Informácie o serveri
Čítať tému
Film
|
|
Rich |
Pridané 07.03.2018 21:08
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
Dobry večer, Som zúfalý.Zhanam film,ale neviem názov. Je to katastrofický film,kde je tuším 7/8 +- prírodných katastrof.Bolo tam tornádo,zemetrasenie(aj v jaskyniach) niečo s elektrickou.. V Tom filme boli aj policajti -serzanti. Budem velmi rád keby mi napíšete názov ![]() //E:Je to film minimalne 2roky starý Proroctvá(katastrofy) predpovedá jedno dievča 2012 ani Deň po tom to nie je. Upravil Rich dňa 07.03.2018 22:13 S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Warning |
Pridané 07.03.2018 21:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 2509
Založený: 20.01.16
|
A ako si ten film pozeral...? Prípadne cez čo? |
|
|
Fantasy |
Pridané 07.03.2018 21:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 1022
Založený: 24.01.13
|
Pátá vlna ? Ale tam je 5 katastrof no ![]() ![]() |
|
|
Rich |
Pridané 07.03.2018 22:06
|
|
warning:to sme preriešili na skype. fantasy:Nie bohužial,tsunami tam ani nebolo.Ale díky za snahu. S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Interstellar |
Pridané 07.03.2018 22:23
|
![]() ![]() Príspevkov: 677
Založený: 10.12.16
|
Geostorm https://csfd.cz/film/373849-geostorm-...i/prehled/ Pripadne ak to nie je ono, aj tak si to kukni, je to dobré. |
|
|
Rich |
Pridané 07.03.2018 22:28
|
|
Bohužial nie.Tsunami tam nebolo.A skončilo sa tam šťastne dodávam.
S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
zorys |
Pridané 08.03.2018 00:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 1321
Založený: 27.03.13
|
https://csfd.cz/film/236435-proroctvi...i/prehled/ Není to tohle náhodou? Též jsem to hledal dost dlouho a vypovídá to víceméně popisu, až teda na ty konkrétní katastrofy, tam si nejsem jist, či se tam objevuje vše, co si zde napsal. Ale určitě za mě film, který je hoden obětování času. ![]() |
|
|
Rich |
Pridané 08.03.2018 10:01
|
|
Zoro presne na toto som sa sústreďoval,ale nie je to ono.Kazdopadne pozriem si to ďakujem ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Larex |
Pridané 18.04.2018 19:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 610
Založený: 04.01.17
|
Ahoj, Pár na takových filmu jsem též koukal, a pamatují si nějaké, kde byly tak též ty katastrofy. Filmy: 2012 - tu si jsem víc jistější, jelikož jich tam bylo strašně moc. Armageddon Drtivý dopad |
|
|
Rich |
Pridané 21.04.2018 21:09
|
|
Citácia Larex napsal: Bohužial ani jedno z toho. Vtedy som ho pozeral na českom kanále ![]() ![]() //E: Ešte pridám,že to išlo takto. Napríklad ako prvé bolo tornádo.Bolo niekolko hodín alebo minút.. Potom ako keby stíchne zmizne a potom zase ďalšia katastrofa teda zemetrasenie.Opäť stíchne a potom zase.. bola tam tiež policajtná stanica,tam chodila ta dcéra s otcom.Bola to ako keby menšia dedina,obec.. Táák pritalie,film mám a odporúčam pozrieť!Mal by to byť teda on
![]() ![]() Názov filmu:Koniec sveta na Vianoce. Ano boli tam aj krupy,ludia z ničoho nič zamrzali :O Takže, ![]() Upravil Rich dňa 21.04.2018 21:28 S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Warning |
Pridané 21.04.2018 21:32
|
![]() ![]() Príspevkov: 2509
Založený: 20.01.16
|
![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa