Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Ruda přemýšlí #3 - Legendy na SP, Admin Akce a další frky
Ruda
Zdravím přátelé,
vítám Vás u dalšího dílu mého super pořadu, dneska se pokusím mé myšlenky zestručnit co nejvíce to půjde, budeme se věnovat pár zajímavým tématům na serveru, takže pojďme rovnou na to, jelikož tu mám ještě nedopité pivo. Píšu to tradičně s trojkou na žíle, tak se omlouvám za občasné chyby.

Legendy na serveru Superpařba.eu!

Titul "Legenda serveru" zde na serveru nabral naprosto netradiční význam, v podstatě bych to přeložil jako "Podkuřoval si Pixela a nebo jsme ti to prostě šoupli", 70 % hráčů, kteří mají legendu si jí absolutně nezaslouží a nejsou to žádné legendy a naopak, hráči kteří by si legendu zasloužili jí nemají (QQ Ruděk).
Celý seznam legend serveru je naprosto směšný, jsou tam lidé, kteří ten titul dostali z čisté protekce a nikdo jejich jméno na serveru nezná.
Pod pojmem "Legenda" si představuji hráče, kteří přijdou na server po 5 letech a stále ho hráči budou zdravit a budou ho respektovat. Proto se ptám, proč nemají legendu hráči jako Provocateur, Flexhkillah, Danger, S0uky, Podrazak etc. ? A naopak proč jí mají lidé kteří si jí absolutně nezaslouží? (baseball, Legacy), nic ve zlém kluci, ale nepovažuji Vás za legendy tohoto serveru.
Současný systém udělování "Legend" mi zkrátka nesedí a mělo by se na tom hodně zapracovat, aby tento titul měli pouze lidé, kteří se nějakým způsobem zapsali do historie SP.

Admin akce!

Tady se nebudu moc rozepisovat. Hlavním problémem, který mám s admin akcemi je množství $ kterým se odměnují admin akce. Nedávno jsem vyhrál admin závod a dostal jsem odměnu v podobě 550K $ což mi přijde naprosto směšné. SP je party server a čekal bych že výhra na admin akci bude něco významného, ale ve skutečnosti to naprosto ztrácí smysl, pokud si za 20 minut práce vydělávm více než na admin akci. Odměny za akce by se měli razantně zvýšit, server vygeneruje desítky miliony dolaru za den a proto mi přijde poněkud vtipné šetřit právě na admin akcích, které jsou hlavní náplní tohoto serveru. Celkem si ještě pamatuji, jak funguje rozpočet a že to máte regulované přímo od samotného velevezíra, ale chtělo by to trošku přehodnotit, protože momentální výhry z akcí jsou dost vtipné.

Firemní akce!

Tady si pouze dovolím rýpnout. Momentálně probíhá firemní soutěž, do které se přihlásila spousta firem naprosto legit, nicméně jedna firma novinářů se přihlásila po termínu a ještě osobně k jednomu z adminů, čímž naprosto porušila pravidla soutěže a tudíž by neměla být do této soutěže připuštěna, nicméně díky pravidlům na SP se dělá jakože se nic neděje a tato firma může naprosto normálně soutěžit, přijde mi to naprosto nefér a nekorektní jednání od správců firem, pokud jsou nastavena nějaká pravidla tak by se měla dodržovat a nemělo by se s nima hýbat jak zrovna potřebujeme.

Nejhorší a nejlepší člen AT of this mothaphukkin month!

Toto je naprosto nová sekce, kde budu vybírat nejhoršího a nejlepšího administrátora měsíce, doufám že nedostanu permu.
Nejhorší administrátor měsíce: Eminem - Akce od tohoto OA jsou lehce nezábavné, jedná se o generické skyracy které jsou čistě o RNG, které se většině hráčů nelíbí (co jsem se tak informoval). Samotný administrátor nijak nekomunikuje s hráči, nikdo neví že je na serveru pokud nedá nějakou akci. Z mého pohledu se jedná pouze o generického robota na podprůměrné admin akce, který je největším omylem současného AT. Sorry.
Edit: Chápu, že je tento člověk v AT chviličku, nesoudím kvalitu jeho závodů, je mi naprosto jasné že nebude dělat za týden akce jako Lára, jde mi spíše o jeho mentalitu, kterou mi absolutně nesedí na pozici jakkoliv se týkající AT. Nekomunikuje ve hře, nekomunikuje na webu, nikdo o něm neví.
Nejlepší administrátor měsíce: Salazar AKA Míša, člověk který se chová naprosto profesionálně, umí trestat, ale zároveň umí odpouštět. Člověk který je na správném místě a který se chová k hráčům tak jak by se správný administrátor chovat měl.
Upravil Ruda dňa 16.07.2018 14:08
HARS
Ohledně těch admin akcí nemohu nic jiného než jen souhlasit. Odměny jsou opravdu směšné a když vidím, že se nějaká ta akce koná, tak už ani nepřemýšlím, že bych se ji zúčastnil, páč se mi to vůbec nevyplatí. Legendy SP nemohu moc hodnotit, protože na serveru hraju teprve od roku 2014, ale taky si občas říkám, proč tenhle a tenhle má ten daný titul. A o AT se radši ani nebudu vyjadřovat.
Antihrdina
Já zase zareaguji na tvůj titul nejlepšího administrátora. Musím s tebou rozhodně souhlasit, neboť Salazar je jeden z mála, který se bezhlavě striktně neřídí jak robot pravidly, ale používá i svůj selský rozum a je tak nějak lidštější a mně bližší.
SEPARIS
Ahoj pěkně sepsány ale s tvojím výběrem nejlepšího admins měsíce nesouhlasím. Jsem přesvědčen ze si ho zaslouží zagz který se snaží resit problememy které vůbec nemá v jeho kompetencei. No a eminem jako souhlasím. Je o akce jsou nic moc a Jeste 90% jeho závodu musí dělat na dvakrát. Neví jak funguje dann, absolutní neznalost příkazu. Jednou zapne závod s kolizemi, podruhé da hydrauliku místo nitra, potřeti zapne port da tam ty textury, stavby nebo co jak se to jmenuje, da odpočet, ale přitom nemá zapnutý "závod,event" takže uběhne odpočet ale cpcka nikde.
Lee
Citácia
Ruda napsal:

Pod pojmem "Legenda" si představuji hráče, kteří přijdou na server po 5 letech a stále ho hráči budou zdravit a budou ho respektovat.

Tak to jsem vlastně legenda, když jsem přišel cca po třech letech a lidi mě furt zdraví a píšou mi do PMek, že jsem legenda ne? :D
Upravil Lee dňa 16.07.2018 11:39
Pandy
Zdravím Rudo,
obvykle nareaguji na tyhle topiky, ale to neznamená že je nečtu, ale teď jen tak ve zkratce.

Legendy - Zde s Tebou musím souhlasit. Už několikrát jsem se snažila řešit s kolegy, kdo si zaslouží nést tento titul a kdo naopak ne. Kdo pro server byl nějakým přínosem a kdo naopak poškodil server. Doby kdy tu vládl Pixel jsou dáávno pryč, tak je třeba to trošku upravit. Nejde jen o to, že tu má někdo tisíce hodin tak mu dáme legendu, ale proto, že je ta osoba prostě něčím významná. Toť můj názor.

Admim akce - Zde Ti nemohu nic napsat konkrétního proč tomu tak je. Je to individuální. Myslím si, že odměny jsou akorát, protože čas od času jsou pořádáné velké akce o velké odměny, tak se to musí nějak vyrovnat. Ono dneska jsou hráči zvyklý "jo odjedu si 1 závod a mám vyděláno", což nás mrzí, protože v tom bohužel vidí jen ty peníze nikoli akci jako takovou. Všechno toto stojí náš čas i byť u seberakovinotvornějšího závodu a berem v potaz, že to všechno děláme dobrovolně. Ale spousta lidí v tom vidí jen odměnu nic jiného. Ale toto je věc názoru a já se za názor nestydím.

Firemní akce - Abych byla upřímná, moc to nesleduji, občas mrknu do /firmabody jak si na tom jaká firma vede a to je vše, takže k tomuto bodu já nemám co napsat. Jen vím, že organizátoři této akce na tom fakt zamakali a je vidět snaha udělat něco pro ty co si udržují firmy.

Nejlepší nejhorší člen AT - Tak tady já nemůžu psát nic konkrétního, jediná věc co mě celkem mrzela, byla ta že jsi toho OA nedostal Ty. Nic proti Eminemovi, já ho v podstatě neznám, ani nevím že tam pomalu je. Takže těžko říct a na admin akce já jdu jen náhodou když o to zavadím. Vy to třeba nevidíte z pohledu hráče, ale mysllím že teď máme super kolektiv v AT a dokážeme si pomoct, poradit vzájemně a nikdo se s nikým nehádá jak tomu bylo kdysi a taky se to pak odráželo na hráčích. Takže v tomto bodě to já vidím jinak. A já jen tak mezi námi u statistik dávám hodnocení i kolegům jak to vidím já z pohledu JÁ vs KOLEGA a tak. Smile

Každopádně dobře sepsáno a žádné kydání špíny jako "někteří". Objektivní názor se cení. Tak se měj. Smile
Krowky
Som len na mobile tak sa nebudem rozpisovat. Pri tej firemnej sutazi spominas spravcov firiem. Spravcovia firiem su spravci crew a ani jeden z nas sa na tejto akciiziadnym sposobom nepodiela tak nie je moc na mieste riesit nas. Tato akcia sla uplne mimo mna a johnyho.
Arbys
v podstate souhlasim, ale eminem je na postu nove, takze bych se do nej uplne neopiral, ja kdyz si nactu svuj starej sejv zavodu z prosince 2017 kdy jsem zacinal, tak taky zasnu nad tim, co jsem byl schopen vytvorit za prasacky CP... eminemovy akce neznam, protoze moc nechodim na akce od OA, ale nerekl bych, ze to bude takova tragedie... se zbytkem plne souhlasim
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
zorys
Vyjádřím se jen k Admin akcím, jelikož jsem do nich dost viděl dříve a se zbytkem souhlasím co se v topicu objevuje. Dle mého nejsou ani problém odměny jak např. formát race ligy, většinou se dělají 2 kola závodu v race lize tedy 1 na body a 1 na $ + zápis, jenže doopravdy mě nebaví jako hráče, co si ty akce užívá jezdit první kolo jen o zápis, když tam ztrácím svůj čas, který můžu opět využít nějak víc produktivně ohledně dolárků. Race liga je dle mého už tak moc špatný a opakující se formát, že už je čas ten formát ukončit a dát ho někdy až za půl roku a kratší. Nebaví mě přijít na server a 3/4 závodů vidět Race Liga, chci jezdit každý závod, jenže nechci jezdit formát Race Liga, protože jsou závody i v 10 ráno či naopak někdy extrémně večer a nemám náladu tu být tak často abych měl jakoukoliv šanci se umístit, chápu, že pořadatelé Race Ligy mají vlastní život a dávají ty závody když mají čas, ale někdy to není taky nejšťastnější řešení, dle mého Race Ligy už bylo dost a jednorázové závody o $ komunita ocení víc, než formát, který záleží na tom jak moc aktivně na SP jsi a či umíš alespoň trochu racovat. Teď k peněžním odměnám, popravdě v dnešní době je to směšný, 500k je nic když se podívám na to kolik stojí např. nějaká restaurace. V roce 2013/14 se dávalo za 1. místo 1,5mg a všichni byli šťastní. Montgomery motel např. stál 50mg (pro zajímavost v dnešní době okolo 500mg), to je 10x více než v roce 2013 a to jsou dokonce 3x menší odměny na Admin Akcích, tudíž admin akce by fakt ničemu neuškodily, kdyby se zvýšily odměny. Pro mě s miliardou je totálně nic jedna akce za 500k. Samozřejmě to teď vemu ze strany OAček a Adminů, protože vím, jak rozpočet není vůbec bohatý a neutáhlo by se např. 4mg za jeden závod, je to sice problém, ale myslím si, že za jeden den se přivede na server přes 100mg a vůbec není problém, kdyby se přes admin akce přivedlo o něco víc, když jsem OA byl, tak jsem nezažil, že by tam bylo tak málo, že by rozpočet utrpěl nějaké škody, kdyby byly větší odměny na admin akcích. Nehodlám tu psát průměr peněz v rozpočtu, ale rovná se to v dnešní době ničemu. Akce nejsou to, co rozbilo ekonomiku, jsou to bugy a ostatní srajdy, které tu přivedly nehorázné množství peněz než se na ně přišlo, mise a ostatní, nikoliv akce. Teď tu někdo může namítat, že po bugách s penězmi vždy byl rollback, ale je to jedno, ten bug existoval dávno před tím a kdokoliv si mohl nabugovat směšné množství a do teď se na to nemuselo přijít. Popravdě to po sobě nechci číst a vím, že tu bude dost pomotaných věcí, ale někdo si to snad dá dohromady a nezmlátí mě. Zdar

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Fifa
1) Legendy
Máš pravdu, už jsme to jednou řešili, bohužel problém je v tom, že já tu pár let nebyl, cca 2 roky, takže tam neznam spoustu hráčů a nevím, zda mají legengu právoplatně nebo ne. Co se týče Baseballa, tak ten jí má z jednoho prostého důvodu, a to, že se neskutečným způsobem staral o server a o web. To vy samozřejmě nevidíte, ale já viděl, jak vyřešil během jednoho dopoledne asi 3 stránky ztrát, když byl rollback. Já viděl, jak na webu se zasloužil o nepřeberně velké množství novinek atd... Legenda pro mě není pouze ten, co tu hraje několik let, ale především ten, co se tu o něco snažil/snaží zasloužit nebo už zasloužil.

2) Akce
Tady s tebou souhlasit nemůžu. Ano, máme určitý počet v rozpočtu, který nejde do mínusu, tudíž na akce jsou omezené $. Ale akce by měly být dle mého názoru zábavou, nikoliv přímo výdělkem pro daného hráče. Pokud jsi šikovný racer, tak si na akcích můžeš během chvíle vydělat spoooustu peněz. Dejme tomu, že průměrná akce trvá 5-10 minut (závod). Za 15-30 minut si můžeš vydělat na třech kolech od 300.000$ do 1.500.000$, záleží na umístění (výhry jsou většinou podobný u všech pořádajících z admin týmu. Na akce jde denně hrozně moc peněz, uspořádá se kolem 12-20 akcí za den, záleží na tom, jaký je to den. A do toho je skoro každý měsíc nějaká větší akce, ne-li více akcí. Ale opravdu já akce beru spíše jako zábavu, které je na serveru spousty. Admin tým stráví i několik hodin s přípravou jedné akce, ale do toho taky jako hráči nevidíte, spousta z vás si myslí, že je to jednoduchá věc, není... Proto já bych byl spíše rád, kdyby jste neustále na nějaké akce nenadávali, pak ten daný administrátor/organizátor akcí nemá důvody stavět něco nového, co by vás mohlo bavit, kazíte mu tím jeho nadšení pro práci, kterou dělá zcela dobrovolně a pro vás, nedělá to pro sebe!!!

3) Firemní akce
O tomhle problému nic nevim, já to nesleduju a nikdo za mnou s tímto problémem do teď nebyl, určitě nikdo nebyl ani za Nosfem. Dále máš špatné info, a to, že o firemní soutěž se především zasloužil Warning a Panther, kteří se správcem crew (firem a gangů), nemají vůbec nic společného. Takže mi napiš o tomhle problému více informací a já se informuji přímo u nich, jak to bylo. Pak lze dělat nějaký závěry.

4) Administrátoři
Díky za tvůj názor. Nevim, proč tam píšeš, že doufáš, že nedostaneš permu. Snad je to napsáno pouze s nadsázkou. Za slušný názor jsem tu nikdy nikoho nepotrestal a nehodlam s tím začínat. Samozřejmě bych nerad, aby se tvého slušného názoru chytl nějaký neandrtálec a nezačal spolu se svými dalšími neandrtálci rýpat, urážet ho apod..., to pak přehodnotím svůj postoj (viz. výše) a jsem schopný být zlým Fifíkem. Když názory budou upřímné a slušné, je to pro server jedině dobře.
Co se týče Eminema, já ho soudit nemohu, protože jsem měl teď dost dovolených a bohužel nebyl čas něco takového sledovat, pouze mohu upozornit na to, že je na postu nový a chyby se stávat mohou a určitě budou. I já se někdy spletu a to mam práva přes 4 roky...

5) Můj závěr
Opět ti můžu poděkovat za tvoje pohledy na různé věci, protože jsi jediný, kdo tu takovým způsobem něco dělá. Že je to k ničemu? Nemyslim si, protože si můžeme o všem normálně popovídat a popřípadě něco zlepšit, jako bych teď rád upravil legendy, ale jak jsem psal, sám to rozhodně dělat nebudu, jelikož o spoustě hráčů nevim nic, nehraji tu 10 let. Jsem tu sice od začátků, ale s přestávkama. Další věcí je zařazení jedné firmy, která by tam být dle tvých slov neměla.
img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
Ruda
Děkuji za reakce, jen v rychlosti.

Separis:

Zagz je určitě taky super admin, ale tohle byl jen můj osobní výběr, z toho jak na mě působí členové AT. Ty Eminemovi přešlapy bych taky extrémně neřešil, přecijen se zaučuje, ale máš pravdu.

Rich:

Mrknu se na to, díky za námět a odpověď.

Krowky:

Tak to se ti omlouvám, špatně jsem se vyjádřil, jde mi samozřejmě o lidi, kteří tu akci pořádají, tak jsem tak nějak předpokládal že to půjde přes Vás. Prostě to ignoruj, myslím že dotyční ví na koho to je. :-D

Zoro:

Race Liga se mi taky nelíbí, nejde ani tak o nápad jako o provedení. Čekal jsem od té akce jasně dané termíny závodů aby měl každý stejnou šanci, nicméně když se dávají body do race ligy ve tři ráno tak je ta akce dost nefér, se zbytkem co jsi napsal taky samozřejmě souhlasím.

Fifa:

1) Oukej, tak toho baseballa beru, já tu zase nebyl dva roky tak taky nevím kdo co udělal, myslím že když někdo takhle zamaká na serveru/webu tak by tu legendu asi taky mít měl i když to není zrovna nejznámější hráč na serveru.

2) Tady s tebou nesouhlasím. Myslím si, že akce by měli být jak zábavou tak možností výdělku. Za těch 10-15 minut by sis na tom závodě měl vydělat více, než když budeš jak tele jezdit CPčka v nějakém jobu. Pokud je někdo výborný racer tak by měl být schopný si na těchto akcích vydělat tak, aby ještě nemusel vydělávat na premium, což se při současných odměnách neděje. Nicméně nemám statistiky, nevidím kolik do těch akcí je, takže je to jen můj subjektivní názor a je naprosto v pořádku že se v tomhle bodě neshodneme.
Jinak špatné ohlasy od hráčů samozřejmě vždycky byly, jsou a budou s tím nic nenaděláš. Já se snažím vždy do chatu pochválit adminovi akci, pokud se mi líbila, občas taky sklouznu ke kritice (jako v případě Ameliho racu na kolejích, z toho jsem chytil zánět mozkových blan), ale to jen v případě že je něco už fakt přes čáru. Každopádně se minimálně snažím pochválit a poděkovat za akci, když to jen trochu jde.

3) Jojo, výše už jsem se omlouval Krowkymu, že jsem ho špatně označil, ale nejde o lidi jako spíše o pointu. Tuším o tom byl i topic v "Zeptejte se administrátorů". Nijak extrémně mi to samozřejmě žíly netrhá, ale myslím si, že když už někdo dělá takhle velkou akci tak by se měla dodržovat pravidla a podmínky by měly platit pro všechny stejně.

4) To samozřejmě beru, tenhle bod je naprosto mimo celý ten topic a je to jen mé osobní zhodnocení práce, určitě to tu není proto aby ses tím ty nějak zabýval. U Eminema mi ani tak nejde o manuální zručnost atd. jako o mentalitu kterou mi absolutně nesedí, ale to už je interní věc AT, pokud Vám to funguje tak je to samozřejmě v pořádku. :-D

5) Díky za reakci! Je fajn vidět, že se i pan polobůh zajímá o plebs na serveru. :-D I to málo co pro nás uděláš může dost zlepšit situaci na serveru, tak jsem rád že si se nad pár věcmi alespoň zamyslel. :-D A ještě jednou díky! :D
Warning
Firemní akce!
Nevideli sme jediní dôvod, prečo firme súťaž zatrhnúť. Slušne nám napísal síce krátko po registrácií, ale stále pred začiatkom súťaže - resetovaním bodov. My sme radi, že do akcie sa chceli firmy zaregistrovať za každú cenu, teda to považujeme za úspech. Ak by nám napísal akýkolvek iný majitel, tiež ho pripíšeme a zaregistrujeme, nebol by problém. Takže v krátkosti, nepovažovali sme za vhodné riešenie majitela s firmou poslať do kelu a obrať ho o súťaž len z princípu, lebo firmu kúpil o pár hodín neskôr. Občas treba byť tolerantnejší.
Ruda
Citácia
Warning napsal:

Firemní akce!
Nevideli sme jediní dôvod, prečo firme súťaž zatrhnúť. Slušne nám napísal síce krátko po registrácií, ale stále pred začiatkom súťaže - resetovaním bodov. My sme radi, že do akcie sa chceli firmy zaregistrovať za každú cenu, teda to považujeme za úspech. Ak by nám napísal akýkolvek iný majitel, tiež ho pripíšeme a zaregistrujeme, nebol by problém. Takže v krátkosti, nepovažovali sme za vhodné riešenie majitela s firmou poslať do kelu a obrať ho o súťaž len z princípu, lebo firmu kúpil o pár hodín neskôr. Občas treba byť tolerantnejší.

Už jsem se o tom bavil i s Fifou, chápu Vaše rozhodnutí, i když s ním nesouhlasím. :-D
checkm8
Co se týče raceligy tak mně osobně vadí, že se ty závody jezdí pořád se sporťáky. Očekával sem, že budou do této akce vsunuty i vozidla neurčené k závodění (nehledě na to, že většina závodů se jezdí s cheetahem a infernusem).Co se týče akcí obecně, tak si myslím že trochu ubývá kreativita administrátorů, kdysi se vymýšlely různé ptákoviny a zábavné formy eventu, dnes se nahodí starý závod nebo se dá auto smrti a tím to hasne. (Můj názor, nikoho tímto neurážím)

img.tpx.cz/uploads/m8teche3ck1710806039.gif
euphoria
Arbys
jeste se rychle vyjdarim k tvemu vyjadreni na vyjadreni zora (heh insepšn):

Citácia
Race Liga se mi taky nelíbí, nejde ani tak o nápad jako o provedení. Čekal jsem od té akce jasně dané termíny závodů aby měl každý stejnou šanci, nicméně když se dávají body do race ligy ve tři ráno tak je ta akce dost nefér, se zbytkem co jsi napsal taky samozřejmě souhlasím.

Tohle tu driv bylo, nekdy na prelomu let 2016 a 2017... vis co, pro hrace by to samozrejme bylo lepsi, ale raceliga trva 2 mesice + jsou prazdniny, fakt nikdo nechce mit presne dany terminy na prazdniny, je to dost omezujici, dost lidi nevi, kde bude zitra :D pak se mu to jednou hodit nebude a hraci zas budou nadavat jak je hrozne neprofesionalni ze tam neprisel

ale i toto ma sve nevyhody, vyhrava vetsi nolifer no..
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Ruda
Citácia
Co se týče raceligy tak mně osobně vadí, že se ty závody jezdí pořád se sporťáky. Očekával sem, že budou do této akce vsunuty i vozidla neurčené k závodění (nehledě na to, že většina závodů se jezdí s cheetahem a infernusem).Co se týče akcí obecně, tak si myslím že trochu ubývá kreativita administrátorů, kdysi se vymýšlely různé ptákoviny a zábavné formy eventu, dnes se nahodí starý závod nebo se dá auto smrti a tím to hasne. (Můj názor, nikoho tímto neurážím)

Taky jeden z problémů který jsem řešil, i když trošku jinak. Mně obecně vadí že nemáš variabilitu na těch závodech a dostaneš prostě jeden typ auta a jeď si, nedokážu pochopit proč admini nedovolí vlastní auta nebo proč nedají na výběr z více vozidel, chápu že některé závody jsou postavené speciálně na určitý typ vozidla, ale myslím si že jich zase tolik nebude, kde by se nedalo jezdit s Cheetahem místo Infernusu.

Jinak k tomu co jsi psal - tady to beru tak, že je to race liga a tak by to mělo být v 90% se sporťáky. Ove8 tuším dělal závod do raceligy na forkliftech a určitě proti tomu nic nemám, kdyby to byl třeba jeden závod z deseti, ale zase by se to nemělo přehánět.

Arbys:

Ještě se rychle vyjádřím k tvýmu rychlýmu vyjádření na moje vyjádření k vyjádření Zora.
Oba ty styly mají asi svoje výhody a nevýhody, každopádně pointou tohohle vlákna bylo vždycky to, abych se vypsal ze svých pocitů, takže beru že to co se líbí mě se nemusí líbit dalším lidem.
Každopádně si myslím že kdyby se řeklo že se raceliga bude jezdit každý den od 8 do devíti večer (ani bys nemusel mít fixní termíny) tak by to bylo daleko lepší než když tu teď vyhrává ten co u toho nejvíc sedí.
Dřív se to tak dělalo a problém nikdy nebyl, což hádám není ani s tímhle, takže je to fakt o úhlu pohledu.
DangerRMV
Pěkně napsané, v podstatě jako vždy. Díky, že mě považuješ za legendu a abych byl upřímný, tak se za ni považuji taky a to nemyslím nějak namyšleně, ale je to prostě tak. Mám stejný názor v té podobě, že si legendu musí přece člověk zasloužit, pokud tu hraje například od roku 2010, i přesto, že pro server neudělal něco výjimečného. Odehrál tady tisíce hodin a už i z tohoto důvodu by toto "ocenění" měl mít. Toť můj názor.

Hezký článek, pokračuj.
Nosferatu
Ahoj Rudo, tak i já se tady vyjádřím.
Tak začneme postupně.

Citácia
Legendy na serveru Superpařba.eu!

Ano, v tomhle ti dávám za pravdu, že ten titul má hromada lidí, kteří to ani mít nemají. Nikdy jsem se o to nezajímal a ani jsem si nevšímal, jak se to tam udělovalo atd, ale máš pravdu v tom, že mnoho hráčů to získalo nějak záhadně a opravdu si to nezaslouží. Popravdě, to tak nějak probíráme v AT a probíralo se to už dřív co s tím udělat a koho tímhle titulem obdarovávat. Každopádně to chce celkovou čistku a vybrat to nejvhodnější s tím jen souhlasím.

Citácia
Admin akce!

Tady s tebou už souhlasit nemohu, protože si zapomněl dodat jednu důležitou věc.
A to je poměr $/počet akcí. Vzhledem k tomu, kolik akcí za den proběhne, tak se ty $ na tom vydělat dají a že to jsou desítky akcí za den. Neříkám, že ten strop je nějaký zázrak a jsou to velké peníze, to opravdu nejsou v tom ti dám za pravdu, ale pokud se na to podívám z hlediska počtů akcí, tak se to celkem vyrovnává. Mohu ti třeba oznámit to, že odměny na velké akce narůstají čím dal víc. Tam už tak nešetříme a opravdu to poměrně zvedáme, ale co se týče těch všedních akcí a jejich počtu, tak bych to tam tak tragicky neviděl.
To je můj názor, samozřejmě souhlasit nemusíš a třeba to i na základě tvého tvrzení nějak pozměníme. Neříkám, že když s tebou v tomhle nesouhlasím, že budu proti změnám.

Citácia
Firemní akce!

Tak tady s tebou absolutně nemůžu souhlasit a to co si napsal mi přijde jako blbý vtip.
Ano, byly určeny nějaké podmínky a ta firma to nesplnila to bych bral, ale!
Ta akce je tvořená pro hráče SP, takže nevidím důvod, proč by jím v tom měl pořádající administrátor zabránit, ještě v době kdy se akce úplně nerozjela. To jestli tam je o firmu víc nebo méně nikomu nevadí. A jestli si myslíš, že to je nějaká korupce, nějaké zvýhodňování nebo tak, tak se opravdu pleteš. Prostě to bylo myšleno z dobré vůle.. A i kdyby těch firem mělo být víc, tak se naberou a proč? No proč by ne, je to pro hráče a na počtu přihlášených firem opravdu nezáleží a každý má stejné podmínky od začátku. Jen hold byla přiřazena později.

Citácia
Nejhorší a nejlepší člen AT of this mothaphukkin month!

Co se týče Eminema, no je mi jasné, že ty by si to zvládl lépe a proč? Protože máš ty zkušenosti, takže by sis to oprášil a pěkně by se jelo.
My o všem do týmu bereme i úplné nováčky a proč? Nemíním furt dokola dávat šanci exadministrátorům, kteří tam vydrží chvilku a pak jdou zase do háje, protože je to za měsíc přestane bavit. To je bohužel skutečnost. Návraty exadministrátorů jsou tragické a nikdy to nevěští nic dobrého. Proto se snažím/e nabírat do týmu nové tváře i takové, kteří se to teprve učí. Takže Emi je tam chvilku, vše se tak nějak postupně učí a nikdo nespadl z nebe jako všeuměl. To že občas udělá chybu, že se mu něco nepovede? No a co? Jsme lidi a každý chybuje a kdo mi bude tvrdit, že ne, tak je to prostě vůl. Já věřím, že až se Emi pořádně zaběhne a se vším seznámí, tak to bude dobré. Jen mu musíte dát šanci a třeba mu i pomoct, říct mu co je blbě co ne a ne jako většina hned kritizovat, být hnusní a jen toho člověka od toho odradit... To je ten největší hnus. 90% hráčů pomalu neumí ani za akci poděkovat, neumí ani akci ocenit, neumí ani ocenit to, že ten administrátor/organizátor s tím má práci a že mu to taky trvalo vytvořit a že svůj čas věnuje zábavě hráčů. Tohle nikdo z vás nevidí, ale bohužel kritiky a ponižování těch kteří pro vás dělají ty akce máte plné huby.
To neříkám přímo tobě Rudo, ale prostě celkově tak jak to chodí mezi hráči.
Spousta hráčů vůbec neví o čem to je, vůbec neví kolik příkazu na to je co vše ten člověk musí udělat, ale jak říkám plnou hubu keců budou mít vždy a to se třeba nelibí mě.
Takže dejte mu třeba ještě šanci a uvidíte, jestli se zlepší nebo ne.

Já třeba momentálně s tou partou lidí co mám v týmu spokojený jsem. Konečně se sešla sestava co spolu komunikuje, nejsou tam žádné hádky a podobně, což o tom vy nic vědět nemůžete. Ale opravdu všichni kluci se snaží dělat co můžou a to že občas udělají chybu? To je normální to udělám i já a hlavně i každý z vás.

Každopádně tobě Rudo děkuji za tyhle skvělé poznatky. Hodí se to i pro nás pro administrátory a celkově pro nás hlavní, alespoň vidíme co se hráčům nelibí a co můžeme třeba změnit. Takže v tom určitě pokračuj a vůbec se neboj říct svůj názor. Nikdo ti hlavu neutrhne a už vůbec ti tady nikdo za tvůj názor nedá permu. Ještě když to bude tak skvělé sepsané a připravené. Jestliže je to jednání na úrovni, tak ho vždy vezmu a rád proberu.
Takže se neboj tu kritiku a vše psát dál, nikdo ti v tom nebrání.

Jinak reaguji především na tvůj post.. Takže komentáře neřeším. Každý má svůj názor a já nemám důvod je brát. Neříkám, že to nečtu, ale nemíním na to reagovat.
(Jinak Rudo, pokud by si byl té lásky a měl někdy čas, probereme spolu i ty legendy, jsi tady už nějaký Pátek a taky znáš hromadu těch dlouhodobých hráčů co si to zaslouží.)
I kill people and I like it
SEPARIS
Nosfe nevidím jediny důvod proc by jsme meli byt vděčni a děkovat za to že dělají akce. Pokud chci byt OA tak budu dělat akce. Pokud chci hrát na sp tak budu hrát.
On dela jedno a my druhé. Nevšiml jsem si že mi někdo děkuje nebo někomu jinému za to že hraje na sp. Možná se pletu a jsem uplne kkt když tohle pisu ale pisu to tak jak to vnimam. Jedině on by měl byt vděčný a děkovat vám ze je na postu jakem je ale my mu ? Nevidím důvod. Jo a ještě když už jsme u toho nejlepšího admina měsíce tak bych chtěl vyzdvihnout Larexe. Ještě když nebyl mód. Tak přesně takový OA jak bych si představoval. A k tomu ještě když tedka dostal moda tak taky strašne ochotny, jde vidět že má zájem a doufám že mu to zůstane stejně jako zagzovi. Pisu přes mobil tak pardon za možne chybky spatnou interpunkci atd.
Nosferatu
Citácia
Nosfe nevidím jediny důvod proc by jsme meli byt vděčni a děkovat za to že dělají akce.

Přesně tohle jsem čekal, člověka který absolutně nepochopí jak je to myšleno, ale bude rýpat.
Ale nepřekvapil si, jsi přesně ten druh, který si to absolutně neuvědomuje.
Neuvědomuješ si to, že ten člověk s tím má práci, kolikrát několik hodin než to vše dá dohromady, ale to záleží od akce. On se na tom snaží a podobně.
Potom to konečně pošle na světlo světa, udělá jednu chybičku a vy mu to dáte sežrat. Prostě berete akce jako samozřejmost a nevidíte co ten člověk proto musí dělat. Takhle to bylo myšleno. Nikdo po vás nechce aby jste děkovali, ale alespoň ocenili a ne hned odsoudili. Takhle to bylo myšleno, ale vím, že to si stejně nikdo z vás neuvědomí. Všichni se chytáte a zdůrazňujete chyby, ale to že je akce dobrá nebo to, to berete jako samozřejmost...
To se mi nelibí... to že na x adminů a jejich akce nadáváte, že jsou na hovno atd, ale přesto tam lezete. Proč? Hodně z vás proto aby do toho člověka mohlo rýpat. To není nic nového. Ale kdyby se akce přestali dělat, tak se velice rychle začnete ozývat... (Což se nestane, to byl jen příklad.) Takhle na to nadáváte neoceníte ty kluky, ale kdyby to nedělali, tak brečíte.
Třeba si vyzdvihl Larexe, to je přesně to co myslím, že prostě těm klukům, co se pro vás snaží dělat tu zábavu řeknete, jo super, udělal si to dobře, jsi dobrý! To ty kluky povzbudí ne to že je urážíte a ponižujete za každou chybu. Místo toho aby jste mu třeba slušně poradili nebo něco. Vidíte je jen jako lidi, co si nesmí dovolit chybu a když jí udělají, tak ho div neukamenujete, ale chválit, říct jím jo je ta akce dobrá, to už je horší oříšek... Tak jsem to myslel, takže doufám, že jsem Ti to dostatečně vysvětlil a tak i následujícím čtenářům, kteří zase budou slovíčkařit.
I kill people and I like it
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
17%
Skyrace
9 Hlasov
25%
Deathmatche
2 Hlasov