Informace o serveru
Číst diskuzi
Ejsi
|
|
Ejsi |
Přidané 03.05.2019 15:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 41
Založený: 17.04.13
|
EjsiTyNejsi [IMG]http://i68.tinypic.com/s31tvm.jpg[/IMG] Ospravedlnujem sa za moju gramatiku. Ti co ma poznaju, vedia preco pisem ako cigan ![]() A ti co nie, poviem len to ze moj hlavni jazyk je Anglicky ![]() Na Sp som hral velmi dlhe roky a zazil som tu vela dobreho, ale aj vela zleho. Neviem preco prave ja, ale asi preto lebo som vzdy bol sam sebou a netlacil sa nikam. Moja zaluba na Super Parbe vzdy bola aj bude zavodenie (gR). Od momentu co som zacal som nedokazal prestat. Stala sa z toho droga, ale uz bohuzial skoncila. Co sa tyka ludi, stretol som ich vela. Zazil som snimi na Sp vela, a naucili ma vela. A tym ide moje VELKE DAKUJEM! Dufam ze ste sa aj vy nieco naucili odomna. Spominam na vas len s usmevom na tvari. Gangy ktore som zalozil: Good Fellaz Ride Or Die Resident Evil BLACK CATS Old-School G's BLACK DEVILS Most Wanted Legendarne Gangy v ktorych som bol: NIGHTMARE INGLOURIOUS BASTARDS ALL COPS ARE BASTARDS We Haven't Eyes West-Side Thug-Life Moje Serverove info: Váš nick na serveru: Ejsi Odehrané hodiny na serveru: 10 000 + Váš bankovní obnos: Neriesim peniaze Nasbíráno marihuany: v gta nemam len doma ![]() Vlastním dům číslo: Los Santos 45 Momentálně jsem šéfem/členem gangu: BLACK DEVILS Můj oblíbený administrátor: Xena a Kikush vela ste mi pomohli, Dakujem Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /joinrace Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning Zraz Mé oblíbené vozidlo: Buffalo, Sabre a dalsie Má oblíbená práce na serveru: GangRace Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: Musite sa snazit viac. Moje info: Meno: Milan Vek: 24 Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Nie je ich vela Jazyky: Čeština, Angličtina, Slovencina Děti: Zatial nie Kde bydlím: Slovensko S kým bydlím: S frajerkou Sexuální orientace: Milujem zeny Poznámka: A auta. Pohled na svět: Verim na zivot po smrti, verim ze sme tu pre nejaky dovod. A verim ze kazdy dostane to co si zasluzi. Moje povaha: Laska a mier Výška: 180 Hmotnost: 70 Postava: Sexi Barva očí: Zeleno-Sive na slnku modre ze vraj ![]() Barva vlasů: Tmavo hnede Brýle: Nenosim, len slnecne Na těle mám: Mam na lavej ruke 2 tetovania, a planujem snou viac Vousy: vzdy oholeny Kouření: Fajcim / Hulim Alkohol: Nepijem, len prilezitostne. Sex: Ano Závislosti: Hudba, auta, hry ktomu cigarety a trava Moje motto: No Peace? No Mercy! Životní cíl: Zit naplno Co nesnáším: Negativnich ludi Co miluji: Pozitivnich ludi Oblíbené jídlo: Hot-dog, langos, vyprazany syr Oblíbené pití: Kapucino Oblíbený film: 8 mile, Fast and Furious, Ready Player One, vela ine. Oblíbená barva: Cierna Dufam ze si ma budete pamatat ako jedneho z najlepsich racerov ked skoncim, lebo to som vzdy chcel dokazat. Byt jeden z najlepsich.. a aj ked GR uz mozno nieje to co bolo predtym, verim ze sa to raz zmeni a opet sa to vrati do fair-playoveho gangracu. Tak sa drzte, a drzim vam palce na Sp..mozno sa raz opet stretneme... DRZTE SA LUDIA! NIKDY SA NEVZDAVAJTE, A BUDTE SPRAVODLIVI! ROZDAVAJTE LASKU A NIKDY NEPRESTANTE VERIT V LEPSIE CASY! CHODTE SI ZA SVOJIMI SNAMI, A KASLITE NA VSETKO KTO SI CO MYSLI! ZIVOT SI TVORITE SAMI! A NESUDTE LUDI KTORICH NEPOZNATE, KAZDY MA TU SVOJ VLASTNI PRIBEH! S POZDRAVOM:
[IMG]http://i64.tinypic.com/svtjkx.jpg[/IMG] EJSI Upravil/a Ejsi dne 06.05.2019 08:52 |
|
|
sKiLL |
Přidané 03.05.2019 15:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 1057
Založený: 20.04.14
|
hnusná kombinace barev, nedá se to číst, flušu ti na to čau x) |
|
|
Ejsi |
Přidané 03.05.2019 15:48
|
|
je stara a treba ju znova opravit ![]() ![]() ![]() ps: je aktualizovana Upravil/a Ejsi dne 03.05.2019 17:42 |
|
|
fIoW |
Přidané 03.05.2019 19:01
|
![]() ![]() Příspěvků: 829
Založený: 20.07.15
|
furt hnus jak ****
![]() ![]() |
|
|
Ejsi |
Přidané 03.05.2019 19:37
|
|
naco mi komentujes vizitku ked ma nemas rad? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Upravil/a Ejsi dne 03.05.2019 19:52 |
|
|
GaToo_BoTaS |
Přidané 03.05.2019 19:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 200
Založený: 02.10.17
|
Vizitka je po grafické stránce nic moc, ale svůj účel splňuje, dozvěděl jsem se třeba, že jsme byly spolu v gangu Nightmare aniž bych o tom věděl. Jako hráče, tě poznám myslím tak normálka, pro mě jsi v pohodě, sice občas máš nějaký výlevy, ale to k hrám patří. Doufám, že jen tak neskončíš, třeba opráším své staré zkušenosti a účastním se více závodů a opět začnu jezdit GRka jako dříve, pamatuju si, že Nightmare hlavně na závodu Route byly neporazitelní! ![]() |
|
|
Ejsi |
Přidané 03.05.2019 19:54
|
|
dakujem paladino, konecne normalni koment ![]() ![]() ![]() |
|
|
Spamer |
Přidané 03.05.2019 20:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 504
Založený: 10.04.13
|
zdar zdar sice vizitka nieje po grafickej stranke najlepšia ale tak dozvedel som sa z nej niečo poznám ťa z nejakých gangov čo sme spolu zajazdili nejaky ten bridge či už spolu v gangu alebo proti sebe ![]() ![]() ![]() |
|
|
Ejsi |
Přidané 03.05.2019 21:20
|
|
tak tak spamer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
BolT |
Přidané 04.05.2019 09:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 412
Založený: 06.02.13
|
Ahoj, nechápem prečo všetci riešia grafickú stránku. Mňa to napríklad vôbec netrápi. Hlavné je to že sa o tebe niečo dozvedia.![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Ejsi |
Přidané 04.05.2019 09:33
|
|
ja tiez nechapem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa