Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

LS AirLines 2x Foto = 20m
MarkoPollo
Zdravíčko.
Čital som pravidla ale aj tak ma zaujíma nakolko to je s firmou aj so superparbou spoločné " je to prepojené " tak reku či by to šlo aj tak spraviť.
Čo by som rád..
Fotografiu chcem použiť na fb stránku " firemnú " Link je daný vo firemnej vizitke na webe..

Celé to nechám na vás odmena za toť 20m
Ak budem ozaj šokovaný vašim výtvorom tak prípadne +5m

Prvá Fotorgrafia:
Názov firmy: LS AirLines - názov môžete upraviť podla seba / farby vložiť napr. 66ff00..LS..99ff00..Air..33cc00..Lines " to len aby ste vedeli že môžete farbu vopchať aj do pol textu "
Farby hex: 66ff00 , 99ff00 , 33cc00 " všetko sú zeleéné farby, milujem zelenú " :D
Obrazok firmy: Nechám to na Vás, niečo s firmou spoločné + ďalšie loga lietadielok a pod..
Firmu mám pilotov takže niečo s lietadlami " /cloc 58 " ..
Foto lietadiel: napr. https://lh3.googleusercontent.com/gMZ...5WNSI=s180
Do strička googla som zadal: " stihače lietadiel " tento obrazok vyššie je fajn len keby boli skôr zelenej farby

Druhá Fotografia:
By obsahovala to iste čo prví obrázok..
- Boli by pridané len menovky, konkrétne vedenie firmy.. to tiež nechám na vás či tie menovky dáte do rohu a pod..
To všetko nechám na vás len tak aby to bolo prehliadne.

Hex kody - Nicky hráčov:

33ff00 - MarkoPollo
ff00ff - _ArabeskA_
ff0000 - Pedrix
ff0000 - lolmol528

Dôvod 2 obrázkov: Predsa ak by daný člen vedenia firmu opustil tak nech mám záložný obrázok.

Predstava:
- Vytvorený obrázok s firmou " napr odfotena firma na servery " s pohladu nie častého, bežného.. niečo čo sa nevidí často
- Do daného obrázku vložené s googlu nejaké tie stíhače " 1 až 2 fotky, netreba zasa preháňať "
- + názov firmy na foto
- prídavok po obrázkou na volnom priestore či už v malej velkosti ale prečítatelnej by boli tie menovky
Spamer
Neaktívne viac než 7 dni Lock!
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov