Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka - Lamis [Edit: 6.7.2019]
|
|
Lamis |
Pridané 13.06.2019 11:38
|
![]() ![]() Príspevkov: 258
Založený: 14.06.18
|
![]() Jak jsem se dostal k SP: K hraní na superparbě jsem se dostal dalo by se říct náhodou, od youtubera/streamera VarmiLP, sledoval jsem jeho videa ze SP, a jednoho dne jsem si řekl že to zkusim a tak jsem se stal závislý ![]() Pauza na SP: Na SP jsem skončil někdy v 12. měsíci 2018, z důvodu toho, že mi kámoška nabídla její učet s CS:GO, na kterém jsem měl prědtím ban a nehral jsem jej, poté co jsem učet s CSkem koupil, hral to občas (1-2x do tydne) tak jsem jednoho dne trvale přešel na CS:GO a SP jsem nezapl. Opětovný začátek na SP: K SP jsem se vrátil "náhodou". Tak, že mi kamarád řekl, že si stáhl SAMP a že si chce zahrát na SP, tak jsem mu řekl že jsem tam hral taky, tak sme si šli zahrát, hrali sme 4fun, ALE. On přestal po 2 dnech, ale já pokračoval, až do teď. Konec takhle jsem se stal znovu zavisly, ale nelituju toho. ![]() Váš nick na serveru: nějakou dobu TheRealLukes, aktuálně Lamis Odehrané hodiny na serveru: 1300+ Váš bankovní obnos: 1.350.000.000$ Nasbíráno marihuany: Nesbírám Vlastním dům číslo: 99 v SF Vlastním hotel číslo: Ty co jsou volné Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Dogma Family Momentálně jsem členem firmy: Royal Family Security Můj oblíbený administrátor: Wery. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /report, /mise, /getid, /lv. Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Skyrace Mé oblíbené vozidlo: Infernus/sultan Má oblíbená práce na serveru: Bezpečnostné služby, kamionak. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2- ![]() Váš nick na webu: Lamis Vloženo komentářů: Podivej se ![]() Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Podivej se ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Moje Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Stižnosti na administrátory - Rich ![]() Jméno: Lukáš Příjmení: Se neřika Datum narození: 10.05.2003 Věk: 16 Kontakty: WEB Kraj : Moravskoslezský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 6 Stav : Svobodný/á Zaměstnání : Student Vzdělání : Základní (zatím) Jazyky: Čeština, angličtina, ruština Děti: Nemám Kde bydlím : Pod mostem S kým bydlím : S rodiči Sexuální orientace : beru všechno ![]() Výška: 193cm Hmotnost: 89kg Postava: Nenormální Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Kůži Vousy: nejsou ![]() Fotografie (ukažte se nám): Neukůžu ![]() Kouření: občas Alkohol: zatim ne Sex: ne Závislosti: pc, minerálky, youtube ![]() Moje motto: Kup levně, prodej draze Moje webová stránka: nemam Životní cíl: žadny Co nesnáším: Lháře Co miluji: tebe Oblíbená muzika: všechny Oblíbené jídlo: Řizek s hranolkama Oblíbené pití: Kofola Oblíbený film: Prci prci prcičky Oblíbená kniha: nečtu ![]() Oblíbené oblečení: co se najde Oblíbená barva: oranžova, modrá ![]() Kačka RFS <3 - Jsem rád že jsi mě znovu vzala do firmy a zapoměla na spory, co mezi námi byli.
![]() ![]() Adahitous Komper_ [C]inel. Iska Marsin_ony_pupkaty. ALIEN Larex. phantasy [H]eno. Novináři LS <3 [M]arshmello ([S]mexy.) AWF <3 (Jestli jsem někoho zapoměl piš SZ. ![]() Upravil Lamis dňa 06.07.2019 02:40 |
|
|
Kacka |
Pridané 13.06.2019 13:34
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1186
Založený: 15.06.17
|
Lamisku na to že máš 16 let máš dost rozumu. Vizitka pěkná, nadpisy bomba! Jako, upřímně jsem myslela podle toho hlasu že ti bude tak 17 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Adashitous69 |
Pridané 13.06.2019 18:44
|
![]() ![]() Príspevkov: 86
Založený: 24.11.18
|
Lamis, super vyzitka, jak napisy, popis, úplně vše, tobě by měly dát grafika ne těm lidem co umí dělat jen ty jednoduché nadpisy a tak, líbí se mi, je stručná, není ani moc přehnaná, za mě máš velikou účtu a pochvalu. |
|
|
Pumba |
Pridané 14.06.2019 14:28
|
![]() ![]() Príspevkov: 10
Založený: 27.04.19
|
Čus Lamis, mě se vizitka líbí. A co s tebou chodím TS tak v pohodě týpek. Tak ať se daří na SP tak hlavně v reálu !! |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 HlasovSkyrace
16 HlasovDeathmatche
4 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
6 HlasovDerby
1 HlasTuning sraz
6 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí