Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

asi loader
asthenic
Servus,

chcem si do hry hodiť tento https://youtube.com/watch?v=i98Ez-QjM_M hud. Nejaký týpek pod videom píše, že na to potrebujem asi plugin, loader.asi a cleo. Niekde som čítal, že nové verzie clea už asi loader obsahujú, je to pravda alebo si ho musím stiahnuť samostatne?
SEID
Ahoj, pokial ja viem tak na .asi scripty potrebuješ loader doinštalovať. Ak by išlo len o klasický mod .cs tak aspoň v mojom prípade nebolo potreba.

Offiko web clea:

CLEO requires an 'ASI Loader' installed to run which is provided with the release.
asthenic
Niekde som zrejme urobil chybu :D

img.tpx.cz/uploads/sa-mp-005646.png

Ale netuším kde, lepil som to do defaultného GTA

Z asi súbormi zrejme problém nemám, prikladám screen, nalavo sú asi súbory, ktoré sú pre daný hud potrebné, napravo vidno moju GTA zložku, ktorá obsahuje vorbis súbory

img.tpx.cz/uploads/DSC_6789787.png
SEID
Vypadá to, že to más skopčené všetko v poriadku Smile Toto sú jednoducho ruské mody, mne išiel tak 1 z 10. Dokonca niekto pod videom písal asi o takom istom probléme ako máš ty. (Teda neovládam rusky, ale podla translate, to tak vypadá).

---ak je niekto zdatnejší, prosíme o preklad :D
Млять, запиши видео как установить. Установил, и asi плагин, и cleo 4.1 и loader.asi захожу в игру место худа белое окошечко
asthenic
Rusky viem, neboj. :D Je tam napísané to, čo už som spomenul, že potrebujem "asi plugin, cleo 4.1 (snáď nie konkrétne 4.1 verziu) a loader.asi

//hmm no píše niečo o bielom okne, ale neviem či myslí, to, ktoré sa tam objavilo mne :D
Upravil asthenic dňa 25.05.2018 12:18
SEID
Vidím to na chybu, ktorá má riešenie niekde medzi nebom a zemou :D Priznám sa, že viac ti neporadím, ale nainštalované a skopírované, to máš správne Smile
asthenic
Napísal som autorovi hud-u, snáď pomôže.

Ak by mal niekto nápad/riešenie, môže sa ozvať.
Budoucnost
Abych byl upřímný, momentálně nejsem ve stavu abych si to vše přečetl. Já ti doporučuji stáhnout Cleo a Asi loader taky. Není problém to kdykoli smazat. Doporučuji stránku "gamemodding" najdeš tak hodně věcí, instalace/odinstalace je úplně jednoduchá.
asthenic
Velmi zbytočný komentár Budoucnost. Gamemodding je velmi malá knižnica pokial sa chceš s tým pohrať.

Btw zrejme bude problém v cs súboroch, autor v nich pokazil alpha farby, lock.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%