Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Návrch
ReTr00
Mal by som tu návrch ktorý by sa mohol niekomu páčiť takže mám nový spôsob ako vykrádať domy číže na vykrádanie domov by sme potrebovali vozidlo BoxVille z ktorým by sme prevážali boží a potom by sme za to dostali odmenu nastupím do vozidla BoxVille dám + a hned mi ukáže do ktorého domu sa idem vlámať bude to všetko na časovky... Kradnuť budeme Televízie a rádia napríklad za jedmu misiu by mohol dostať každý 9k a našlo by sa miesto kde po vykradnutí domov musíme odniesť dovávku na späť a potom dostaneme odmenu každé mesto bude mať zvlášť garage kam potom musíme odniesť dodávku po vykradnutí domu

A mám další návrch keby miesto príkazu /telefon by sme jednoducho stlačily Y a by sa nám vybral telefon normálne ako v Gta 5 boli by tam kontakty Taxi,policie..Atd.. Ale bolo by tam jeden kontakt Menom Lester ktorý ked zavoláš tak vyhladáš si auto ktoré potrebuješ napríklad zavolám Lester a ukážú sa mi všetké auta ktoré sú na servery a sú volne či že nemaju majitela nič aj BoxWille by sme museli nájsť cez Lestera

Ak sa vám nepáči tento návrch Akceptujem to bol to len čísto návrch miesto /telefon a tý ktorý maju radi vykradánie domov tak by mali príležitosť máš vlastnu dovávku alebo cez Lestera

ďakujem za prečítanie
Warning
To je ale gramatických chýb... :D :D
A k návrhu, to by asi nešlo, je to na konkurenci a treba byť originálny, mám na mysli to vykrádanie. K tomu telefónu mám taký neutrálny "postoj".
Upravil Warning dňa 10.09.2016 15:35
ReTr00
Na premyslenie by to stálo za to, Je to tvoj názor pochopím ťa ale chcem vedieť názor ostatných
Ladik_
Ahoj, SP nebude jediný server který tohle možná bude mít, je to na spoustu serverech

Ale já souhlasím jelikož to oživí job Policie.
Warning
Citácia
Ladik_ napsal:

Ahoj, SP nebude jediný server který tohle možná bude mít, je to na spoustu serverech

Ale já souhlasím jelikož to oživí job Policie.

Aha, takže ty si myslíš že Políciu treba oživiť? :D :D :D Ten má práce až až, ak ťa nebaví zatýkanie tak máš možnosť sledovať chat a jazdiť po nemovitostiach ktoré niekto vykráda a ak ťa ani to nebaví kontrolovať preukazy, preťaženie atp. Smile
Chcelo by to oživiť práce ako je Dozorca a nie Policajt...
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%