Informácie o serveri
Čítať tému
!!! - GANGSTEŘI SEM - !!!
|
|
Fifa |
Pridané 14.10.2016 13:16
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5288
Založený: 07.04.16
|
Čauves. Tímto topikem bych chtěl oslovit všechny hráče, co se již delší dobu věnují gangům. Delší dobu píšu proto, protože mají větší zkušenosti a třeba si prošli i několika gang systémy, který na SP byli. O co se jedná? Je to jednoduchý. Všichni si stěžujete, jak je gang systém nepropracovaný, že mu něco chybí. Ale co? Proto bych od vás chtěl návrhy, co mají hlavu a patu, jsou propracovanější a není to návrh typu "chci starý systém z doby ledový". Nejde mi o kompletní změnu gang systému, ale pouze částí, které vám nevyhovují a rádi byste, aby to bylo jinak. Přeci jenom vy na tom serveru hrajete, vy se věnujete gangům a vám by to mělo především vyhovovat. Takže kdokoliv bude mít nějaký návrh na vylepšení nebo změnu, znovu připomínam, že návrh musí být pochopitelný a propracovanější, tak mi posílejte SZ zde na webu. Poté, až shromáždim více návrhů, pokusím se je dát dohromady a vytvořit nějaký koncept, který bychom potom zde na webu odhlasovali. Bohužel řikam na rovinu, že se nikdy nemůže vyhovět všem požadavkům a všem návrhům. Děkuji za vaši snahu k vylepšení gang systému. S pozdravem Fifík. ![]() |
|
|
FleX_ |
Pridané 14.10.2016 14:47
|
![]() ![]() Príspevkov: 554
Založený: 01.11.13
|
Konečne sa toho chytil niekto schopný a premňa si schopný práve ty Fifa určite za môj gang navrhneme zmenu uzemií takže toto neber ako off topic - keď to budeme mať vypracované určite ti to pošleme , ale opakujem som rád že si sa toho ujal bravo. |
|
|
Krowky |
Pridané 14.10.2016 17:44
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5683
Založený: 12.12.13
|
Chytiť sa toho mohol ktokolvek. Ja som obdobne opakovane vyzýval aj priamo na servery cez say ako SG o návrhy atď atď a záujem zo strany hráčov? Ziadny...tak keď sa Vám nezdal SG ako vhodná na návrhy tak snáď hlavný už bude dosť a konečne pár ludí pride aj s nejakým konštruktívnym návrhom a nie ako to doteraz bolo "Toto je zlé, tamto je zlé ale neviem ako inak by to malo byť" |
|
|
Thms |
Pridané 14.10.2016 18:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 93
Založený: 21.07.16
|
Viem, že ako nový HL.Admin sa teraz chceš snažiť a ukázať sa Fifa, ale márna snaha. Buď nikto nenavrhne nič, alebo sa nám návrhy zaplnia kravinami. Podotýkam, že tu na fóre neprebehne hlasovanie o návrhu normálne inteligentne, ale ak sa niekomu nepáči, tak sa zbytok pripojí ku nemu a naši weboví experti si na vás poriadne zmlsnú a vydissujú vás až na kosť, to je dôvod, prečo sem ludia ako ja návrhy nepíšu. |
|
|
Fifa |
Pridané 14.10.2016 19:21
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5288
Založený: 07.04.16
|
Proto návrh podam já za vás všechny (pokud teda někdo bude mít tu snahu něco vymyslet a zlepšit). Mě si může dissovat kdo chce a jak chce, u mě má takový člověk totální nezájem. Nechci se ukázat jako nový hlavní, ale myslim si, že když sem jako hlavní něco napíšu, možná se toho sejde víc, než když se o to marně snažil Krowky. Ono je jednoduchý si neustále na něco stěžovat, že je to na ho*no, pi*u, že se to nedá hrát, že gang systém v roce 1921 byl mnohem lepší atd... Ale ten, kdo si neustále takhle stěžuje může teď zapojit svůj mozeček a podat normální návrh, který by byl dle jeho představ. Nikdo ho za to nebude dissovat, protože nebude nikdo vědět, že tento návrh podal zrovna tenhle hráč. Ty, co se pokusí alespoň něco vymyslet budou u mě frajeři, protože se alespoň o něco pokusí. Ale ten, co si jenom stěžuje a sám nic nevymyslí je u mě nula a odpad, co na SP nemá co dělat. Až vám zase ATomas něco změní, protože jemu samotnému se to bude zdát lepší, vůbec nebrečte. Teď máte poslední možnost na gang systému něco změnit. Tečka. Další komentáře sem nepište, žádný dohady se tu vyvolávat nebudou. ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí