Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

SAMP Error
dytknejt
Čus,chtěl bych zase začít hrát na superpařbě ale mám tu nějaký problém singleplayer od gta SA jde normálně a když zapnu samp a potom když dám connect na server tak se mi zavřou server properties a nic to nedělá tak jestli mi někdo poradí budu rád Smile
Interstellar
Vyskúšaj všetko, čo by ti tu každý človek poradil, to znamená: Skontroluj, či máš verziu SA:MP 0.3.7 R2, ak nie stiahni tu na stránke, v zložke Documents/Gta San Andreas User Files vymaž súbor gtasa.set, ak nepomôže skús skontrolovať povolenia firewallu a ak je to možné, tak povoliť SA:MP prístup, ak nepomôže reštartuj wifi router, ak nepomôže ani to, tak preinštaluj celú hru a znovu nainštaluj správnu verziu sampu, ak to aj tak nepomôže, tak kontaktuj poskytovatela internetu aj keď to ti asi nepomôže, pretože nemáš problém s pripojením, ale so samotným spustením sampu.
TripS
čau zkoušel si přejinstalovat GTA nekdy to dělá problem aj gtasa_exe což je hlavní zastupce toho gta ještě můžeš zkusit tohle
Interstellar
Autor zabudol napísať. Do súkromnej mi písal, že to gtasa.set pomohlo, takže môžete lock.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%