Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Dotaz na zkušenosti
Teczka83
Chci se zeptat, na Eurtruck simulator 2. Konkrétně na multiplayer. Jestli s ním má někdo zkušenosti a tak. Jestli se to dá hrát, nebo jestli je to debi**ta, jak je vidět na některých videích. Chtěl bych to zkusit, ale musel bych si koupit i hru jako takovou. Tak jestli se mi to vyplatí, nebo je to zbytečný. Prosím názory lidí, kteří to hráli a ne názory typu: "slyšel jsem, někdo říkal, někde jsem četl...). Díky
Rich
Ahoj, toto patrí do diskuze o PC.
Tak ti poviem, že EuroTruck Simulátor 2 nie je dobrý, je to tak rozhádzané, dlho som sa tam učil usadiť sa, proste sa pri tom viacej nasereš :D
Radšej klasický single..
Ak nechceš rozbit PC, tak to nehraj.
=Neodporúčam
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Teczka83
Ok díky, právě že občas sleduju některý videa. A ty mě od toho odrazujou
PyroFire
Pokud máš s kým hrát multiplayer tak si to kup, sám ho vlastnim a nedávno jsem se přidal do firmy kde jezdíme každej tejden konvoje a je to celkem i zábava. Za mě se to vyplatí koupit a když to máš koupený tak si můžeš kupovat oficiální rozšíření hry jako třeba těžký náklady, tuningy jednotlivých značek kamionů, paintjoby a mapy jako třeba Francii, Skandinávii, Itálii,...

img.tpx.cz/uploads/yf%C2%A7hlk%C2%A7x%C5%AFgj.png

2015 Správně
2016 Správně
2017 Správně
2018 Správně
2019 Mám ban
2020 Správně
2021 Správně
TripS
Čau, já jako hráč ETS2 stim mám celkém dost zkušenosti. Hraju už par let MP pomalu už 1,5roku takže něco malo taky. popravdě když chceš jezdít MP tak si musiš najit firmu protože sam tě to bavit dlouho nebude samozdřejmě pak si budeš kupovat DLCka jako jsem udělal já našel sem si firmu a vrazil sem dotoho skoro 4,5k takže pozor nato. Ale ano vyplati se to. Smile Když tak mi napiš SZ jestli si to koupíš můžem dat společně nejakou zakazečku Smile
Teczka83
No já bych do toho i šel, ale jak jsem psal. Viděl jsem pár videí, jak se tam hráči chovají...
TripS
jojo vím no Calais-Disburg nejhorší cesta většína videi je ztoho no chápu ale tohle se deje jen na E2 jinak ne E3 a E1 to není
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%