Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Návrh
Zawy
Zdar,
napadlo mě, aby /leteckenaboje byly pouze pro premium, byla by to další premium výhoda a důvod si to premko koupit.

Pokud bys s tím nesouhlasil, tak by se mohl zavést nějaký jednorázový poplatek nebo přirážka za to. Chceš náboje bez toho, abys musel jet do ammu ? Připlať si.

dik
SEPARIS
A za měsíc budeš muset koupit premko aby ses mohl připojit na server Špatný
matok007
Ahoj
nesuhlasim s tymto s dovodutohto : urobis to ze len priblizis sever k tomu ze bude raz vsetko za premko a to potom nebude mat zmysel hrat
Teo
Však od toho premko je, aby hráči, co ho mají koupené měli nějaké výhody. Stejně je premko teď celkem k ničemu, já osobně ho mám jen kvůli warpům, vestě, placení rovnou z banky. A to si prostě myslím, že je málo, Takže já jsem pro.
CpT
Myslím že výhod na Premko je viac než dosť nie všetci maju peniaze na premko
skôr by som to urobil tak že za /leteckenaboje by si hrač musel doplatiť dopravu takže nejake money naviac
JOKER_CZE
Jsem jedniznačně pro, dříve to nebylo a stejně jsme žili, tak proč to nepřidat je klasik prémku jako výhodu, dřív tam bylo třeba /flip to už dávno není tak proč aspoň ne toto. Navíc stejně většina hráčů bez VIP jezdí do Ammuna.
Thms
Ja súhlasím, keď už si za to premium zaplatím, tak chcem mať poriadne výhody a tých tam moc vela nie je, popravde sa to oplatí len kvôli warpom, veste a plateniu z banky.
Na druhú stranu ale premium nie je až také drahé.. Nedávno som si kúpil kredity za 10€ a z toho som si kúpil premium klasik a upgrade garaz na 3 mesiace a ešte mi trochu kreditov ostalo a popravde, 10€ je pre brigádnika ako ja alebo vy, zisk za 1 deň.
Tom14
Příjde mi dobrý nápad to, že by se platilo za vzdálenost. Mohlo by to být tak, že čím dál je ammunation tím více si zaplatíš.
Zawy
Zajímalo by mě, proč je to v nezařaditelných Provrtám tě
Tom14
Protože se ještě ATomas bude nejspíš rozhodovat
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů