Informace o serveru
Číst diskuzi
Kto je lepsi?
kanye 16 Hlasů
mravec 16 Hlasů
Áno 4 Hlasů
Počet hlasů: 36
zrusenie Slow Riders
|
|
Kanye |
Přidané 11.11.2016 17:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 126
Založený: 01.08.16
|
čau oprav toto![]() ako vidiš keď sa vyhra gr piše že gang dostal +0$ a zmen to aby tam pisalo +50rs a ten kto prehral tak -50rs a dalej navrhujem aby si zaviedol že ked zabijem niekoho kto je v inom gangu tak mojmu gangu to prida +1rs a druhemu gangu to odobere -1rs, dakujem Upravil/a Kanye dne 19.11.2016 15:09 |
|
|
Thms |
Přidané 11.11.2016 19:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 93
Založený: 21.07.16
|
To posledné čo si písal s RS za zabitie člena nepriatelského gangu, nie je až taký dobrý nápad, lebo už vidím ako budete jazdiť celý gang na aute a ako poznám expertov zo SP, tak nebudete strielať len gangsterov, ale všetko, čo sa pohne. Keď sa nad tým ale zamyslím, tak by to možno prinútilo slabších gangsterov, ktorí nevedia sawny tak dobre ako ostatní, opustiť gang systém a aspoň by tam bolo menej zbytočných dodávkarských gangov závislých na kupovaní RS. Z toho vyvodzujem, že je to celkom diskutabilný návrh a možno tu z toho vznikne jedna z klasických hádok zo SP fóra ako ich všetci dobre poznáme, takže ja sa radšej zdržím súhlasu / nesúhlasu a odhlasujte si to ako chcete. Citace Kanye napsal: Pokial viem, tak počet príspevkov na fóre nie je dobrý na nič iné okrem toho, že sa to berie do úvahy pri prihláškach do AT a úprimne, ja na ,,adminovanie" na SP nemám náladu, záujem, trpezlivosť a ani čas, takže no, mal by si si uvedomiť, že nie na každého na fóre je vhodné útočiť len s nahrabávaním. Ani nechápem čo chceš povedať tým, že môj názor nemá cenu, to ako chceš povedať, že niekto kto má 2000h, kamoší s celým AT a vie GR bridge lepšie ako ostatní má väčšie slovo ako ja ? Hovadina, preštuduj si štátnu ústavu. A za druhé, táto sekcia je tu vytvorená na to, ak niekto vymyslí návrh, aby naň mohli ostatní vyjadriť a povedať svoj názor a to, že niekto napíše trochu odlišný pohlad a názor na vec ako ty, neznamená, že na to musíš hneď reagovať a osočovať ho a z toho mi vychádza len to, že za nahrabávanie príspevkov by mohlo byť považované aj to, čo si napísal ty ![]() A koniec debaty. Upravil/a Thms dne 12.11.2016 17:39 |
|
|
ScOoByk |
Přidané 11.11.2016 22:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 72
Založený: 28.06.12
|
Myslím, že RS +1/-1 za zabití hráče jiného gangu už na serveru bylo před nějakou tou dobou a asi měli důvod to zrušit. Jak píše výše...byly by to hromadné lovy. |
|
|
Vojta369 |
Přidané 11.11.2016 22:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 403
Založený: 29.10.14
|
já nevim jak vy ale já radši vyhraju GR než abych hodinu zabíjel 50lidí.. souhlas |
|
|
Twixo38 |
Přidané 12.11.2016 06:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 785
Založený: 01.12.13
|
Zoberte si kolko by ste museli nahánať tých noobov aby ste mali aspoň tých 50rs ako za gr... Určite súhlas
|
|
|
Floatin |
Přidané 12.11.2016 08:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 472
Založený: 01.11.14
|
Konečne návrh,ktorý stojí za to.To s tým GR to už bolo,neviem prečo to ATomas zrušil.Určite súhlasím![]() |
|
|
Geroj |
Přidané 12.11.2016 09:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 1653
Založený: 03.01.13
|
Citace To posledné čo si písal s RS za zabitie člena nepriatelského gangu, nie je až taký dobrý nápad, lebo už vidím ako budete jazdiť celý gang na aute a ako poznám expertov zo SP, tak nebudete strielať len gangsterov, ale všetko, čo sa pohne. Citace Myslím, že RS +1/-1 za zabití hráče jiného gangu už na serveru bylo před nějakou tou dobou a asi měli důvod to zrušit. Jak píše výše...byly by to hromadné lovy. Blbosť, zrejme viete o minulom gangsystéme hovno keď ste toto napísali, žiadne lovy sa nepodnikali, nemalo to zmysel pretože tam medzi dostanim bodu bola časová medzera, žiadne taketo lamácke lovy sa nepodnikali, jedine čo bolo ine že sme sa pri stretnuti snažili zabiť toho druhého, presne ako to má aj byť, teraz väčšinou len prejdeme okolo seba ako keby žiadny gang neexistoval, neviem či sa tento navrh týka práve tohto topicu ale súhlasim, jak s tou opravou tak s tým 1rs za kill. |
|
|
Mixer |
Přidané 12.11.2016 11:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 685
Založený: 07.08.13
|
Citace Kanye napsal: Souhlasím s obojím a popravdě jsem to s tím rs za zabití chtěl navrhnout taky ale nějak jsem se k tomu nedokopal. A ten časovej limit mezi zabitím a by jsi dostal rs bych dal tak 1min-3min . |
|
|
Baseball |
Přidané 12.11.2016 13:56
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
Jen bych dodal, zabíjení členů v gangu za 1rs - aby byla možnost v BZ to zakázat, nebo to automaticky mít zakázané. Protože pak třeba kopec smrti byl + 50 RS což je hodně velká výhoda. |
|
|
Geroj |
Přidané 12.11.2016 14:10
|
|
Citace Baseball napsal: Nie každý je v gangu, navyše atomas by určite poupravil bezp. zonu tak aby sa tam nepočítal rs pri zabití, toje ten najmenší problem. |
|
|
Melmen |
Přidané 12.11.2016 15:01
|
![]() ![]() Příspěvků: 816
Založený: 07.01.14
|
Citace Geroj napsal: Není potřeba nic upravovat, protože ta možnost tam stále je ještě z dob, kdy se ten respekt dal takto získávat. |
|
|
Geroj |
Přidané 12.11.2016 15:13
|
|
Citace Melmen napsal: Ešte dokonca ![]() Ja by som bol fakt rád za navrátenie, je to jeden zo symbolov starého gang systému. |
|
|
Tom14 |
Přidané 12.11.2016 17:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 930
Založený: 28.04.14
|
Ten 1 rs bych dal max. u toho když se přebírá území protože když pak hráč nemá náladu a někdo ho huntí.. jediný co to přinese je nechuť k hře. |
|
|
Kanye |
Přidané 13.11.2016 20:47
|
|
tak ťa niekto zabije, čo sa zrúti svet? bolo by to obmedzené na časový inverval, nie každé zabitie by ti dalo +1rs a čo je 1rs? dovezieš dodávku a máš cez 50 rs určite. V tvojom prípade platí presne to čo u hentoho hore čo som písal Poprosím hráčov ktorí sa nevenujú gangom nech sa sem nevyjadrujú, vlastne celkovo sa tu nemusíte vyjadrovať keby mi išlo o váš názor založím anketu //: Citace Ani nechápem čo chceš povedať tým, že môj názor nemá cenu, to ako chceš povedať, že niekto kto má 2000h, kamoší s celým AT a vie GR bridge lepšie ako ostatní má väčšie slovo ako ja ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ty vies gr drag sf tak kamo ![]() |
|
|
Tom14 |
Přidané 13.11.2016 21:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 930
Založený: 28.04.14
|
Klidni se ty vole namachrovanej za drátama. Jdi si vyskakovat v reálu. To že se UŽ nevěnuji gang systému a nechovám se furt jak koko* neznamená že nesmím mít názor. Raději jdi se sebou něco dělat v reálu a nebo se přejmenuj na SP aby tě nikdo nepoznal že ![]() Jo a jestli to s tim AT bylo myšleno na mě tak 2k hodin nemam a s AT se aktivně už moc nebavím s nikým, nejsem Slovák. Když tak napiš sz. |
|
|
Thms |
Přidané 14.11.2016 18:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 93
Založený: 21.07.16
|
Nemám slov, vyskakuje tu na mňa banda ludí, čo ma ani nepoznajú, non-stop číhajú na fóre čo okomentovať nech majú O 1 PRÁSPEVOK VIAC ! A ja sa mám zamyslieť ? Veď sa uvedomte aké malichernosti tu riešite... Všetci tu frajeríte akí ste dospeláci, oblúbenci na SP a v real-life ste tak maximálne panáci, čo vedia ísť na hajzel a späť, zapnúť PC, písať nezmysly na SP a v chate frajeriť ako ste sa spráskali cez víkend, čo mne ako frajerina, ani pravda nepripadá. Ja som len zvedavý, čo bude keď sa vaša milovaná SP rozpadne. Už vidím správy o devätnástej ako stúpa hladina sebevrahov vo veku 10-15 rokov. Viem, že teraz máte v úmysle mi odpísať super inteligentné referáty na dve strany a ego vám skáče ako sínusová čiara, ale ja si to určite neprečítam, SP mažem z histórie... Tak a zožerte sa tu. |
|
|
Geroj |
Přidané 14.11.2016 19:26
|
|
Citace Thms napsal: Uplne mimo téma o ktorom ani nič nevieš, tak teda dám aj ja mimo téma. Citace malichernosti tu riešite... Napíše niekto kto bol posadnutý a vyhrážal sa tým že vyhodi hlavneho, podotýkam, hlavneho administratora z AT, kawa, kick si dostal kvoli vlastnej blbosti. Mohol by som tu rozobrať všetko čo si napísal a napísať presne ako to je ale nejdem tu strácať čas, na začiatku sa s tebou dalo ale potom ego up a posadnutosť postom, teraz sa tu snažíš nahnať na webe príspevky aby si sa tam znova dostal, ale všade ti píšu že nemáš písať blbosti a ty sa ešte urážaš? daj sa do kopy.. |
|
|
Kanye |
Přidané 18.11.2016 13:08
|
|
Ako je na tom tento topic? |
|
|
Krowky |
Přidané 18.11.2016 13:37
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5683
Založený: 12.12.13
|
Tak ako vidíš, hore je ****ná anketa nesúvisiaca s topicom a tak sa nedá anketou vyjadriť názor a tak to tu dopadne nekonečnou diskusiou. |
|
|
Kanye |
Přidané 19.11.2016 15:10
|
|
Poprosím lock, založím nový topic do návrhov s normálnou anketou. ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa