Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Ejsi
Ejsi
EjsiTyNejsi

[IMG]http://i68.tinypic.com/s31tvm.jpg[/IMG]

Ospravedlnujem sa za moju gramatiku. Ti co ma poznaju, vedia preco pisem ako cigan :D

A ti co nie, poviem len to ze moj hlavni jazyk je Anglicky FU

Na Sp som hral velmi dlhe roky a zazil som tu vela dobreho, ale aj vela zleho. Neviem preco prave ja, ale asi preto lebo som vzdy bol sam sebou a netlacil sa nikam. Moja zaluba na Super Parbe vzdy bola aj bude zavodenie (gR). Od momentu co som zacal som nedokazal prestat. Stala sa z toho droga, ale uz bohuzial skoncila.

Co sa tyka ludi, stretol som ich vela. Zazil som snimi na Sp vela, a naucili ma vela. A tym ide moje VELKE DAKUJEM!
Dufam ze ste sa aj vy nieco naucili odomna.

Spominam na vas len s usmevom na tvari.

Gangy ktore som zalozil:

Good Fellaz

Ride Or Die

Resident Evil

BLACK CATS

Old-School

G's

BLACK DEVILS

Most Wanted

Legendarne Gangy v ktorych som bol:

NIGHTMARE

INGLOURIOUS BASTARDS

ALL COPS ARE BASTARDS

We Haven't Eyes

West-Side Thug-Life

Moje Serverove info:

Váš nick na serveru: Ejsi

Odehrané hodiny na serveru: 10 000 +

Váš bankovní obnos: Neriesim peniaze

Nasbíráno marihuany: v gta nemam len doma :D

Vlastním dům číslo: Los Santos 45

Momentálně jsem šéfem/členem gangu: BLACK DEVILS

Můj oblíbený administrátor: Xena a Kikush vela ste mi pomohli, Dakujem

Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /joinrace

Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Bridge

Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning Zraz

Mé oblíbené vozidlo: Buffalo, Sabre a dalsie

Má oblíbená práce na serveru: GangRace

Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: Musite sa snazit viac.

Moje info:

Meno: Milan

Vek: 24

Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Nie je ich vela

Jazyky: Čeština, Angličtina, Slovencina

Děti: Zatial nie

Kde bydlím: Slovensko

S kým bydlím: S frajerkou

Sexuální orientace: Milujem zeny

Poznámka: A auta.

Pohled na svět: Verim na zivot po smrti, verim ze sme tu pre nejaky dovod. A verim ze kazdy dostane to co si zasluzi.

Moje povaha: Laska a mier

Výška: 180

Hmotnost: 70

Postava: Sexi

Barva očí: Zeleno-Sive na slnku modre ze vraj :D

Barva vlasů: Tmavo hnede

Brýle: Nenosim, len slnecne

Na těle mám: Mam na lavej ruke 2 tetovania, a planujem snou viac

Vousy: vzdy oholeny

Kouření: Fajcim / Hulim

Alkohol: Nepijem, len prilezitostne.

Sex: Ano

Závislosti: Hudba, auta, hry ktomu cigarety a trava

Moje motto: No Peace? No Mercy!

Životní cíl: Zit naplno

Co nesnáším: Negativnich ludi

Co miluji: Pozitivnich ludi

Oblíbené jídlo: Hot-dog, langos, vyprazany syr

Oblíbené pití: Kapucino

Oblíbený film: 8 mile, Fast and Furious, Ready Player One, vela ine.

Oblíbená barva: Cierna

Dufam ze si ma budete pamatat ako jedneho z najlepsich racerov ked skoncim, lebo to som vzdy chcel dokazat. Byt jeden z najlepsich.. a aj ked GR uz mozno nieje to co bolo predtym, verim ze sa to raz zmeni a opet sa to vrati do fair-playoveho gangracu.

Tak sa drzte, a drzim vam palce na Sp..mozno sa raz opet stretneme...

DRZTE SA LUDIA! NIKDY SA NEVZDAVAJTE, A BUDTE SPRAVODLIVI! ROZDAVAJTE LASKU A NIKDY NEPRESTANTE VERIT V LEPSIE CASY!
CHODTE SI ZA SVOJIMI SNAMI, A KASLITE NA VSETKO KTO SI CO MYSLI! ZIVOT SI TVORITE SAMI! A NESUDTE LUDI KTORICH NEPOZNATE, KAZDY MA TU SVOJ VLASTNI PRIBEH!

S POZDRAVOM:

[IMG]http://i64.tinypic.com/svtjkx.jpg[/IMG]
EJSI

Upravil Ejsi dňa 06.05.2019 08:52
sKiLL
hnusná kombinace barev, nedá se to číst, flušu ti na to čau x)
Ejsi
je stara a treba ju znova opravit Smile ale inak dik za uprimnost :D netrha mi srdce tvoj nazor :D

ps: je aktualizovana
Upravil Ejsi dňa 03.05.2019 17:42
fIoW
furt hnus jak ****
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Ejsi
naco mi komentujes vizitku ked ma nemas rad? :D ci si ubohy clovek ktori nema nic ine na praci? :D mas zle myslenie potom po prve a po druhe mna to vobec netrapi co si ti myslis :D takze ahoj a prajem ti pekny zivot Smile king
Upravil Ejsi dňa 03.05.2019 19:52
GaToo_BoTaS
Vizitka je po grafické stránce nic moc, ale svůj účel splňuje, dozvěděl jsem se třeba, že jsme byly spolu v gangu Nightmare aniž bych o tom věděl. Jako hráče, tě poznám myslím tak normálka, pro mě jsi v pohodě, sice občas máš nějaký výlevy, ale to k hrám patří. Doufám, že jen tak neskončíš, třeba opráším své staré zkušenosti a účastním se více závodů a opět začnu jezdit GRka jako dříve, pamatuju si, že Nightmare hlavně na závodu Route byly neporazitelní! Smile Hodně štěstí ve hře, aj v životě kámo!
Ejsi
dakujem paladino, konecne normalni koment :D a ani ja si na teba nepamatam..no dufam ze hej Smile prid, gang uz je, zahrame Smile
Spamer
zdar zdar sice vizitka nieje po grafickej stranke najlepšia ale tak dozvedel som sa z nej niečo poznám ťa z nejakých gangov čo sme spolu zajazdili nejaky ten bridge či už spolu v gangu alebo proti sebe :D GL v živote a nech ťa to bawo nezožerie :D :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
Ejsi
tak tak spamer :D neboj nic, keby si ho nemozem dovolit ani ho nekupim :D a neviem co je na tej vizitke zle :D sak su tam len par pismeniek videa a fotky co chcete odomna :D mam to dat ruzove? :D ale diky, aj tebe nech sa dari Smile hlavne je ajtak zdravie, tak nech si zdravi
BolT
Ahoj, nechápem prečo všetci riešia grafickú stránku. Mňa to napríklad vôbec netrápi. Hlavné je to že sa o tebe niečo dozvedia.Jooo Tak poznáme sa už dlhšiu dobu. Odjazdené toho máme tiež dosť, si jeden veľmi dobrý bloker na ktorého sa dá na grkách spoľahnúť.jazyk Takže ja ti prajem veľa šťastia v reálnom živote aby sa ti darilo a ešte veľa šťastných kilometrov s autíčkom.:D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=11822

imgur.com/WHTT459.gif
Ejsi
ja tiez nechapem :D asi uz nemaju co riesit tak musia si stale nieco najst, sak to poznas :D dakujem pekne, aj tebe vela stastia nech sa ti dari a davaj pozor na cestach Smile Kytka pro tebe
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
24%
Deathmatche
4 Hlasov
6%