Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Problémy s GTA SA a s DirectX
Miyu
Dopredu sa ospravedlňujem, aj toto téma zakladám na zlom mieste a v tom prípade žiadam o presunutie.

Ahojte, včera ma tak napadlo, že sa po nejakej dobe pozriem na SP, ako to tam ide a či mám vôbec ešte svoj účet. Bohužial po inštalácii GTA a spustení sa mi zobrazila nepríjemná hláška a to:s27.postimg.org/d5k0lp60z/directx.png
Pustil som sa do hladania na nete, no nechcelo sa mi sťahovať hocijaký, tak som stiahol od Microsoftu, čo som našiel. Nainštaloval som ho, bohužial tá hláška sa pri ďalšom spustení zobrazila znova.
Nechcel som s tým experimentovať, aby som náhodou niečo nepokazil a musel to napraviť, tak som sa rozhodol napísať sem, do partie GTAčkárov, medzi ktorými sa hádam nájdu aj ludia, ktorý sa v PC viac vyznajú.

Prípadne pokial by trebalo info o priebehu inštalácie GTA, môžem napísať, zda aj v tom bude niečo. :D

GTA SA mám kúpený na CDčku. Bohužial na novom notebooku nemám CD roomku, tak som to riešil iným spôsobom, aby som nemusel zbytočne sťahovať z netu. Na starom notebooku (na ktorom CDroom-ka je) som vytvoril .iso file, ktorý som potom dal sem a s Deamon Tools nainštaloval. No aby mi to šlo bez CD som si ako samozrejmosť musel stiahnuť CRACK. Nejaký som stiahol. Zda je funkčný, neviem, každopádne hláška uvedená vyššie sa zobrazuje pri spustený GTAčka (single) a aj pri pokuse o pripojenie na server na SAMP.

Dopredu ďakujem za odpoveď(e). :-)
Krowky
Start - ovladaci panel - programy a sucasti ci ako to je...

Nalavo panel tam vyber Zapnut vypnut sucasti systemu windows....v zozname najdi starsie sucasti, rozklikni si to tym pluskom. A pozri ci mas zaskrtnute Direct play, pravdepodobne to nebudes mat tak to zaskrtni a daj OK a potom len potvrdzuj az pokial to nenapise ze prebehli zmeny alebo nieco take.
Miyu
Vyriešené, ďakujem.
Mordis
Citácia
Vyriešené, ďakujem.

Krowky je šikula Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%