Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Nejhorší je srážka s blbcem, nejde vyhrát, tak si pojďme aspoň zlepšit den :D
ATomas
Zdravím,
momentálně blendeřim. Stavím interier pro poslední misi na ostrovech. Když mi na ICQ najednou žádnou chodit zprávy od několika hráčů, že nás respektive mě zase někdo pomlouvá. Hádejte kdo :D

Tak nebylo by to poprvé za poslední dobu, říkal jsem si proč to řešit, však logicky smýšlející člověk tomu přeci ani neuvěří. A ti zmanipulované přesvědčit stejně nepůjde. Neboli „Nehádej se s blbcem, mohli by si Vás lidi splést“.

Tak si blendeřim dál, ale furt to z tý hlavy nějak nemůžu vyhnat. Na jednu stranu mi to přijde vtipné, na druhou si zase říkám, že Věřím v tom, že tu máme spoustu chytrých lidí, kteří si informace ověří a zjistí, že o nás lžou. Ale tak nějak furt jsem si říkal, že bych Vám na to chtěl sdělit svůj pohled a pak zase pomažu do blenderu :D

Tak v první řadě, už to že tam píše jméno. Napsal jsem mu email, že porušuje GDPR a požádal ho o stažení těchto osobních údajů. Nehledě na to že v minulosti, když měl potřebu se k něčemu vyjádřit a výslově požádal ,abych jeho email u nás zveřejnil, což jsem udělal mi vzápětí psal, abych odmazal jeho jméno. Což jsem samozřejmě udělal. Ale nemusel protože v tu dobu ještě GDPR neexistovalo. Takže je divné, že on sám dělá nekomu jinému to co on nechce aby dělal někdo jemu. Nebo jak se to říkáSmile

Další bod je jak může tvrdit, že jeho server má více útoku než my, když nemá nejmenší ponětí kolik útoků my máme:D Podle výpadku soudit nelze, protože vetšinu DdoS útoku odrážíme a ani to nelze pocítit. Jen pro informací za říjen těch DdoS útoků bylo přes 50. Takže teď může porovnat. I když nevím jestli infromace o tom na koho vede více DDoS útoků je vůbec k nečemu :D

Další bod, ano vím co studuje za školu, protože mi to sám řekl :D
Další věc, „příkazoval abych přešel na vezi 0.3.DL“. No takhle a nepřešel snad? Tak si to řekněme od začátku. Když vyšlo 0.3.DL a Kalcor řekl, že je to jako paralelní verze, nebo jak to nazvat. Tak jsme se my tři servery chtěli dohodnout. Vlastně my a ten třetí svr jsme chtěli 0.3.DL vícemeně i on ji jakoby chtěl, ale všichni jsme se báli, že lidi zůstanou na 0.3.7. Tak jsem navrh, tak co mít dva servery? 1 na 0.3.7 a další na 0.3.DL. Pro 0.3.7 by se zastavil vývoj a hráči by měli důvod jít na 0.3.DL. (Tuto taktiku jsem sám aplikoval v roce 2010 mezi verzemi 0.2x a 0.3a). Tak jsem se opovážil mu takto drze přikázat že má mít 0.3.DL verzi!

Emaily posílal cíleně hráčům SP, kterým nabízel premium na jeho serveru za to, že budou hrát na jeho serveru. To bylo to co mi vadilo, on to ovšem pojmenovává newslettery.

Ano ,v grafu kterýmu chybí jedna cela osa, se dá doopravdy dost špatně vyznat. Ale já věřím tomu, že se časem ve tvoření grafu zlepší. Vsak naposledy tvořil podobný graf v roce 2010, kdy byl cca na 2 měsíce nejhratelnější cz/sk server. No pak vyšla RZE8.1 a od tý doby byl grafík až teď. Hm… zajímavé pročpak ho předtím zapomněl vydat.

Tak je naprosto logické, že si vybral pro vykreslování grafu takovou hodnotu, aby mu výsledek vyhovoval. Však je to normální praktická například v politice, když se účelově měří taková data, aby výsledek vyšel dobře. Příklad třeba průměrná mzda, která je vyšší než mediánová, kdy ovšem mediánová odráží mnohem reálnější situaci než průměrná. Ale můžeme si poklepat na rameno, že průměrná mzda je vysoká a jsme všichni bohatí Smile

Jinak samozřejmě vůbec nevyvíjím mód, protože ta RZE10 se vyvine sama žejo :D Asi každej logicky smýšlející člověk pochopí, že když se dělá nová verze, tak se ta stará logicky přestane upgradovat :D Ale to nevadí, mají argument, že mají víc updatů a můžou si poklepat na rameno, že jsou lepší. Spíš mě zajímá jak dlouho mu bude trvat, než mi skopíruje ty mise na ostrovech :D Jo a pak samozřejmě bude tvrdit, že jsem je skopíroval já.

Zajímavé, že podle něj mi jsou desetitisíce do kapsy. „Že by podle sebe soudím tebe“ ?

Jo a teď příjde perlička. Teda makrela. Každýmu z vás dám do schánky jednu, protože ryby jsou zdravé! No myslím, že tady snad neexistuje živoucí člověk ,který by uvěřil takové kravině jako toto :D Osobně si myslím, že tomu nevěří ani ti análnihorolezci, kteří souhlasí s každou kravinou jen aby si šplhly a dostali admin práva. Pár takových od něj známe že? :D Ne podle mě tohle je už proste tak moc, že i když ten člověk mu tam napíše podporu, tak to podle mě nemůže myslet vážně a fakt to dělí pro ty admin práva. Jo anebo k tomu všemu ještě věří, že je země placatá, tak by to dávalo smysl :D

Samozřejmě si plně uvědomuju, že jsem hnusnej zákeřnej člověk, kterej lže jak když tiskne. A tímto se mu omlouvám, že se mnou musí na tom sa-mpu trpět. Neboj se kamaráde, já to taky nemám s tebou lehký.

PS. Já už si z toho musím dělat srandu, protože nemůžu jinak, a myslím, že nic jiného než sranda se z těch hoven co vypouští na jeho web ani dělat nedá :D Souboj s blbem nelze vyhrát, ale aspoň se mu můžeme smát a zlepšit si den :D Ale tak krom srandy jste se apoň dozvěděli pravdu ja kse věci mají.

Mizim blendeřit, ATomas
Baseball
ATomasi, hezky napsané.

Pro všechny ostatní, vyvarujte se prosím nadávek, urážek, pomlouvání a šíření nějakých bludů. Já pevně věřím, že jste lepší než ti jejich hráči co tam začali psát blbosti, jako že Vám vykrádáme hesla atd :D :D (k heslům nemáme nikdo přístup, ti co mi psali o zapomenuté heslo na webu vědí, že jim vždy udělám nové).

Jakékoliv urážky budou tvrdě trestány!
Warning
Bezpochyby najlepšia "makrelka":
Citace
Nedela pro hrace nic, jen z nich rejzuje penize, jelikoz jeho server je snad nejvice pay 2 win server, jaky jsem kdy videl.

Porovnávať SP a konkurenčný server v tomto ohľade? To ani nejde...
On, ten, u ktorého sa platí za každý skin, za každé druhé auto a neviem aké hovadiny toto napíše? Čo je veľa to je veľa :D

*gp*
zorys
Nevím či se mi tenhle komentář nesmaže, ale mám tu screeny emailů co náš kamarád Martin rozesílal hráčům superpařby, přesněji teda twixovi a děkuji mu za ty screeny.

Samozřejmě mám screeny bez cenzury, aby se marťas nemohl vymluvit.

//base:screeny do hide
Upravil/a Baseball dne 02.11.2018 20:35

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
ATomas
Ja mluvil o takovychto emailech
img.tpx.cz/uploads/asvevevxeveverv.PNG
Fantasy
Citace
ATomas napsal:

Ja mluvil o takovychto emailech
img.tpx.cz/uploads/asvevevxeveverv.PNG

Přesně takovýto email přišel i mě protože kdysi dávno už je to pár let zpět sem se na ten server zašel mrknout. Samozřejmě sem to smazal a ignoroval a to co dělaj se mi vůbec nelíbilo a nelíbí. Nasraný
Pandy
Ať si každej hraje kde chce, ale na co takový falešný obvinění hned. Aspoň víme, od koho to hráči z "konkurence" pochytili a prezentují to u nás.

Se zase ukázalo IQ mrtvé makrely :D
Disco
Zdravím,
nechci se přiklánět k žádné straně, protože nevím kde je skutečná pravda a ani mě to nezajímá.
Chápu, že se snažíte nějakým způsobem proti sobě konkurovat, vytvářet něco co druhý nemá, občas něco udělat podle konkurenčních serverů, já do toho nevidím, takže nechci nikoho obviňovat. Celý topic jsem si na konkurenčním webu četl a věřím, že se to i ty ovečky co tu chodí číst tyhle bláboly přečtou.
Rád bych viděl rozdíl mezi P2W konkurence a tohoto serveru. Kredity si taktéž jako konkurenční premiovou měnu můžete koupit za herní peníze, nutno podotknout že na blbý premium vyděláte snad během 2 hodin, takže kecy ohledně toho, jak je ten server P2W si myslím, že opravdu nejsou na místě.
Vůbec je otázka, jestli ti daní hráči co tam tohle píší vůbec někdy na SP vlezli a něco tam odehráli, když už si dovolili něco soudit.
Nelíbí se mi ale jedna věc a to, že se tady tyhle spory tahají mezi hráče. Když spolu máte problém, tak si ho vyřešte mezi sebou a nezatahujte do toho vaše ovečky, které pro to, aby vám alespoň trochu zalezli do prdele a šli šířit váš názor na konkurenční web udělají úplně všechno.
Osobně si myslím, že hra má stále co nabídnout, jen o ní stále neví dost lidí. Místo těchto konkurenčních bojů by se mohlo vymýšlet spíš způsob, jak hru dále propagovat a zvednout tak její hratelnost. Je sice velice pravděpodobné, že dnešní 13 letou generaci už asi zaujmout grafika této hry nemůže, ovšem propracovaný mód by mohl a to si myslím, že mají oba dva servery. To že jeden má méně updatů než druhý k tomu bych se nerad vyjadřoval. Přece jen, je to jen hra, dělá se to ve svém osobním volném čase, kterého někdo má víc a někdo méně, někdo ho investuje i někam jinam, někdo většinu rve do tvorby.
Upřímně, člověk co má potřebu do svých sporů tahat ostatní lidi je pro mě obyčejný zbabělec co už neví, co by udělal, aby to protější straně natřel.

Tohle je čistě můj názor, ať už s tím souhlasíte či ne, cítil jsem potřebu to sem prostě napsat.
MegaBite
Ahoj, tento email mi chodil snad každý týden i když jsem jasně vysvětloval, že nechci aby mi takové emaily nadále chodily. Na onom serveru jsem před cca rokem zkoušel hrát a od té doby jsem to měl ve spamu, kam jsem to posléze přesunul. Nakonec jsem jsem musel osobně majitelovi serveru napsat, že nestojim o jeho premium, načež on mi hned poslal email, který jsem opravdu celý nečetl, jelikož mi ty kecy nezajímají :D Ale můžete se podívat sami, jak to vypadá u konkurence a jak přetahují hráče k sobě na server a zároveň tím shazují SP

[img]https://img.tpx.cz/uploads/Bfdgdfgdfgf.png [/img]
Masterskills285
Sranda že sa tu všetci zastávate SP ale nikto sa nato nepozrie s oboch strán že Atomas vážne posiela blbosti a snaží sa poškodiť konkurenciu + na to vydieranie hráčov a následne hacknutie účtu sú dôkazy proti Atomasovy takže na jeho mieste by som tu nevypisoval že majiteľ konkurencie si to výmyšla a nehovorí pravdu. Samozrejme že všetci admini sa tu zastávajú. Každý nadávate že majiteľ konkurencie rozposiela E-maily a smejete sa mu ale mali by ste sa pozrieť nato že sa o server stará a posiela E-maily aby si hráčov udržal a robí pre nich toho dosť. Smejem sa na vás jak tu trepete že na konkurencii si treba všetko kúpiť ale to napíše niekto kdo tam ani poriadne nebol a ani nevie ako to tam chodí viete si všetko kúpiť za herné peniaze zarobíte si herné peniaze kúpite za ne CZK a môžte si všetko kúpiť na konkurencii sa dá dostať ku všetkému zadarmo ale to táto partička nevie viete tu iba nadávať na majiteľa konkurencie a smiať sa mu že posiela E-maily a snaží sa komunikovať s hráčmi čo uňho hrali. Ked sme už pritom čo robí SP aby si udržala hráčov? Nič! Admini arogantný Majiteľa tu vidíš raz za 2 roky aj to je na servery len 5 min a to je všetko ale smiať sa konkurencii to tu vie každý. že majiteľ konkurencie každý deň vymýšľa nové veci a pridáva na server zaujímave novinky nevidí nikto. že majiteľ konkurencie vlastní 4servery kde mu cez deň hraje do 500 ľudí to tiež nikto nespomenie. že konkurencii stúpa návštevnosť každý deň to tu tiež nikto nepovie všetci sa tu hráte aký je SP top server a nič sa mu nevyrovná ale to ste na omyle všetci do jedného len tu urážajte konkurenciu a jej majiteľa pritom sa nad tým ani nezamyslíte čo tu píšete iba urážate. Ja osobne mám majiteľa konkurencie rád je to super človek s ktorým má každý hráč dobrý vzťah a dobre si vychádzajú aj s Admin teamom.Skúste sa prosím zamyslieť nad tým než sa tu budete stavať na stranu SP že ako to celé je aby ste tu neboli ešte prekvapený. A ked sa smejete že na konkurencii sa za všetko platí pozrite sa ako to je tu kde musíte mať 15 druhov premium aby ste mohli vlastniť viacej aut. Jednu vec lutujem a to je to že som tu nahral tak vela času. Ak by sa dal ten nahraný čas tu presunúť na konkurenciu hned by som to spravil
Zdraví vás hráč s konkurencie a pozdravujem
Dúfam že mi to hned vymažete aby si to nikdo neprečítal a nedaj bože odišiel zo SP.
Pandy
Baseball
Masterskills, hlavně že k nám chodíš hrát na velkýho kluka s cheatama co? Facepalm A hlavní věc je tvoje neskutečná zaslepenost. Kdyby ty jsi viděl, co všechno za den ATomas udělá a co my s ním stihnem za jeden den vyřešit, tak by jsi zavřel hubu a šel brečet někam do kouta.

Další co neunesl, že nebyl přijat do AT.. Takový už bylo :D

Jo a otázka, když jim "stoupá" hratelnost, proč najednou z 210 hráčů je 160? Divný co?
Warning
To si robíš srandu masterskills? Naozaj si písal o atomasovi, že je analfabetovic? Nabudúce sa najprv pozri do zrkadla. Po prečítaní tvojho textu mi vymrelo v mozgu osem miliónov buniek na siedmu.

Hovoríš, že vaš server nie je pay2win atp. Ok, prečo to ale píšete vy o nás, keď sa dá prémiová mena taktiež zakúpiť za herné?

Prečo neustále vravíte, že nemáte konkurenciu? Ak by ste ju naozaj nemali, Nice by nepísal tieto verejné správy.
Upravil/a Warning dne 03.11.2018 08:36
Ondrah98
Pořád přemýšlím, jestli se tu k tomu vyjádřit nebo raději ne... Všichni víme, co bylo a jak to se mnou bylo, ale to ponechme prosím stranou. Na konkurenci jsem hrál v životě něco mezi třemi až pěti minutami, tak nemůžu objektivně soudit mód a podobně, ale myslím, že napsat, jak na mě tato "válka" působí v rámci slušnosti a věcnosti mohu. Vezmu to tak nějak v bodech, aby to nebylo moc dlouhý.

Zveřejňování osobních údajů - ubohost, nepodstatná, spor nikam neposouvá a nepřináší žádná fakta. (Vím, že to už smazal, ale bylo to tam...). Stejně tak nějaký další údaje z reality, musím ocenit, že ty tady nezmiňuješ nic konkrétního.

DDoS útoky - pro hráče nepodstatná věc, hráče zajímá zda server funguje. Na SP výpadky nepozoruju, na konkurenci nevím, nehraji tam, nemám ji v server listu... Tady nelze ukázat ani na jedné straně objektivní čísla o počtech útoků, tady musí každý věřit tomu, co kdo z vás napíše, ale hráčům je to stejně jedno, zajímá je, jestli mohou hrát, to pozadí až tak ne (myslím běžného hráče, co si řekne "zahraju si samp" a neřeší nic okolo). Co je fakt, tak na SP byl vidět progres v době, kdy útokům čelila a přešlo se na jiný hosting nepletu-li se, od té doby pro běžného hráče naprosto v pořádku přístupný server.

Graf bez osy a bez legendy (protože rozmazal nápis Superpařba) je zcela nic nevypovídající. Kdysi jsem o tom četl pěkný článek, snad nebude vadit odkaz: https://technet.idnes.cz/manipulace-g...7_veda_pka
Obzvlášť zajímavá je část článku s nadpisem "Nepopsané osy - Graf, který přestává být grafem" a jeden příklad, který je velice podobný, troufám si říct v podstatě stejný, jako ukázka na konkurenčním fóru.

Updaty zřejmě probíhají na obou stranách, na konkurenci nehraju, tak nevím, ale podle těch vyjádření si na tom dost zakládají, tak soudím, že by to mohla být pravda, že mód neustále vylepšují... Na SP pokud dobře vidím, také probíhají průběžně nyní spíše drobné updaty, a vše směřuje k RZE10, která toho má slibovat celkem dost. Sice bychom mohli debatovat o tom, jak k návrhům přistupuješ a jak se k nim vyjadřuješ, ale nebudu to dělat, protože neznám způsob jakým to funguje na druhé straně, ale určitě si nedělám iluze, že je tam všechno zalitý sluncem a zcela bezchybný. Takže vylepšování podle mě probíhá všude a je to logický důsledek konkurenčního boje a to je to, co hráče zaujme, ne tyto topiky plné sporů a podobně. Ale chápu potřebu se vyjádřit a musím uznat, že ať je mezi námi cokoliv, tak si to určitě dokázal slušněji a lépe.

Mimochodem SP může být dost těžko pay2win, když si mohu kredit koupit za herní měnu a nemusím zaplatit ani korunu a mám libovolné premium...

A když si tyto dva topiky přečtu každý zvlášť, tak se podle mě celkem dobře ukazuje, kde se rozumně diskutuje, a kde lítají urážky a osočení. A to i ze strany AT, který tady taky působí v o dost lepším světle. Vlastně dost dobře se ten rozdíl ukazuje i na tom, že po tom, co jsem tady na SP prováděl nebo měl provádět (záleží na úhlu pohledu, neřešme to prosím), mohu toto napsat a troufám si tvrdit, že bez obav z nějakýho postihu. Teda nemám pocit, že bych něco porušoval, spíš si myslím, že to shrnuju, tak jak to na mě působí a to na trest určitě není. Jak bych s nějakým takovým názorem pochodil na druhé straně si ani netroufám tvrdit, ale nejspíš ne příliš slavně...

Kdybys cítil potřebu se k tomuhle mýmu shrnutí vyjádřit, budu jenom rád. A i když se prostě osobně moc nemusíme, opak si nalhávat nebudem, tak mám pocit, že tady bychom se shodnout mohli.

Ondrah98
Pandy
Citace
kHRYSTAL napsal:

Však to je jasne wery každy hra tam kde ho to viac bavi, ale pride mi sproste aby mi ddosoval ešte aj TS server 31.10 1.11 keď som ho ja neddosoval :D

On ddosuje TS? :D
Masterskills285
Takže vidím že sa domna pustil iba A-team tak podme k vám dvom teda

Baseball
Citace
Masterskills, hlavně že k nám chodíš hrát na velkýho kluka s cheatama co? Facepalm A hlavní věc je tvoje neskutečná zaslepenost. Kdyby ty jsi viděl, co všechno za den ATomas udělá a co my s ním stihnem za jeden den vyřešit, tak by jsi zavřel hubu a šel brečet někam do kouta.

Jo a otázka, když jim "stoupá" hratelnost, proč najednou z 210 hráčů je 160? Divný co?

Ano bol som tam testovať cheaty mal som aimbot zabíjal som s ním ludí a nič. Dokonca som zabil 4 ludi Administrátorom s aimbotom ktorý ma videl a nespravil nič. Takže tak a keby som nemal ten speedhack tak ani neviete že cheaty mám.
Citace

Tomuto nechápem čo tým myslíš chcel som byť v AT áno to je pravda ale neviem čo myslíš tým že som nebol prijatý ked som si ja osobne žiadnu prihlášku nepodával tak neviem kde si na toto došiel mal by si tu prestať hrať drsného admina pretože tu trepeš blbosti a nepravdivé veci. Takže si nabudúce rozmysli čo napíšeš dakujem. Hi

Další je na rade Warning

Citace
To si robíš srandu masterskills? Naozaj si písal o atomasovi, že je analfabetovic?

áno napísal ked on môže nazývať majiteľa konkurencie blbcom tak on bude Analfabetovic.
Citace
Hovoríš, že vaš server nie je pay2win atp. Ok, prečo to ale píšete vy o nás, keď sa dá prémiová mena taktiež zakúpiť za herné?
Ked sa pozrieš o pár ludí vyššie tak je tam hned tvoj text kde sa píše toto
Citace
On, ten, u ktorého sa platí za každý skin, za každé druhé auto a neviem aké hovadiny toto napíše? Čo je veľa to je veľa
Tak si uvedom kdo tu začal písať že u koho sa za všetko platí. A ked si to tak vezmeš kde sa u vás dajú kúpiť takéto veci ako na konkurencii ? Neony,Bodce,Brnenie,Nezničitelna karoséria... ? Namiesto toho máte 5 druhov premia ktoré sú zbytočné.

Posledné čo ma tu zaujalo je to hráča kHRYSTAL
Citace
A sranda je to, ze tvrdi ze ma udajne vacsi priemer hracov, ok možno ma ale z 200 ludi tam ma 90 ludi mimo cz sk jak aj teraz ked som tam bol pozriet tak nech si neserie do huby, keby je sp tiež pre kazdeho tak moze rovno zrusit servery

Nad týmto som sa dobre zasmial pekná blbosť ale dobre čo vám bráni si spraviť taký server? Bojíte sa zaplatiť? Bojíte sa neúspechu? Prečo ho teda ešte nemáte? Porozmýšľaj keď vypľuješ takúto blbosť sem na forum. Ale ved na SP môže pripojiť každý či nie?.

Aj tak je celý tento topic o tom že Atomas (Capo serveru) sem napíše hrdniský koment a administrátory ho v tom podporujú že aký je šéf a akú má pravdu.

Atomas asi nemá odvahu si problémy vyriešiť sám a nezaťahovať do tejto hádky aj všetkých hráčov a AT ktorý o tom nič nevedia. Pretože si týmto nič nezíska akuráť sa tu my všetci budeme hádať a Atomas tu začne mazať ťopici a rýchlo to tu zamkne. Smile
S pozdravom Hi
Baseball
Ty jsi takovej **** :D :D :D

Co dělají v tom topicku u Vás? tam jsou jen urážky a pomluvy. Tady to byla klidná diskuze, než jsi sem začal psát hovna
Masterskills285
Citace
Ty jsi takovej **** :D :D :D

Co dělají v tom topicku u Vás? tam jsou jen urážky a pomluvy. Tady to byla klidná diskuze, než jsi sem začal psát hovna
Toto je všetko čo si dokázal napísať? iba ma uraziť? Pozri sa komu došli slová. Smile
Baseball
Kdyby jsi mi radši odpověděl na to, co jsem psal, tak by jsi udělal nejlépe. Porušení pravidel topicku, suspendován.
Warning
Citace
Masterskills285 napsal:

Další je na rade Warning

Citace
To si robíš srandu masterskills? Naozaj si písal o atomasovi, že je analfabetovic?

áno napísal ked on môže nazývať majiteľa konkurencie blbcom tak on bude Analfabetovic.
Citace
Ked sa pozrieš o pár ludí vyššie tak je tam hned tvoj text kde sa píše toto
Citace
On, ten, u ktorého sa platí za každý skin, za každé druhé auto a neviem aké hovadiny toto napíše? Čo je veľa to je veľa
Tak si uvedom kdo tu začal písať že u koho sa za všetko platí. A ked si to tak vezmeš kde sa u vás dajú kúpiť takéto veci ako na konkurencii ? Neony,Bodce,Brnenie,Nezničitelna karoséria... ? Namiesto toho máte 5 druhov premia ktoré sú zbytočné.

Ty by si sa len uvedomoval...
1) Začal to písať váš majiteľ, citujem:
Citace
Co dela ATomas? Nedela pro hrace nic, jen z nich rejzuje penize, jelikoz jeho server je snad nejvice pay 2 win server, jaky jsem kdy videl.

2)
Citace
A ked si to tak vezmeš kde sa u vás dajú kúpiť takéto veci ako na konkurencii ? Neony,Bodce,Brnenie,Nezničitelna karoséria... ?
Vôbec ma nezaujíma, čo si za to kúpiš :D Jednoducho platíš prémiovou menou. Ale ok.
Neony - u nás v tuningu, stačí premium car
Bodce - bude u nás v RZE 10 bez premia
Brnenie - tomu nerozumiem, stav? To ide skoro všade. Ak myslíš dekorácie tak iný konkurenčný server.
Nezničiteľná karoséria - u nás za vernostné body
3)
Citace
Namiesto toho máte 5 druhov premia ktoré sú zbytočné.

Vidíš, keď sú zbytočné tak si ich nemusíš kúpiť, takže sa nejedná o pay2win.Dostal jsem nápad
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%