Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

pismo
Eme
Ahoj. Vedeli by ste mi pomôcť? Nezobrazuje sa mi totiž diakritika. V hre som skúsel v /nastavení aj on/off diakritika a nič. Stiahol som si do GTA:SA aj slovenčinu aj češtinu a nič. Neviete čo s tým?
Síce žijem v Nemecku ale to nebude v tom pretože klávesnicu mám nastavenú slovensky

Napr. přihodit vyzerá ako poihodit

dôkaz: http://prnt.sc/ch7b4v
HARS
Já na screenu diakritiku vidim...
Eme
aj ja ale pozri ř alebo č..tie dve mi nejdu niekedy aj iné..napriklad pozri to "přihodit"
Baseball
/help > Nastavení > Diakritika fakt nepomohlo?

Zkus stáhnout češtinu do GTA (nebo slovenčtinu jak je libo samozřejmě)
Thms
Vyskúšaj tieto preklady, máš tam na výber Češtinu a Slovenčinu, ja z tých dvoch používam Češtinu a funguje perfektne, bez chýb v diakritike.
Inštalácia jednoduchá. Extrahuješ, dvojklik na extrahovaný súbor, nainštaluješ, v hre Settings > Language > Čeština a pôjde to.
NorB
Ja som mal dávnejšie podobný problém.
Ak si dobre spomínam, vyriešil som to vo Windowse -> Control Panel -> Region and Language -> Administrative -> Change system locale. Tu si vyber češtinu / slovenčinu a všetko by malo šlapať jako švajčiarske hodinky. Smile
Eme
ďakujem, skúsil som všetko a idem ešte skúsiť to čo mi radí NorB

Tak teda NorB, ďakujem ti fakt neskutočne. ř je ř. č je č. Fakt ďakujem :D už som ti sem šiel nadávať lebo som zmenil location a nie system locale :D Už som mal ready 4 screeny že mi to nejede a napokon som zistil že sa to mení inde. ďakujem

Have a good day Smile
Upravil/a Eme dne 15.09.2016 11:01
Baseball
Jsme rádi že jsi problém vyřešil. Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů