Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Grafika do článků
Pandy
Zdravím,
hledám adekvátní náhradu za Arbyse (nedostatek času) co se týče spolupráce s články Reálná Místa v GTA, přesněji někoho, kdo umí grafiku na slušné úrovni a byl by ochoten mi cca 1 týdně udělat požadovaný nadpis ve stylu jako byl doteď.

Aktuálním místem bude Griffith Observatory, tak mi sem naházejte vaše výtvory a já si nejlepší vyberu.

Nejpozději do pátku, kdy potřebuju vydat další díl.

Nejlépe se hledají obrázkové nadpisy jako clipart a jako finální formát požaduji PNG.

Na odměne se můžem domluvit, ale spíš hledám někoho, kdo by spolupracoval déle než jednorázově kvůli penězům.

Předem děkuji.

Upravil Pandy dňa 10.10.2017 16:37
CpT
Taký pokus :D

img.tpx.cz/uploads/final.png

Neviem prečo bol ten prvý v takej zlej kvalite tak tu máš ešte jeden :D

img.tpx.cz/uploads/observatoryprewery.png

ešte som si všimol že na niektorých tam má niekde napísané Reálná mista v gta a niekde nie tak ak to nevadí tak som to tam dal
Upravil CpT dňa 12.10.2017 18:22
Pandy
Hele přesně tenhle obrázek jsem potřebovala a ty jsi ho trefil, počkám ještě do zítra jak píšu v topiku a kdyžtak si vezmu ten Tvůj, líbí se mi :D
Anonym
img.tpx.cz/uploads/58767.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

img.tpx.cz/uploads/6786876767.png

Upravil Anonym dňa 12.10.2017 17:46
Pandy
Ten je taky super Pusa no uvidím zítra koho si vyberu nebo budete na střídačku :D
Pandy
Citácia
CpT napsal:

Taký pokus :D

img.tpx.cz/uploads/final.png

Neviem prečo bol ten prvý v takej zlej kvalite tak tu máš ešte jeden :D

img.tpx.cz/uploads/observatoryprewery.png

ešte som si všimol že na niektorých tam má niekde napísané Reálná mista v gta a niekde nie tak ak to nevadí tak som to tam dal

Možná kdybys ten vrchní FONT písma použil nějak v kombinaci s tím nápisem "Reálná místa v GTA" tak by to vypadalo luxusně.

Nicméně obě práce se mi líbí, takže bych ráda kdybych Vás mohla mít oba, někdy se stane, že jeden nebo druhý nebude mít čas tak bych použila druhého záložníka.
Každopádně do aktuálního článku použiju jeden z nadpisů Smile
CpT
Takže to mám ešte prerobiť ?
Pandy
No jen tam hoď ten font z horního obrázku a bude to perfektní Smile Kdyžtak mi hod do SZ Tvé skype.

A moderátory poprosím o LOCK Lock!
Upravil Pandy dňa 14.10.2017 01:08
zorys
Tak tedy zámeček Hi

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%