Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vojenská Základna Las Venturas
Smexy
img.tpx.cz/uploads/vojenskalvzakladna19587.png

Vítejte na vizitce firmy Vojenská Základna Las Venturas

img.tpx.cz/uploads/infor2121sf.png

Naše firma se zabývá jobem voják. Naše práce na serveru je hubit hmyz jako jsou teroristi a hráči s wanted levelem. Za zabití jednoho hráče s jedním wanted level má voják přibližně 14K. K naší firmě se dostanete pomocí příkazu /cloc 4.

Firma byla zakoupena dne 23.7.2018

img.tpx.cz/uploads/vedeni2214.png

Majitel --> [M]elounek
Spolumajitelé --> [M]organ --> [T]okyo --> [T]omQe
Zástupce --> Patres01

img.tpx.cz/uploads/sasfag1voz.png

img.tpx.cz/uploads/nrgboysf.png

2x NRG super věc na G pro nooby

img.tpx.cz/uploads/autíčka sfaag.png

2x Sultan
2x Infernus
1x Cheetah
1x Maverick

img.tpx.cz/uploads/safagfpravidla.png

1. Nevyvolávat konflikty ve firmě ani team chatu!
2. Nezamykat firemní vozidla!
3. Neaktivita 72 Hodin = KICK
4. Aktivně se účastnit lovů!
5. Tankovat firemní vozidla!

Všem děkuji za přečtení vizitky firmy Vojenská Základna Las Venturas

Budeme se na tebe tešit

Nemáš rád hmyz firma Vojenská základna Las Venturas je tu pro tebe neváhej a přidej se dokud je místo.

Za nadpisy děkujeme hráčce Vikush
checkm8
Moc pěkná vizitka Smile Doufám, že ve tvých rukách bude firma vzkvétat :D jen škoda, že lidí neví co je dobrý :D Ať se ti daří a ať ti dlouho vydrží :D Těš se na masakr teď :D Ahoj

img.tpx.cz/uploads/m8teche3ck1710806039.gif
euphoria
LSK
vizitka ma nezaujala ani tak po obsahovej stranke ako skor po tej grafickej. Vikuš odviedla dobrú prácu. I napriek tomu ti prajem vela stastia s firmou, i ked obaja vieme ze firma sa u teba zdrzi priemerne 1-2 tyzdne.
Smexy
Citace
vizitka ma nezaujala ani tak po obsahovej stranke ako skor po tej grafickej. Vikuš odviedla dobrú prácu. I napriek tomu ti prajem vela stastia s firmou, i ked obaja vieme ze firma sa u teba zdrzi priemerne 1-2 tyzdne.

Moc díky za koment doufám že tato firma bude jen růst v dobré prozatím mě ten job baví. Smile a nechci to prodat za týden ani 14 dní
MegaBite
No nevim, vizitka trochu odfláknutá, nedozvěděl jsem se nic, co bych už nevěděl. Samozřejmě ale přeju, aby firma rostla, aspoň bude víc vojáků na zabijení.
Merox
top ale majitel je nejlepsi

kappa
Suppriee
Super firma aj vizitka ale [M]organ je stale ozraty :(
Smexy
Borci všem moc díky jak za kladné tak i negativní komentáře, a jak říká Suppriee, Morgan je ožrala 16 letej :D
dwS_
Top firma, vizitka velice povedená graficky, firma má dobrý kolektiv a nyní byla přesunuta před warp /lv což z ní udělalo pro mě nejzábavnější firmu ve které jsem byl OmgLol jediný problém na celém jobu je g, doufám že ho brzy zruší a lidi se začnou učit víc skilled metody na zabíjení teroristů a lidí s wl Díky*gp*
Smexy
Zdravím dwS_ moc díky za kladný koment, vím jaké to je když někdo používá G není to zrovna příjemné neříkám že já ho též nepoužiji ale lepší je se bít normálně sawny, čí nějaké M4.. jak jsem slyšel tak by se G mělo zrušit a nebo nahodit systém když vystoupí řidič vyhodí tě to automaticky z pozice géčkaře. Jooo
MaReK_
Firma neexistuje Lock!
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně