Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

GR Montage #1
Vojta369
po minute jsem umrel nudou, proste normalni zabery z gr toho bych ti dokazal natocit hodiny
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=20262

Ahoj Kacko,

musím ti říct, že mám pár věcí, které mi leží v žaludku ohledně tvého působení jako adminky na superpařbě. Mýslím si, že se trochu ztrácíš a nedáváš najevo své vlastní názory (viz veškeré tvoje vyjádření u pub žádostech). Jako admin bys měla být schopná vyjádřit svůj pohled na věc a ne jenom být ve stínu a odkoukávat co dělaj tvoji kolegové. To může vést k nedostatečnému řešení problémů a k celkové nejistotě.

Další věc, co mě trochu štve, je tvoje absence v oblasti cheaterů. Jako admin bys měla být v obraze, co se týče těch, co se snaží podvádět. Ale zdá se, že v tomto směru máš trochu mezeru. A tim pádem trochu postrádám důvod proč jsi adminka.

A tvoje ježdění misí každý den celý den? Je fajn, že to děláš, ale zdá se, že se na to trochu příliš soustředíš a to můžeš rovnou být jenom hráč. Práce admina není jenom o misích. Je to o udržení pořádku na serveru, a ne jen o tom jezdit mise.

Tak co teda? Proč nejsi teda organizator akcí? Přece jenom akce ti jdou a sám si myslím že jsi v tom dobrá. Věřím, že bys to dokázala stejně dobře jako Vetasovic který je taky admin a vlastně dělá stejný věci jako ty, tak proč to nevyzkoušet?

Doufám, že tohle vezmeš jako konstruktivní kritiku. Nejde mi o to, abys se cítila špatně, jen chci abys mi řekla tvůj pohled na věc.
Delux
Zábery na štýl saucceho, názov odkopirovaný od ratyho, hudba spred troch rokoch pre polohluché tukany, ale čo je najviac zle je to, že tam nemáš ani jeden slušný záber s náznakom skillu.
0.5/10 za odvahu
Pegasus
Takto , snaha bola.

Ale bohužial zlá.

Hudba -
Zábery - (Toto všetko sa deje skoro na každom GRku)
Úvod - 1:07 končil úvod a to sú len zábery s nudnou hudbou a už len tam som mal chuť vypnúť to video.

ďalej už komentovať nejdem. Nabudúce skús zlepšiť zábery (Hlavne nedávaj tak dlhý úvod daj tam napr. max 10-15sekundové tie zábery čo tam máš) a hlavne hudbu.

Inak videl som už aj horšie.

čaf
NiKo_
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
19%
Skyrace
8 Hlasů
25%