Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nadpisy na vizitku
Hendy
Ahojte grafici, tak tu mám pre vás jednu požiadavku.
Chcel by som nadpisy na moju vizitku, takže tie nadpisy vám tu napíšem: HenDy Since 2019, Server, Web, Osoba, Povaha, Postava, Závislosti, Záujmy, Štýl, Friends

Cena: O cene sa už dohodneme, ale keď mám povedať približne koľko, tak nejakých 5-10mg, to už podľa úpravy. Smile

Všetkým vopred ďakujem za snahu, a ocením každú prácu. ;)Smile

S pozdravom HenDy.
_Eg1_
Jdu na to. Smile
Rich
Aká farba, štýl písma? V tejto sekcii je na to topic, čo všetko by si tu mal pridať a ty si tu nič nepridal, hľavne nepíš, že to je na nás, to sa potom ťažko robí.
Aby sa nepovedalo, tak na niečom robím, potom editnem príspevok.

img.tpx.cz/uploads/serverbyrichhh745.png

img.tpx.cz/uploads/serverbyrich4561.jpg

Upravil Rich dňa 27.02.2019 18:18
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Hendy
_Eg1_ a do kedy by si to stihol prosím spraviť? A Rich ja by som skôr chcel transparentný text, prepáč zabudol som to napísať do toho.
Hendy
Dobre, vybral som si od Dafuqa, ale ďakujem aj ostatným za snahu. Smile Môžete lock.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
17%
Skyrace
9 Hlasov
25%
Deathmatche
2 Hlasov
6%