Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

OsGood God Gang
FiniX
Delux
:D :D :D :D :D :D pekne chlapci :D :D
DaJaS_
Pěkný :D
Upravil DaJaS_ dňa 11.03.2017 17:27
Pandy
Povedený video, to se musí nechat Nemůžu Až teda na ten konec...
Upravil Pandy dňa 11.03.2017 18:17
Szelby
Pobavilo , fakt super video :D
Szelbovsky Cool
RaTy_
U videa jsem se vůbec nezasmál.
Zajímalo by mě, jak jste věděli že dostane ban? Těsně před banem ho skoro celý west pozdravil a při banu jste ho náhodou točili?
Pegasus
Tak ako napísal RaTy Smile to isté sa už raz stalo s Legendary Homies , nechápem to Smile vždy viete o niečom čo nikto iný nie. U videa som sa zasmial len na tom začiatku Smile nič iné.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24256
matok007
Tak ja som sa zasmial len ten koniec mi príde trápny neviem ako by reagovali vy westaci kebyže sa stane to isté vám
Zetk0
My vidíme do budúcnosti Smile
Saph1R
Ubohé vysmívat se nějakému banu.
Suve
Předem ohlášeno od nějakého kamaráda z AT, že hráč dostane ban :D To je spíš smutné než k smíchu Smile
Kanye
Citácia
Suve napsal:

Předem ohlášeno od nějakého kamaráda z AT, že hráč dostane ban :D To je spíš smutné než k smíchu Smile
http://superparba.eu/forum/viewthread.php?thread_id=82440&pid=843839#post_843839
Delux
Citácia
Suve napsal:

Ale však vidíš čo tam predvádzal a ak ho reportovali, točili tak jasné že vedeli že dostane banan :D Inak je fajn spraviť si prdel z cheatera, prečo nie čo je natom smutné
Sorath
Vysvětlete mi co je smutného na tom smát se cheaterovi? Kdyby nebyl hlupák a jezdil tak jak měl nic z tohoto by se neřešilo. Suve ono když shromažďuješ důkazy kterých je nespočet poté to pošleš AT tak je jasné že dostane ban... Smutné by spíše bylo jestliže by ten ban nedostal
WardaR_
vsak ma tankmode co vam je, trapak jeden
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche