Informácie o serveri
Čítať tému
SAMP Error
|
|
dytknejt |
Pridané 13.03.2017 18:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 8
Založený: 15.09.15
|
Čus,chtěl bych zase začít hrát na superpařbě ale mám tu nějaký problém singleplayer od gta SA jde normálně a když zapnu samp a potom když dám connect na server tak se mi zavřou server properties a nic to nedělá tak jestli mi někdo poradí budu rád ![]() |
|
|
Interstellar |
Pridané 13.03.2017 18:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 677
Založený: 10.12.16
|
Vyskúšaj všetko, čo by ti tu každý človek poradil, to znamená: Skontroluj, či máš verziu SA:MP 0.3.7 R2, ak nie stiahni tu na stránke, v zložke Documents/Gta San Andreas User Files vymaž súbor gtasa.set, ak nepomôže skús skontrolovať povolenia firewallu a ak je to možné, tak povoliť SA:MP prístup, ak nepomôže reštartuj wifi router, ak nepomôže ani to, tak preinštaluj celú hru a znovu nainštaluj správnu verziu sampu, ak to aj tak nepomôže, tak kontaktuj poskytovatela internetu aj keď to ti asi nepomôže, pretože nemáš problém s pripojením, ale so samotným spustením sampu. |
|
|
TripS |
Pridané 17.03.2017 14:00
|
![]() ![]() Príspevkov: 602
Založený: 20.05.15
|
čau zkoušel si přejinstalovat GTA nekdy to dělá problem aj gtasa_exe což je hlavní zastupce toho gta ještě můžeš zkusit tohle |
|
|
Interstellar |
Pridané 17.03.2017 18:44
|
![]() ![]() Príspevkov: 677
Založený: 10.12.16
|
Autor zabudol napísať. Do súkromnej mi písal, že to gtasa.set pomohlo, takže môžete lock. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí