Informácie o serveri
Čítať tému
Zájem?
Ano 2 Hlasov
Ne 5 Hlasov
Počet hlasov: 7
Matematické rady a návody
|
|
Baseball |
Pridané 15.01.2019 17:38
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7413
Založený: 28.01.14
|
Zdravím, před nedávnem jsem se na serveru zapojil do diskuze o matematice. Jelikož se mi poté do PM ozval nemalý počet hráčů o pomoc tak zde zakládám tento topick. Matematika je pro mě celkem koníček, proto vám mohu pomoci s různými základy. Rozhodně se zde nehodlám pouštět do iracionálních čísel, nebo nějaké vysokoškolské matematiky. Předpokládám, že někteří z vás jsou na ZŠ a většina SŠ. Mojí matematickou "láskou" jsou funkce (lineární, kvadratická, exponenciální, inverzní funkce,....) Dále určitě celé učivo ZŠ by mi nemuselo dělat problém.. Kdyby chtěl někdo s něčím poradit, pište sem do topicku (klidně hide, pokud se stydíte) nebo do SZ. Rád pomohu. Matematice zdar! |
|
|
asthenic |
Pridané 15.01.2019 18:17
|
![]() ![]() Príspevkov: 1518
Založený: 29.06.12
|
Orientujes sa aj v derivaciach funkcii? Osobitne parcialnych derivaciach (PDE) popripade obycajna diferencia |
|
|
_Ego |
Pridané 15.01.2019 18:25
|
![]() ![]() Príspevkov: 791
Založený: 30.03.13
|
umíš vyšetřit průběh funkce nebo substituci(integrál)? |
|
|
Baseball |
Pridané 15.01.2019 19:29
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7413
Založený: 28.01.14
|
derivace a integrály jsou jedna z věcí, kterou jsem moc nemusel. Jako nějak připomenout bych si to mohl.. Ale v tomto případě bych spíš zkusil využít nějakou odbornou písemnost, nejsem si zde 100 % jistý "v kramflecích" a tudíž nechci způsobit nějakou neplechu.. Za tuto část se omlouvám. Pokud dobře rozumíte i matematické symbolice, doporučím vám portál matematika.cz. https://matematika.cz/derivace https://matematika.cz/integral |
|
|
FleX_ |
Pridané 15.01.2019 20:02
|
![]() ![]() Príspevkov: 554
Založený: 01.11.13
|
off topic ale chalani kde ste boli keď som chodil do školy ![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa