Informace o serveru
Číst diskuzi
SuperNews 11/2016
|
|
Baseball |
Přidané 27.11.2016 16:59
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7413
Založený: 28.01.14
|
![]() Čaute, jelikož tato tradice umřela rozhodl jsem se jí oživit, vytáhnu zde pouze nejdůležitější z nejdůležitějších, co se za posledních pár měsíců stalo. ![]() ![]() Za měsíc listopad několikrát spadl server což způsobilo velké množství ztrát majetku, padání serveru bylo způsobeno nějakou zapeklitou chybou, kterou už se naštěstí povedlo opravit. Při prvním pádu bylo vyřešeno 34 ztrát za 65 minut, z toho 25 bylo ihned v rámci 65 minut navráceno. Důrazně znovu doporučuji používat často /ulozit, předejdete tím větším ztrátám. - byla přidáno pravomoc do firem a gangů, upravit info ![]() - změna vzhledu /drazba ![]() - pokud spadne gang dodávka do vody, tak se znovu spawne na jiném místě - do /inzerat pokud chcete zopakovat inzerát stačí napsat opakovat - přidány nové DM - inkaso propadá vždy v 20:00 - dále bylo v tomto měsíci opraveno spoustu chyb, doufejme že te%d bude pokoj ![]() - připravovaný update webu ZDE - změněný vzhled Náš Team ![]() Během posledních pár měsíců se toho stalo v AT hodně, začneme helpery a oraganizátory akcí a dostaneme se až k vedení portálu. Proběhla asi i nejméně dlouho trvající účast s právy, kterou server pamatuje. Toto "ocenění" dostal Brendy. Byl nabrán a v ten samý den o pár hodin po té vyhozen. Funkce Třídič odpadu & Žurnalista Kurkuma - Třídič Odpadu Teczka83 - nový Žurnalista Kikush - nová Žurnalistka Kikush - opouští post Žurnalista Funkce Helpeři & OA[/b] Bastard.ZBVK - přijat na post Helper Brendy - přijat na post Helper v ten samý den vyhozen [W]arning - přijat na post Helper [ZeBrA]k_ - přijat na post Helper Kawa - Vyhozen z postu Organizátor akcí EviL_FusioN - přijat na post Organizátor akcí Nokia3310 - Vyhozen z postu Organizátor akcí Danger.RMV - Vyhozen z postu Organizátor akcí Sotasek - práva helpera Chotycansky - přijat na post Organizátor Akcí [L]adik_ - přijat na post Organizátor Akcí [F]atal[Q]o - dočasný Organizátor Akcí (REF systém) Primer - dočasný Organizátor Akcí (REF systém) Tom - dočasný Organizátor Akcí (REF systém) _N[or]B_ - z AdminTeamu přesunut na Organizátor akcí [ZeBrA]k_ - vyhozen z postu Helpera OR1G1NAL - opouští post Helpera BMBN. - opouští post Organizátor akcí Funkce Administrátor - moderátor & řadový administrátor GaUneR - opouští post Administrátor Mordis - přijat a následně povýšen na Administrátora Caretroy. - přijat na post Administrátor - Moderátor Rosta - přijat a následně povýšen na Administrátora Domes - přijat a následně povýšen na Administrátora Szelby - přijat a následně povýšen na Administrátora Zawy - přijat a následně povýšen na Administrátora Detroit - přijat a následně povýšen na Administrátora Ev3ry - přijat a následně povýšen na Administrátora _N[or]B_ - přijat a následně přesunut na Organizátora akcí Sotasek - vyhozen z AT, prává helpera Funkce Správců & webové funkce Baseball - nový Správce Ztrát Reggie_ - nový Správce Gangů Krowky - odebrána práva Správce Gangů HrBeeeC - odebrána práva Správce Ztrát Gallaxy - odebrána práva Správce Ztrát Reggie_ - nový Porotce UnBanů Salamoun - odebrána práva Správce Firem Salamoun - nový Správce Podvodů Detroit - nový Správce Podvodů Domes - nový Správce Ztrát Baseball - nový Moderátor Fóra Johnny - nový Porotce UnBanů Funkce Hlavních Administrátorů Nosferatu - třetím Hlavním Administrátorem serveru Tumik - odešel z postu Ondrah98 - odešel z postu Fifa - nový Hlavní Administrátor serveru Detroit - nový Hlavní Administrátor webu Mega akce Jen za listopad pro Vás bylo uděláno 5 velký akcí. Do listopadu jsme vstoupili s již zahájeným RedBull Air Race, který už má svého vítěze. Na RedBull Air Race navazovala akce SuperPařba Games. Dále pro vás byla připravena Olympiáda, která končí tuto neděli. Probíhá také Race Liga a jako poslední je v přípravě Team Fighting Championship, myslím že do podzimu Administrační team s Organizátory akcí skočili rovnou pohlavě, já sám se těším na to, co si kolegové připraví na advent. Tento měsíc jen stručné, v prosinci, tedy SuperNews na začátku příštího roku budou více obsáhlé. Děkuji za přečtení |
|
|
Primer |
Přidané 27.11.2016 17:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 423
Založený: 25.10.15
|
Výborná práca!Aspoň je vidieť že si to neodflakol. Som velmi rád že sa snažíš zachovať tradíciu. ![]() Upravil/a Primer dne 27.11.2016 17:17 |
|
|
Pandy |
Přidané 27.11.2016 17:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Pokud vím tak SuperNews dělal Nemo a mimo to měl rozdělanou soutěž kdy v dalších SuperNews měla být vyhlášena, takže kde je chyba ? K celému AT se nevyjadřuji. Jinak SuperNews příliš krátké na to co se tam vždy psalo a to už uplnula nějaká doba od vydání předchozího čísla. Bylo to obsáhlejší. Nelíbí se mi a není to vůči zaujatosti, ale celkovému obsahu. Upravil/a Pandy dne 27.11.2016 17:51 |
|
|
Kurkuma |
Přidané 27.11.2016 17:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 1035
Založený: 04.09.14
|
Paráda ![]() Dobrá práce. |
|
|
Zawy |
Přidané 27.11.2016 18:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 511
Založený: 04.08.15
|
Nevím co brečíte. Před více než měsícem mi Tumik napsal, jestli bych nechtěl dělat SuperNews, napsal jsem mu, že klidně, avšak jsem se později dozvěděl, že už na tom dělá Sotasek, avšak stále není nic venku ![]() |
|
|
Baseball |
Přidané 30.11.2016 15:48
|
|
Citace Zawy napsal: přesně tak, se Soťasem a žurnalistama jsem v kontaktu kvůli web projektu SP, kde spolupracujeme na anketách a dalších podobných věcech, jim se do toho nechtělo tak jsem se toho ujal. |
|
|
Reggie_ |
Přidané 30.11.2016 16:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 3395
Založený: 02.05.15
|
Ale jo, alespoň nějaký přehled v tom máme, furt lepší než nic, žejo. ![]() Sepsané pěkně, sice krátce, ale nevadí. *gp* |
|
|
Tom14 |
Přidané 30.11.2016 17:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 930
Založený: 28.04.14
|
Díky Basi ![]() |
|
|
Brendy |
Přidané 01.12.2016 06:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 533
Založený: 24.01.16
|
Baseball, vraj suspenován, po hádke s Tumíkom na skype - vyhodený. Kde si môžem prebrať "ocenenie" ? |
|
|
Baseball |
Přidané 01.12.2016 16:37
|
|
Ocenění je zde v supernews. |
|
|
smetyx |
Přidané 05.12.2016 12:17
|
![]() ![]() Příspěvků: 927
Založený: 26.03.11
|
Chválím tě Baseballe. Rád tohle čtu a jsem rád že v tom zase někdo pokračuje. Snad to není zase jen dočasně. ![]() |
|
|
Szelby |
Přidané 05.12.2016 14:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 1671
Založený: 11.04.15
|
Dobrá práce base ![]() ![]() Szelbovsky
![]() |
|
Přejít na fórum: