Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

CoD BO2 Zombies
HARS
Zdravím,
po dlouhé době jsem opět začal hrát Call of Duty Black Ops 2 Zombies a dal jsem si asi podruhé v životě s kámošem herní mód tranzit. Hledal jsem všude možně na googlu a nenašel jsem nikde český návod na tento mód. Porot bych chtěl poprosit nějakého znalce, aby poradil čeho v tomto módu mam dosáhnout. Děkuji na odpovědi!

S pozdravem,
HARS.
Brumla
Ahoj,
nejsem na toto expert, ale narazil jsem dokonce i na české stránky a tam byl úryvek:

"Otevřený svět plný zombíků, v němž se můžete pohybovat po svých nebo autobusem z videa, zažijete v módu Tranzit. Treyarch pro tento mód slibuje otevřený herní svět pro jedno až čtyři hráče v kooperaci, v němž půjde nejenom o přežití, ale zejména o bodíky a dojde i na bastlení vlastních zbraní, obranných prostředků a jiných věcí z toho, co během svého putování za přežitím najdete."

"Jízda autobusem, jakkoli vypadá na první pohled nesmírně atraktivně, má i své negativní stránky, protože v autobuse nemáte tak dobrý přehled o situaci a snadno vás zombíci dostanou do situace, z níž už se nevylížete. Pokud budete cestovat pěšmo, bude vám neustále hrozit nebezpečí napadení, ale vaše schopnost se z průšvihové situace dostat, bude větší."

Snad jsem ti nějak pomohl. Smile
HARS
Citace
Brumla napsal:

Ahoj,
nejsem na toto expert, ale narazil jsem dokonce i na české stránky a tam byl úryvek:

"Otevřený svět plný zombíků, v němž se můžete pohybovat po svých nebo autobusem z videa, zažijete v módu Tranzit. Treyarch pro tento mód slibuje otevřený herní svět pro jedno až čtyři hráče v kooperaci, v němž půjde nejenom o přežití, ale zejména o bodíky a dojde i na bastlení vlastních zbraní, obranných prostředků a jiných věcí z toho, co během svého putování za přežitím najdete."

"Jízda autobusem, jakkoli vypadá na první pohled nesmírně atraktivně, má i své negativní stránky, protože v autobuse nemáte tak dobrý přehled o situaci a snadno vás zombíci dostanou do situace, z níž už se nevylížete. Pokud budete cestovat pěšmo, bude vám neustále hrozit nebezpečí napadení, ale vaše schopnost se z průšvihové situace dostat, bude větší."

Snad jsem ti nějak pomohl. Smile

Určitě mi to pomohlo! Smile Ale někde jsem zaslechl, že mód Tranzit má snad i svůj konec. Nevíš jestli to je pravda? :D
Brumla
Tak to opravdu nevím jestli to má i konec, toho jsem se nikde nedočet, snad ano. :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%