Informácie o serveri
Čítať tému
~ GANGRACE ANNIHILATION - SUPERPARBA 2 ~
|
|
Vyvinka |
Pridané 26.08.2016 14:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 77
Založený: 13.12.14
|
~ GANGRACE ANNIHILATION - SUPERPARBA 2 ~ 2. Diel pomerne úspešného seriálu GR ANNIHILATION. Dnes tu máme ďalších racerov, ktorí vás určite zabavia na následujúce 4 minúty. FT. Rutim, Exit, Geroj a mnoho iných. Podpor nás prosím komentárom, likom a zdielaním. Napíš kto by mal byť nabudúce, najlepšie pošli aj video. Pracovali: Jou Mak3 Vyvinka |
|
|
fIoW |
Pridané 26.08.2016 20:03
|
![]() ![]() Príspevkov: 829
Založený: 20.07.15
|
Super, díky za spolupráci, hudba sedí. Těším se na další díl.
![]() ![]() |
|
|
Vyvinka |
Pridané 27.08.2016 07:54
|
![]() ![]() Príspevkov: 77
Založený: 13.12.14
|
Dakujem. Taktiez som rada za spolupracu. |
|
|
Nxs |
Pridané 20.09.2016 22:56
|
![]() ![]() Príspevkov: 635
Založený: 20.12.14
|
Ahoj, super video! Doufám že výjde i Part 3 ![]() |
|
|
Jou |
Pridané 22.09.2016 07:08
|
![]() ![]() Príspevkov: 38
Založený: 09.07.14
|
Citácia AdamGangster napsal: Dik, nie su zatial videá, ale mal by byť. |
|
|
Vojta369 |
Pridané 22.09.2016 13:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 403
Založený: 29.10.14
|
ty časy kdy se ještě jezdil bridge ![]() Ahoj Kacko, musím ti říct, že mám pár věcí, které mi leží v žaludku ohledně tvého působení jako adminky na superpařbě. Mýslím si, že se trochu ztrácíš a nedáváš najevo své vlastní názory (viz veškeré tvoje vyjádření u pub žádostech). Jako admin bys měla být schopná vyjádřit svůj pohled na věc a ne jenom být ve stínu a odkoukávat co dělaj tvoji kolegové. To může vést k nedostatečnému řešení problémů a k celkové nejistotě. Další věc, co mě trochu štve, je tvoje absence v oblasti cheaterů. Jako admin bys měla být v obraze, co se týče těch, co se snaží podvádět. Ale zdá se, že v tomto směru máš trochu mezeru. A tim pádem trochu postrádám důvod proč jsi adminka. A tvoje ježdění misí každý den celý den? Je fajn, že to děláš, ale zdá se, že se na to trochu příliš soustředíš a to můžeš rovnou být jenom hráč. Práce admina není jenom o misích. Je to o udržení pořádku na serveru, a ne jen o tom jezdit mise. Tak co teda? Proč nejsi teda organizator akcí? Přece jenom akce ti jdou a sám si myslím že jsi v tom dobrá. Věřím, že bys to dokázala stejně dobře jako Vetasovic který je taky admin a vlastně dělá stejný věci jako ty, tak proč to nevyzkoušet? Doufám, že tohle vezmeš jako konstruktivní kritiku. Nejde mi o to, abys se cítila špatně, jen chci abys mi řekla tvůj pohled na věc. |
|
|
Jou |
Pridané 22.09.2016 15:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 38
Založený: 09.07.14
|
Citácia Vojta369 napsal: Furt to je moj favourite race furt. BTW AHOJ |
|
Prejdite na fórum:
Anketa