Informace o serveru
Číst diskuzi
CoD BO2 Zombies
|
|
HARS |
Přidané 21.08.2016 22:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 365
Založený: 11.01.14
|
Zdravím, po dlouhé době jsem opět začal hrát Call of Duty Black Ops 2 Zombies a dal jsem si asi podruhé v životě s kámošem herní mód tranzit. Hledal jsem všude možně na googlu a nenašel jsem nikde český návod na tento mód. Porot bych chtěl poprosit nějakého znalce, aby poradil čeho v tomto módu mam dosáhnout. Děkuji na odpovědi! S pozdravem, HARS. |
|
|
Brumla |
Přidané 21.08.2016 23:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 103
Založený: 24.06.14
|
Ahoj, nejsem na toto expert, ale narazil jsem dokonce i na české stránky a tam byl úryvek: "Otevřený svět plný zombíků, v němž se můžete pohybovat po svých nebo autobusem z videa, zažijete v módu Tranzit. Treyarch pro tento mód slibuje otevřený herní svět pro jedno až čtyři hráče v kooperaci, v němž půjde nejenom o přežití, ale zejména o bodíky a dojde i na bastlení vlastních zbraní, obranných prostředků a jiných věcí z toho, co během svého putování za přežitím najdete." "Jízda autobusem, jakkoli vypadá na první pohled nesmírně atraktivně, má i své negativní stránky, protože v autobuse nemáte tak dobrý přehled o situaci a snadno vás zombíci dostanou do situace, z níž už se nevylížete. Pokud budete cestovat pěšmo, bude vám neustále hrozit nebezpečí napadení, ale vaše schopnost se z průšvihové situace dostat, bude větší." Snad jsem ti nějak pomohl. ![]() |
|
|
HARS |
Přidané 22.08.2016 10:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 365
Založený: 11.01.14
|
Citace Brumla napsal: Určitě mi to pomohlo! ![]() ![]() |
|
|
Brumla |
Přidané 22.08.2016 11:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 103
Založený: 24.06.14
|
Tak to opravdu nevím jestli to má i konec, toho jsem se nikde nedočet, snad ano. ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí