Informácie o serveri
Čítať tému
Neoficiální projekt Doky SP
|
|
Disco |
Pridané 19.03.2023 21:57
|
![]() ![]() Príspevkov: 1386
Založený: 17.07.15
|
Zdravím všechny hráče a hráčky, rozhodl jsem se investovat svůj čas do toho, abych vytvořil stránku, která obsahuje lokace aut, které se nachází na SP a hodí se do doků. UPOZORNĚNÍ: Nejedná se o oficiální projekt SuperParby, ale o hráčský projekt. Zaručuji se, že při tvorbě stránky jsem se nesnažil o to, aby bylo někomu nějak uškozeno, naopak jsem se snažil pomoct právě hráčům, kteří jsou tu noví a neznají mod natolik, aby hledali jednotlivá vozidla. Zároveň se zaručuji, že v budoucnu nebude úmyslně uškozeno případným přesměrováním. (pochopitelně ale nemohu ručit za cizí zásah, proto je projekt označeny jako neoficiální) V žádném případě tím se nesnažím nahradit premium příkaz /dokysp, vidím v tom určitě výhodu toho, že to spustí přímou lokaci GPS a nemusíte alt tabovat. Proto stále doporučuji a i stránka k tomu vybízí, aby jste si to mohli usnadnit příkazem přímo ve hře. Pro nováčky avšak doufám, že pomůže odkaz a vyhledávač. Bohužel kvůli free hostingu občas jsou výpadky nebo to déle načítá, nicméně kdo si počká, ten se dočká a může si poradit s využitím prohlížeče. I proto, pokud si chcete ušetřit čas a nechce se vám čekat v případě výpadků na výsledek, využijte premium příkaz /dokysp. Pokud by někdo chtěl přidat lokace vozidel, je tam i možnost za pomocí odkazu ve footeru, vozidlo se nepřidá ihned, je tam schvalovací proces, takže ověřím, zda funguje vše jak má, není záměrně poškozující a vozidlo případně přidám. Je nutné se držet ale přípony obrázku WEBP - nejnovější pro weby. Zde už je stránka - https://spdoky.maweb.eu Přeji hodně štěstí s hledáním aut a doufám, že hodiny mé vynaložené práce někomu pomohou, zpříjemní hru a usnadní život. ![]() Za případné návrhy nebo poznatky či objevené chyby budu rád, pokud mě kontaktujte do SZ, opravím to hned jak budu moct. |
|
|
Czech_ |
Pridané 20.03.2023 09:19
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 2452
Založený: 02.12.18
|
Čau, Moc pěkná a přehledná page. Darius by byl na tebe určitě pyšný. ![]() |
|
|
Bratek |
Pridané 20.03.2023 10:02
|
![]() ![]() Príspevkov: 2559
Založený: 05.06.11
|
Jediný co, tak mě na první pohled zmátly hvězdičky na mapce, které zřejmě nesouvisí s vozidly. Možná bych tam o tom dopsal nějakou poznámku, pokud nechceš předělávat mapku bez hvězd.![]() |
|
|
Disco |
Pridané 20.03.2023 10:15
|
![]() ![]() Príspevkov: 1386
Založený: 17.07.15
|
Jediný co, tak mě na první pohled zmátly hvězdičky na mapce, které zřejmě nesouvisí s vozidly. Možná bych tam o tom dopsal nějakou poznámku, pokud nechceš předělávat mapku bez hvězd. Nahrál jsem tam čistou mapu San Andreas, tím by to mělo být vyřešeno. Děkuju za poznatek. ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasovSkyrace
7 HlasovDeathmatche
2 HlasovParkoury
2 HlasovAkce smrti
1 HlasDerby
0 HlasovTuning sraz
2 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí