Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Ameli ~ Akce
Ameli1
Nazdar :-),
rozhodl jsem se po své neaktivitě skončit na SP(z pozice administrátora, celkově jako hráč nekončím), proto vypouštím svoje akce.
Dám sem náhledy v podobě screenů, pro vás hráče, pokud budete chtít nějakou akci, tak můžete požádat administrátora, jestli jí nedá. Názvy k tomu stačí. K nějakým akcím ještě nejspíše připíši popis, pokud se bude jednat o něco náročnějšího na pořádání.

img.tpx.cz/uploads/ameli%20geroj%20akce%20(3).png

img.tpx.cz/uploads/ameli%20geroj%20akce%20(2).png

img.tpx.cz/uploads/ameli%20geroj%20akce%20(1).png

Link na tabulky:
https://docs.google.com/spreadsheets/...edit#gid=0

Pokud nějaký administrátor, či organizátor bude chtít přístup do akcí, nechť mi pošle svůj gmail a já jej přidám, a může si tím pádem lehčeji kopírovat názvy, či upravovat nějaké věci, což by bylo dobré po sobě psát, kdo co a proč upravil.
Já osobně jsem používal Overwolf, abych ani nemusel vyjíždět ze hry, přes browser jsem si kopíroval názvy, no a na nějaké akce jsem měl binder.
Binder bych chtěl pojmout jako druhou část tohoto topicu.
Používám program, který si říká AutoHotKey. https://autohotkey.com
Na některé věci je složitější, ale zase toho umí víc, než klasické bindery. Některé jeho součásti jsou pro normálního hráče nevyužitelné, ale pro administrátora absolutně práci ulehčující.
Jednou ze super věcí na něm je, že můžete posílat příkazy jak s odesláním, tak bez něj, přičemž je nemusíte mazat, pokud použijete SendInput t^a, tak je to samo přepíše.

Úplný obsah mého vlastního souboru, který používám(v hide):

To je vše. Při každém editování scriptu je nutné jej uložit a znovu spustit, pak vám to vyhodí hlášku, že najednou může běžet jen jeden a jestli instanci toho předchozího chcete tedy ukončit, to potvrdíte a jedete :-).
Upravil/a Ameli1 dne 12.02.2018 21:13
Ameli1
Jelikož mi byl dán obsah scriptu do hide, kvůli obsahu příkazů, které by hráči stejně nebyli schopni využít, tak jsem se rozhodl příkazy využitelné pro hráče vytáhnout.

Spoiler

Alt & PrintScreen::
ExitApp
return

NumpadSub::
SendInput t^a/flip{enter}
return

LCtrl & P::
SendInput t^a/privolat{enter}
return

LCtrl & R::
SendInput t^a/radioonline{enter}
return

LCtrl & M::
key++
if key = 1
SendInput t^a/fpslimit 20{enter}
else if key = 2
SendInput t^a/fpslimit 90{enter}
else if key = 3
reload
return

:*:ln::leteckenaboje
:*:ka1::kalendarakci
return

Lehký popis (ty úplně nejjednodušší věci vypisovat nebudu):
- Alt Printscreen vypíná script
- NumpadSub je mínus na numerické klávesnici
- Ctrl M na fpslimit
- :*: :: - takto označené věci jsou zkratky. Nejlépe fungují po napsání mezery, nebo znaku předtím, třeba lomeno /, pokud dáte jen T a budete hned chtít dát zkratku, tak to někdy vyjde a někdy ne

Toť vše, dá se s tím dělat plno věcí, programovat jednotlivé klávesy i kombinace kláves.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%