Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Čo hovoríte na komunitu superparby
Je to tu strašné súhlasim stebou 1 Hlas
9%
Je to tu super myslím si že by sa nič nemalo meniť 10 Hlasov
91%
Počet hlasov: 11

Návrh pre zlepšenie serveru
DomiSvk
Už často sa my stáva že sa stretávam z velkym počtom hráčov ktory radi neustále inym hráčom hru kazia , obťažujú ich a nadávaju im samozrejme do madarov alebo slováci do češkov :D

Prišiel som vám navrhnúť aby sa toto skončilo a každý by mal byť potrestaní na dlhšiu dobu za urazenie hráča atd čo som hore napísal Smile

Potom by som banoval na čas hráčov ktorý si pýtajú lacnejšie ceny atd ak je v stánku alebo v inzeráte cena aká je myslím že ak nemajú $$ tak nech si nepýtajú lacnejšie napr . predávam gram za 2000 $ a hráč príde a stažuje sa že je to drahé niečo takéto by som fakt zakázal niektory hráči potom hodia menšiu cenu aby to vôbec kúpili a ten hráč čo si pýtal menšiu cenu ho samozrejme okráda o peniaze a čas ktorý strávil aby tovar mohol predávať

Alebo ak ma taxikár okráda o výplatu využívaním portu z taxíkom poviem že chcem ísť do banky samozrejme zastaví a zabije ma a výplata je fuč Smile

Takýchto hráčov by sme tu fakt nemuseli mať adminy ignorujú samozrejme tak by majitel mohol pre adminov za tu prácu vymyslieť nejakú odmenu vo forme kreditov ...

Malé plus mohli by ste zviditelnit stánok ? nejakou búdkou ako pri predávaní parkov v rohlíku :D :D aspon si to hráci všimnú

Dakujem za prečítanie tochto príspevku hrám tu už rok od vianoc a toto sa neustále deje a deje ... Pivo

Pozdravujem celý a-team B)

+ Posielam obrázok ako sa admini pozerajú na tento príspevok Smile

Díky
Nxs
To nemyslíš vážně že ne? :D Jakože se hráč ani někoho nemůže zeptat jestli to neprodá levněj? A to že Tě zabije s penězi je už tvůj problém. Tady jsi v GTA, ne v The Sims... ŠpatnýŠpatnýŠpatnýŠpatnýŠpatný
Ondrah98
Tak si to rozebereme:
1) WTF?
2) WTF?
3) WTF?

Tak si to rozebereme znova:
Absolutně nechápu, co nám chceš říct, takže to očividně nedává smysl. Každopádně jsem z toho nějaké útržky snad přebral a pochopil... A k tomu tolik:
1) Tresty jsou plně v kompetenci hlavních administrátorů, tudíž se nejedná o návrh na vylepšení serveru.
2) Půlka toho, co navrhuješ je kravina a druhá půlka se už trestá.
3) Na zviditelnění stánku máš /inzerat a stánek už objekt měl a jediný k čemu to bylo, byla blokace spawnů apod.

Jo a kdyby tě zajímalo, jak se na to dívám, tak TAKHLE
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Zrušený účet
To, že tu někdo navrhne, aby se trestala jízda v protisměru, za velkou jízdu a nedej bože přejetí spoluhráče jsem si už zvykla. Ale to, že by se hráči měli omezovat i v tom co kdy jak chtějí koupit a kdy koho chcou zabít je už fakt moc. rofl Závěr si domysli sám.
Thms
Blbost, nemôžeme trestať každú drobnosť čo ludia robia, to by hneď polovica serveru skončila s banom.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%