Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Ybe
Zdravím grafici,
mám tu takovou menší práci, která nezabere až tak dlouho a odměna bude podle mě slušná. Představoval bych si avatar v GIFu, podpis též v GIFu který bude ladit s avatarem. Nakonec nějaké nadpisy na vizitku.

1.Avatar
Představoval bych si nějaký obrázek auta Mitsubishi Lancer EVO VII (Černé nebo šedé barvy) na kterém by byl napsán můj h. nick : Ybe. v bílé barvě.
Mohl by tam být GIF v podobě nějakého dýmu, deště nebo klasický obrázek, který by měl jen nick v nějakém pěkném fontu s nějakým efektem. (Za obě varianty připlatím)

Odměna: 3 000 000$ HOTOVO

2.Podpis
Na pozadí podpisu by mělo být auto Nissan Silvia S14 a opět můj nick. Efekty už nechám na vás, ale bylo by fajn kdyby to ladilo s avatarem.

Odměna: 3 000 000$ HOTOVO

3.Nadpisy na vizitku
Ty nechám zcela na vás, jedinou podmínkou je aby ladili s těmito barvami BARVA 1 BARVA 2. Člověka co by dělal nadpisy bych pak poprosil o to aby mi napsal na serveru nebo tady, domluvili bychom se na textu těch nadpisů.

Odměna: 500 000$ za 1 nadpis HOTOVO

Kdyby byl avatar nebo podpis propracovaný na vyšší odměně se domluvíme.
Upravil/a Ybe dne 19.01.2019 12:10
Rich
img.tpx.cz/uploads/avatarbyrichhh255.jpg

Nadpisy na vizitku, daj prosím ťa hex kód.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Ybe
Hexy na vizitku jsou 888888 a CC0033. Avatar nic ani barva ani GIF není.
Spamer
Tu máš niečo ak by si to chcel nejako upraviť napíš čo.

img.tpx.cz/uploads/Ybeavatarbyspamer1.gif

v2.0
img.tpx.cz/uploads/Ybeavatarbyspamer2.gif

Upravil/a Spamer dne 16.01.2019 20:13
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
Ybe
Citace
Spamer napsal:

v2.0

Druhá verze se mi libí, jen jestli by šlo nějak udělat aby to auto bylo více černé zatímco pozadí zustalo tak jak je a trošku líp viditelnější ten nick, teď mi tam hrozně zplývá. Jinak to je super.
MiKyi
img.tpx.cz/uploads/ybeavatars.gif
Spamer
Citace
Ybe napsal:

Citace
Spamer napsal:

v2.0

Druhá verze se mi libí, jen jestli by šlo nějak udělat aby to auto bylo více černé zatímco pozadí zustalo tak jak je a trošku líp viditelnější ten nick, teď mi tam hrozně zplývá. Jinak to je super.

Máš namyslí aby auto bolo čierno biele a pozadie farebne ?
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
Ybe

Super, potom mi napiš na serveru.

Citace
Spamer napsal:

Citace
Ybe napsal:

Citace
Spamer napsal:

v2.0

Máš namyslí aby auto bolo čierno biele a pozadie farebne ?

Původně jsem myslel aby auto bylo černější a pozadí zustalo bílé jak je, ale nakonec ten obrázek stím efektem deště se mi zalíbil víc..
zorys
Všechno údajně hotovo, Lock

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
17%
Skyrace
9 Hlasů
25%
Deathmatche
2 Hlasů
6%