Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vánoční přání od Poláka
Provo
ChciaÅ‚bym pogratulowač wszystkim na SP w nowym roku wszystkiego najlepszego sukcesu, zarówno w grze jak iw prawdziwym žyciu. Zdrowie, miÅ‚ošč, wielu przyjacióÅ‚ wokóÅ‚ i zadowolonych ludzi. ChciaÅ‚bym takže podziékowač zespoÅ‚owi Adminum na wszystko mamy zrobič w tym roku i cierpiaÅ‚ zarówno ze sobÄ… jak iz innymi wichrzycieli. ATomasovi za jego dobrÄ… pracé w 2016 roku i žyczé mu wszystkiego najlepszego zarówno wciÄ…ž tak wielu ludzi na serwerze, jak jest teraz. Wiéc adminów, graczy i wreszcie ATomasovi žyczé dužo siÅ‚y do nowego roku, cierpliwošci z nas wszystkich i udanej kontynuacji SuperPařby. To o nim.

WesoÅ‚ych ŠwiÄ…t! Twój Polakiem.

Pro ty co neumí moc dobře polsky verze v češtině.
Tímto bych chtěl všem na SP popřát v Novém roce vše nejlepší úspěchů jak ve hře tak i v normálním životě. Zdraví, lásku, mnoho přátel kolem sebe a spokojených lidí. Také chci poděkovat Administračnímu týmu za vše co v tomto roce udělali a vytrpěli jak se mnou tak i s ostatními výtržníky. ATomasovi za jeho dobře odvedenou práci v roce 2016 a přeji mu jen to nejlepší ať má stále tolik lidí na serveru jako je do teď. Tak tedy Adminům, hráčům a na závěr ATomasovi přeji hodně sil do Nového roku, trpělivost s námi všemi a úspěšné pokračování SuperPařby. To je asi všechno.

Pěkné Vánoce přeje váš Polák. Každý z Vás se může přidat!! Smile

Upravil/a Provo dne 21.12.2016 17:39
Tom14
Ta polština je koukam taky docela lehce odhadnutelná co se týče z pohledu Čecha Smile. A jinak tobě taky
Provo
No je lehká, a jak jsem zjistil pro Slovenské občane je ještě snažší obzlášť pro ty u Vysokých Tater, krásně jsem si tam pokecal.
mkj
Citace
Paladino napsal:

Tímto bych chtěl všem na SP popřát v Novém roce vše nejlepší úspěchů jak ve hře tak i v normálním životě. Zdraví, lásku, mnoho přátel kolem sebe a spokojených lidí. Také chci poděkovat Administračnímu týmu za vše co v tomto roce udělali a vytrpěli jak se mnou tak i s ostatními výtržníky. ATomasovi za jeho dobře odvedenou práci v roce 2016 a přeji mu jen to nejlepší ať má stále tolik lidí na serveru jako je do teď. Tak tedy Adminům, hráčům a na závěr ATomasovi přeji hodně sil do Nového roku, trpělivost s námi všemi a úspěšné pokračování SuperPařby. To je asi všechno.

Citace
v Novém roce vše nejlepší úspěchů jak ve hře tak i v normálním životě.

v Novém roce - myšleno jako celý rok, malé "n", myšleno jako jeden konkrétní den 1.1. velké "N", předpokládám, že jsi myslel celý rok
vše nejlepší úspěchů - nepochopitelné slovní spojení, použil bych: "vše nejlepší a mnoho úspěchů"
jak ve hře tak i v normálním životě - před "tak" patří čárka; za "tak" by šlo vypustit "i", které tam je přebytečné, ale není tam nutně chybně

Citace
Zdraví, lásku, mnoho přátel kolem sebe a spokojených lidí.

Nemůžu si pomoci, ale tahle věta zní divně. Spíš bych to napsal stylem "mnoho spokojených lidí a přátel kolem sebe". Popř. opačně.

Citace
Také chci poděkovat Administračnímu týmu za vše co v tomto roce udělali a vytrpěli jak se mnou tak i s ostatními výtržníky.

Namísto "administračnímu" bych zvolil "administrátorskému", jelikož se jedná o administrátory a ne o lidi vykonávající administrativu.
Za "vše" patří čárka; za "tak" patří čárka; taktéž i zde by bylo možné vypustit "i" (pozn. spojky "tak, jak" jsi použil již podruhé v krátkém textu, stačilo napsat "se mnou i s ostatními" )

Citace
ATomasovi za jeho dobře odvedenou práci v roce 2016 a přeji mu jen to nejlepší ať má stále tolik lidí na serveru jako je do teď.

za "nejlepší" čárka; za "jako" čárka
je do teď - nejspíš je možný tohle napsat, ale nezní to nejlíp; možné záměny "jako tomu je(nebo bylo) do teď", nebo vypustit "je".
do Nového roku - není nutno znovu rozebírat, viz začátek.

Nevylučuji své případné chyby, ale byla snaha je minimalizovat.

Na závěr. Přeji i Tobě a všem veselé prožití vánočních svátků a šťastný nový rok. Smile
Upravil/a mkj dne 22.12.2016 02:37
Fifa
mkj můžeš mi říct proč? Proč musíš i u přání k dalšímu šťastnému roku mít nějaký výhrady, připomínky a náměty? Proč musíš opravovat pravopisný chyby? Je to opravdu nutný? Nemyslim si!!! Opět jenom ukázka toho, že je tu někdo takový puntičkář, co musí mít všechno dokonalý a musí ukázat, že pravopis umí líp, než ten druhý, co napsal nějaký příspěvek. Jsem zvědavý, co najdeš u mě, fakt se na to těšim, na tvoji bezvýznamnou odpověď jako je tvůj celý příspěvek nade mnou, vyjma poslední věty...

Paladino děkuji ti za přání. I tobě přeju všechno nejlepší, mnoho zdraví a úspěchů do Nového roku.
PS: S jiným jazykem na mě nechoď, jsem rád, že umim svůj mateřský :D
img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
Provo
Citace
mkj napsal:

Citace
Paladino napsal:

Grammar Nazi Style

Citace
v Novém roce vše nejlepší úspěchů jak ve hře tak i v normálním životě.

v Novém roce - myšleno jako celý rok, malé "n", myšleno jako jeden konkrétní den 1.1. velké "N", předpokládám, že jsi myslel celý rok
vše nejlepší úspěchů - nepochopitelné slovní spojení, použil bych: "vše nejlepší a mnoho úspěchů"
jak ve hře tak i v normálním životě - před "tak" patří čárka; za "tak" by šlo vypustit "i", které tam je přebytečné, ale není tam nutně chybně

Citace
Zdraví, lásku, mnoho přátel kolem sebe a spokojených lidí.

Nemůžu si pomoci, ale tahle věta zní divně. Spíš bych to napsal stylem "mnoho spokojených lidí a přátel kolem sebe". Popř. opačně.

Citace
Také chci poděkovat Administračnímu týmu za vše co v tomto roce udělali a vytrpěli jak se mnou tak i s ostatními výtržníky.

Namísto "administračnímu" bych zvolil "administrátorskému", jelikož se jedná o administrátory a ne o lidi vykonávající administrativu.
Za "vše" patří čárka; za "tak" patří čárka; taktéž i zde by bylo možné vypustit "i" (pozn. spojky "tak, jak" jsi použil již podruhé v krátkém textu, stačilo napsat "se mnou i s ostatními" )

Citace
ATomasovi za jeho dobře odvedenou práci v roce 2016 a přeji mu jen to nejlepší ať má stále tolik lidí na serveru jako je do teď.

za "nejlepší" čárka; za "jako" čárka
je do teď - nejspíš je možný tohle napsat, ale nezní to nejlíp; možné záměny "jako tomu je(nebo bylo) do teď", nebo vypustit "je".
do Nového roku - není nutno znovu rozebírat, viz začátek.

Nevylučuji své případné chyby, ale byla snaha je minimalizovat.

Na závěr. Přeji i Tobě a všem veselé prožití vánočních svátků a šťastný nový rok. Smile

Připomínáš mi mou milou paní učitelku na český jazyk. Ale k**** neuč poláka česky, když to k životu nepotřebuji, v mé zemi se mluví a bude mluvit polsky. To je jako kdybych já začal opravovat text v polštině od tebe. Užij si svůj povrchní a nadřízený přístup mistře.
Nenechám si zkazit vše nějákým inteligentem co si hraje na spásu v Českém jazyce! Jedno si pamatuj NEUČ POLÁKA ČESKY - KDYŽ SÁM NEUMÁŠ POLSKY VŮBEC NIC!
Ruda
Siemka,
dzienkujem **** za přání.
Tobě taky **** přeju krásný **** sváky ****, my friend.
Geroj
Citace
NEUČ POLÁKA ČESKY - KDYŽ SÁM NEUMÁŠ POLSKY VŮBEC NIC!

Tak choď hrať na polsku superparbu :D
wlcacek
Paladino, ta polština mě rozsekala, ale fakt se mi to líbí :D
I Tobě přeju krásné prožití svátků vánočních a jestli Ti to nebude vadit, připojím se k Tvému přání.

Ps. mkj Ty si dobrý ****. Pokud bys použil věty tak jak jsi uvedl, pak je použij a nikomu to nestrkej pod nos. Paladino tu ovládá dva jazyky, každý z nich slovem i písmem. Pochybuji, že by si se sním mohl v tomto směru rovnat.
Krowky
Paladino podobne aj Tebe všetko dobré a ďakujem za prianie a mkj ty sa daj liečiť, toto hraničí s prudkou demenciiou čo ty predvádzaš.
Zrušený účet
Ikdyž bych nejraději některé hráče propleskala i na Vánoce, tak těm raději popřeju vše nejhorší v herním světě, ať mají málo penízku, hodně zničených misí a u některých málo RS v gangu. rofl

Tobě ale popřeju všechno nejlepší. Klidné prožití Vánočních svátků a hlavně správný vstup do nového roku 2017 ! A pokud možno, bez návštěvy nemocnice po Novém roce. ¨ds :D
Provo
Citace
Gigush napsal:

Ikdyž bych nejraději některé hráče propleskala i na Vánoce, tak těm raději popřeju vše nejhorší v herním světě, ať mají málo penízku, hodně zničených misí a u některých málo RS v gangu. rofl

Tobě ale popřeju všechno nejlepší. Klidné prožití Vánočních svátků a hlavně správný vstup do nového roku 2017 ! A pokud možno, bez návštěvy nemocnice po Novém roce. ¨ds :D

Musím souhlasit, to jsem zapoměl uvést krásně jsi mě doplnila. :-)
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%