode"
RiX
Ahoj,
bylo by mozne, udelat mechanikum stejnou misi, jako maji lekari?

Mechanik napise /mise, vybere si Vyjezd k nehode, spawne se mu nahodne nejaka nehoda, kde bude jedno auto a ?nejaka osoba?, aby to bylo trosku zivejsi, jako u lekare. Mechanik bude mit za ukol zahaknout auto a pote ho odvest k nejblizsimu tuningu.

Proc? Nevim jestli mam jen smulu, ale za 30 minut jezdeni po meste okolo pulnoci jsem nasel 4 aut s prazdnou nadrzi.. 20 bodu za 30 minut, s tim ze jich potrebuju 900 na max. lvl? Zkratka je tu ted strasne moc lidi co tu praci dela kvuli vydelku/lvlu. Proto si myslim, ze by si to zamestnani zaslouzilo misi, kterou proste jen spusti a jede, kdyz k tomu je moznost.

Pokud bys proti tomu nic nemel, dodam ti i souradnice pripadnych nehod.

Diky,
RiX.
Upravil RiX dňa 03.08.2016 00:57
Brendy
Ako takéto misie môže mať aj hasič, niečo ako fungovalo v singlu a podobne. Ja som určite za a spestril by som každé povolanie keby sa dalo lebo nikoho nebaví robiť furt to isté.

Súhlasím
oldaccount
Naprosto s tebou souhlasím jezdil jsem po městě dnes ráno cca 1-2hod a jen 6 aut... U zdravotníka mi stačilo cca 6-8hod a udělal jsem 900bodů SprávněSprávněSprávně
Vyvinka
Nemám nič proti. jj

//Suspendován
SEPARIS
Chtělo by to tohle zaměstnaní oživit takže SprávněSprávně
Dreamys
Rozhodně souhlas, pokuď člověk doopravdy nehraje jenom o půlnoci, tak nemá šanci si pořádně vydělat, nemluvě o tom, že když je na serveru plácnu 20 mechaniků online, chytit zákazníka je taky dost o štěstí, a pak už vůbec není lehké, najít nějaké to prázdné vozidlo Smile
Kurkuma
Citácia
Vyvinka napsal:

Nemám nič proti. jj

Hezký dodatek. Smile Nic lepšího mě nenapadlo, tak budu hrabat takhle. Smile

Citácia
Brendy napsal:

Ako takéto misie môže mať aj hasič, niečo ako fungovalo v singlu a podobne. Ja som určite za a spestril by som každé povolanie keby sa dalo lebo nikoho nebaví robiť furt to isté.

Súhlasím

Tady jde o to, že mechanik má jen jednu misi a to, když rozváží tuning. Zatímco hasič má misí více než 50.
EM1N3M
jednoznačne suhlasím top návrh máš moj Súhlas

//Tumik: suspendován
Upravil Zrušený účet dňa 04.08.2016 10:30
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23554
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace