Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Myslíte si, že serveru chybí aktivity mimo joby?
Ano 7 Hlasů
64%
Ne 4 Hlasů
36%
Počet hlasů: 11

Oživení serveru
HARS
Zdravím,
nedávno jsem nějakou tu dobu zkoušel pro odreagování konkurenční server a musím říct, že na systém RZE sice nemá, ale jedna věc ve které má navrch, jsou aktivity mimo vydělávání tzn. jobů. Super Pařba je skvělý ekonomický server, se suprovým systémem zaměstnání a firem. Ale pořád pouze dokola vydělávat není zrovna záživné. Když sem tak přemýšlel, jaké jsou na serveru aktivity kromě jobů, tak mě napadlo pouze: gangy, které ovšem nejsou pro všechny hráče, sem tam nějaký ten event, což jsou ale ve své podstatě jen samé závody a jako poslední tu máme "minieventy" , které hráči mohou založit na stadionech (závody, DM, seskoky, ...). Tyto minieventy však nejsou zrovna populární a jejich využití vidím pouze u gangů. Když se ovšem podíváme na konkurenci, tak tam nalezneme několik zajímavých věcí jako např: mise od postav z příběhu, burzu cenných papírů
(akcie), automatické eventy pořádané serverem (nutno dodat, že eventy jsou zajímavé a nejsosu to jen samé závody), výroba drog, výroba munice, hledání podkov a určitě by se našlo spoustu dalších věcí. Proto jsem se odhodlal, založit tuto diskuzi, ve která Vás žádam, aby jste sem napsali vaše klidně i hloupé nápady (nikdy nevíte, muže to bejt tak blbý, až to bude geniální) a ty nejlepší nápady zkusíme navrhnout a s trochou štěstí se objeví v nové RZE a oživý server. Pokud ste to dočetli až sem, tak gratuluju a nebojte se do komentářů hodit vaše nápady!

S pozdravem,
Hars.
Brendy
Navrhovali sme to sem už dávnejšie s bratom nech niečo nové pridá čo priláka hráčov.. laen ATomas povedal, že nebude kopírovať konkurenčné servery.. A vidíš sám ako je server na tom.. dajú sa tu robiť len misie.

Ale tuším, že s RZE10 má prisť nejaký update "Detektív" a vraj tam má byť niečo nové, ale bohužial, že to bude len pre job policajt. Inak ja som za aby sa server trošku oživil.
MaTy
http://superparba.eu/news.php?readmor...admore=953
Tady máš menší oživení serveru.
Pokud server chceš oživit kopírováním ostatních serveru, tak to gratuluji. Momentálně se pracuje na vývoji nových updatů na RZE. Jak si můžeš všimnout v novince, máš tam několik nových věcí a navíc tam máš napsáno, že je to jsou jen věci, co jsou hotové tak nějak hotové.
Obzvlášť víme jaké jsou spory mezi těmito servery, tak to je dle mého uzavřené téma.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Gameluner
Zdravím,

Tento návrh je naprostá kravina.

Ty chceš, aby SP, jež má být originální, byla okopírovaná od konkurence? To se z toho může rovnou udělat server, jež spojí vše z ostatních serverů, aby vznikla srajda, na které nikdo nebude hrát, ne?
Přemýšlíme trochu, než napíšeme nějakou kravinu, děkuji. A mimoto, pracuje se na nové Reálné Zemi 10. Ta přinese mnoho novinek na server.
Děkuju za pochopení.

Zatím. Hi
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
Ondrah98
Co tady někteří (Gamelunere) melete za hovadiny? Jaký kopírování konkurence? Stačilo by chápat psaný text...

Citace
Proto jsem se odhodlal, založit tuto diskuzi, ve která Vás žádam, aby jste sem napsali vaše klidně i hloupé nápady (nikdy nevíte, muže to bejt tak blbý, až to bude geniální) a ty nejlepší nápady zkusíme navrhnout a s trochou štěstí se objeví v nové RZE a oživý server.

Zakladatel topiku mluví o tom, že na SP kromě vydělávání je pouze málo dalších aktivit a chce to nějak společným úsilím změnit a ty akorát nadáváš, že chce kopírovat jiné servery. Dej si za ten nesmysl facku...

Citace
Přemýšlíme trochu, než napíšeme nějakou kravinu, děkuji.
Citace
Děkuju za pochopení.

Mimo to je tvoje fréze, že "děkuješ za pochopení" totálně nesmyslná a napsal si to tam akorát proto, že si to někdy slyšel a přijde ti to jako fakt drsnej diss.

Běž si radši připravovat F8 a Fraps na dokumentaci prohřešků, ale zkus zamaskovat aimbot... Smile
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
MigOne
Nebolo by zle,ak by do RZE 10 pridali napríklad Hlad a Smäd,hráči by sa museli aj trochu starať o svoju postavu Smile
Antihrdina
Citace
MigOne napsal:

Nebolo by zle,ak by do RZE 10 pridali napríklad Hlad a Smäd,hráči by sa museli aj trochu starať o svoju postavu Smile

To jsou prvky RolePlay. RZE je Freeroam.
potrebuju_prachy
Nevím no, možná kdybys přestal dělat joby ve kterých jezdíš mise s jednou trasou, tak by ti hra bavila trošku víc. Musíš to jen dělat, taky mě hra přestala bavit, pak sem přešel na jinej job a jsem už nějakou dobu zabavenej.
HARS
Prosím Lock! je do 5 měsíců starý
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche