Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

American Weed Family
VinySix651
img.tpx.cz/uploads/AWF.png

Vítej u vizitky na firmu American Weed Family

img.tpx.cz/uploads/Infoofirmě.png

Firma se zabývá zaměstnáním Dealer
Firma se nachází v oblasti Leafy Hollow
Hned u Truthovy Farmy
Firmu můžete najít pomocí příkazu /cloc 30
Ve firmě máme soutěže převážně o kredity
Pokud se účastníš soutěže, musíš mít plat 0-50%
Ve firmě máme stálý plat 95%
Firma má vlastní TS server
Convoye jezdíme s 2x 200g

img.tpx.cz/uploads/VedeníFirmy.png

Majitelé - [M]arshmello, Scruffy, VinySix651
Zástupce - [K]akuja

Práva na nábor má každý

img.tpx.cz/uploads/pravidla18686.png

1. Neníčit si navzájem vozidla a mise
2. Nenadávat si, nehádat se
3. Splnit denně alespoň jednu misi pokud je to možné

img.tpx.cz/uploads/Garážfiremní.png

Náš voz. park se skládá z následujících vozidel - 5x Sadler, 3x Police Maverick, 2x Sandking, 2x Cheetah, 1x Bullet a 1x Infernus

img.tpx.cz/uploads/Sadlerxddddddd.jpg

img.tpx.cz/uploads/Ostantí... asdpih.jpg

img.tpx.cz/uploads/Maverick2989.jpg

Děkuji, že jste si vizitku přečetli až do konce a těším se na vás ve firmě.
Viny

Upravil VinySix651 dňa 24.06.2018 13:23
img.tpx.cz/uploads/instagram1640978471.png
Smexy
Super firma, super kolektiv a vedení.. momentálně si myslím že jsme jedna z nejaktivnějších firem na serveru. Ps: jsem nejlepší majitel a Viny super "nadpisy"
VinySix651
Citácia
Marshmello_ napsal:

Super firma, super kolektiv a vedení.. momentálně si myslím že jsme jedna z nejaktivnějších firem na serveru. Ps: jsem nejlepší majitel a Viny super "nadpisy"

Díky Pivo
Scruffy
Super firma, super koletiv, hodnotne ceny a najlepsie vedenie, super praca Viny Smile
VinySix651
Citácia
Scruffy napsal:

Super firma, super koletiv, hodnotne ceny a najlepsie vedenie, super praca Viny Smile

Taky díky :D Díky
MADING
Tak sem napíšu taky nějakou tu chválu, ze začátku jsem sice měli mezi firmami spory ale později jsme si to vyříkali a bylo vše okey. Teď osobně můžu říci že jak firma tak celé vedení na úrovni, jsem rád že spolu tak nějak spolupracujeme a táhneme za jeden provaz a bojujeme proti té jakoby třetí “firmě”. Co se týče vizitky tak jak obsahově tak i po grafické stránce není co vytknout. A na závěr bych jen dodal ať Marshovi firma vydrží co nejdéle a ať naše spolupráce pokračuje ještě na nějaký ten pátek peace.
Smexy
Kámo moc ti díky za chválu firmy a vedení, s firmou jsem nad míru spokojený a s tebou nebo spíše mezi námi byli spory ale vše přestalo teďka je na nasich 2 firmách zrušit D&H a bude to vše ok ať i tobě firma slouží a vydrží dlouho
Cappuccino
K vizitce ani k firmě zde nic psát nebudu, ale neměla by být vaším cílem spíše spolupráce mezi všemi třemi firmami? A né se snažit jednu "zničit"...
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
checkm8
Super firma a kolektiv, ať se daří i nadále jazyk

img.tpx.cz/uploads/m8teche3ck1710806039.gif
euphoria
Scruffy
Freeze ono by to možno aj šlo ale ked jedna nemenovana firma ta začne obvinovať s toho že jej preberáš členov a pritom ich jeden člen nam napisal že chce ist ku nam lebo u nich mu bolo zle tak to je celkom moc Smile potom oni začali uplácat našich že im daju zástupcov 500k a neviem čo , s takou firmou isto nebudeme spolupracovať
Kacka
Tak vizitka se mi hrozně líbí, tak doufam marshmello že ti tato firma konečně vydrží! :D Nemít mou firmu, možná bych jí navštívila, tak ať se daří pac a pusu...
Smexy
Freezy jak již napsal Sruffy rád bych spolupracoval se všemi firmami ale bohužel když jednu firmu vlastní lidí bez mozku tak se to bohužel nedá tudíž jsme si řekli že jak oni na nás tak my na ne, my máme firmu déle, lepší výdělky a lepší komunitu jejich firma nás nemůže zastrašit ✋⛔🚫

Kacko tobě děkuji za kladný komentář a též doufám že mi firma vydrží dlouho pac a pusu ti posila Marsh.
Cappuccino
Pokud je to takto, tak to potom vše chápu. Pochopil jsem to zpočátku tak, že jí prostě chcete "zničit" bezdůvodně. Omlouvám se, moje chyba.

Jinak vizitka je pěkná a přesto že jsem srdíčkem TLD, tak myslím že i firma je super!

Ať se daří!
Regis
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
LSK
neaktivna vizitka Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
21%
Skyrace