Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Pomoc prosím
Hendy
Ahojte grafici. Chcel by som sa vás opýtať, to že ja robím grafické výtvory v Adobe Premiere Pro CC a ja som si tam dal Green Screen Snow Effect a obrázok na ktorý ten Green Screen Snow Effect chcem, no pozrel som si tutorial ako to tak dať aby som mal len ten sneh na obrázku ako GIF, normálne som to presne podľa toho spravil a aj mi to tak vyšlo, lenže sú tam 2 veci s ktorými neviem čo. 1. vec je, keď tej Snow Effect už mám na obrázku normálne ako ty máš profil, tak mne tam na okrajoch ukazuje čierne hrubé čiary a to neviem dať preč. A 2. vec je že keď to ukladám, tak to nejde uložiť v GIFe a tak to musím exportovať do GIFu lenže mne to exportuje tak že sa mi to rozloží na obrázky a to potom neviem ako to dám aby to vyzeralo ako už normálne video (GIF) a keď nájdem na webe nejaký gif maker a tam to dám, tak mi to spraví gif, ale ten Snow Effect je strašne sekavý. Ďakujem vám za pomoc.
_Eg1_
Adobe premiere podle mě není vůbec na tvorbu obrázku. Je to spíše na videa. Být tebou rychle přesedlám na Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Corel. Cokoli jiného. Jen ne ten premiere prosim. Smile
Hendy
Ano, pomýlil som sa, ja robím v inom programe, len tu som robil green screen efekty.
_Eg1_
Citácia
HenDy napsal:

Ano, pomýlil som sa, ja robím v inom programe, len tu som robil green screen efekty.

Já gify dělám ve photoshopu. Smile Jde to, je to pracnější, ale za to máš jistotu, že to nebude sekat atd.
Hendy
Lenže ja som už využil Free Trial vo Photoshope a nechcem to kupovať. :D
_Eg1_
K tomu nemám co dodat. Smile Nic víc, než hodně štěstí. Snad ti někdo pomůže. Smile
Hendy
Už to mám, díky. Grafici môžete lock.
Mixer
ok tak teda tady taky Lock!
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
17%
Skyrace
9 Hlasov
25%
Deathmatche