Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka Salazar!!
|
|
_Groot |
Přidané 17.04.2019 15:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 104
Založený: 16.11.18
|
Zdravím Míšo, takže jako první bych ohodnotil vizitku.Takže nadpisy super,vizitka je přehledná,jednoduchá-ale dá se v ní dobře orijentovat.No ale zase sem se dočetl více informacích o tobě.Takže sem zase více poučenej kdo je to ,,Salazar,, (nemyslím s filmu! ![]() ![]() Takže sem rád že sme si začaly osobně psát a že sem tě poznal takhle přes SP. Takže se asi rozloučím,měj se..... Tomíček ![]() PS:Těším se na léto než půjdem na pivo! ![]() |
|
|
Kuba42 |
Přidané 26.05.2019 11:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 356
Založený: 22.10.17
|
Takže Michale, vizitka se mi vcelku líbí natož, že si ji dělal ty ![]() Citace Sexuální orientace: Heterosexual ![]() Nee, ale teď fakt. Si jeden z lidí, komu na SP můžu věřit, nehledně na to, co mu řeknu, takže si toho važ ![]() ![]() Jak vidím, tak taky nejsem jedinej koho si pozval na pivo ![]() ♛ ![]() ~ live fast die young be wild and have fun ~ ♛♛♛ |
|
|
Salazar |
Přidané 13.06.2019 15:28
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1337
Založený: 17.02.16
|
Mine- díky moc, jsem rád, že máš na mě takový názor, taky jsi v pohodě. Určitě bych tě zase rád někdy viděl ve firmě! ![]() Hory- díkes za koment, taky mě to překvapilo, že bydlíš za rohem ![]() ![]() ![]() Tomiik- děkujuu, takhle hezky si mi ohodnotil vizitku, nyní toho o mně víš mnoho ![]() ![]() ![]() Kubaaaa- Jakube co to je jako za větu?!! Na to, že jsi jí dělal ty? Co tím jako chceš říct frajere ![]() ![]() ![]() |
|
|
Kompix |
Přidané 05.07.2019 19:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 51
Založený: 03.02.18
|
Ahoj Salazárku,Jsi fakt dobrý Admin,taktéž i hráč,na SP jsem ti mohl pomáhat,za což ti velmi děkuji,co k vizitce? hezká,stručná,a krásně se četla,s tebou jsem nikdy neměl a nemám problém a jsi pohodový hráč i admin,je s tebou sranda akorát na SP nějakou dobu nepříjdu(Perma Ban ![]() Samozřejmě jsi Můj Oblíbený Admin sice Oblíbených Adminů mám dost,ale patříš k jedním z nich! ![]() kdybych měl šanci ti zase pomoct až budu na serveru tak se mnou určitě počítej ![]() Přeju ti hodně štěstí a vše nejlepší na SP i v reálu ![]() ![]() ![]() >>> <3 Petacz <3 <<< |
|
|
Salazar |
Přidané 09.08.2019 18:55
|
|
Čau Peto, děkuji ti za komentář k mé vizitce, jsem rád, že se ti líbí. Cením si, že mě bereš jako oblíbeného admina, buh ví, kolik jich je oblíbených ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Tazzy |
Přidané 10.08.2019 00:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 124
Založený: 21.01.18
|
Čau párku, tebe znam na serveru už hodně dlouho, dokonce si pamatuji jak jsme s antivirem po tobě šli ![]() ![]() |
|
|
Woxri |
Přidané 21.10.2019 09:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 127
Založený: 22.11.16
|
Cus misus ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
Barty |
Přidané 04.01.2020 23:23
|
![]() ![]() Příspěvků: 245
Založený: 28.11.15
|
Nemám zde ještě žádný komentář, tak to musím napravit! Jsem velice rád že jsi na postu řadového Administrátora jelikož se tam velice hodíš a Admin Tým tvojí prací velice pěkně doplňuješ. Všechno řešíš s klidnou hlavou a správně. Jsem rád že si občas napíšeme jelikož jsi fajn člověk se kterým si myslím se dobře i popovídá. ![]() Co se týče vizitky, je pěkně sepsaná, obsáhlá. Nadpisy a barvy k sobě ladí takže za mě supr. Tímto ti přeji aby se ti Míšo na Superpařbě dařilo ale především v reálném životě! ![]() |
|
|
Spidzer |
Přidané 05.01.2020 01:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 125
Založený: 17.03.15
|
Koukám, že jsem se taktéž ještě nevyjádřil. V podstatě ale mohu souhlasit se vším, co napsal Barty. Chladná hlava se projevuje nejen na serveru, ale i v žádostech o UB, ačkoliv jich není tolik. Rozhodně fungující a schopný člen AT, neskutečně vstřícný a milý člověk. Ale jen ta lenost občas.... ![]() Co se týče firmy, kam jsem byl přijat, budu dělat co se dá. Majitel firmy je schopný a zkušený v jobu, ale firma samotná už je kapku slabší, co se týče kolektivu. Vše se ovšem dá vyladit, pokud nebudu právě já ten, kdo bude chod firmy narušovat. Máš jí již dlouho, tak třeba ti vydrží po mém nájezdu ![]() ![]() Dále jsi mi nabídl pomocnou ruku u jednoho projektu, který bude brzy představen hráčům. S takovým člověkem je radost spolupracovat ![]() Vizitku není třeba nějak zvlášť komentovat, tam jde opravdu vidět, že se lenost neprojevila ![]() Suma sumárum, jsem opravdu rád, že jsem tě poznal. Pokračuj dál ve své práci. ![]() |
|
|
Czech_ |
Přidané 25.03.2020 21:26
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2452
Založený: 02.12.18
|
Čau kolego Michale![]() jsi celkem šéf, jak v osobním životě tak i ve hře. Občas mě štveš, když se mi směješ, ale až budu mít cestu okolo určitě dostaneš přes čumák ![]() ![]() ![]() Vizitka celkem ujde na to že jsi línej vepřík. Informace už dávno vím, ale i tak jsem si to rád pročetl a zasmál se nad něčím kde si přilepšuješ. Víš, že se lhát nemá, tak to aspoň editni někdy. S láskou tvůj boy přítel Czech. ![]() |
|
|
Salazar |
Přidané 26.03.2020 22:19
|
|
Jůj tu mám hodně nových komentů a bez odpovědi. To musím napravit ![]() Tazzy - Nazdárek párečku, děkuji ti za tvůj koment, který mě potěšil. Nojo s Antim jste mě někdy opravdu zlobili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Woxri - Woxríí, jsem rád, že se ti má vizitka líbí. Taky s ní bylo pěkné práce! ![]() ![]() Barty- Ještě, že jsi to napravil. Přeci tvůj koment zde nesmí chybět! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spidzer- Velká škoda, že tě již na serveru nepotkávám. Byl jsi fajn člověk a pomocník ve firmě. Každopádně ti děkuji za komentář. Je hezké číst takové chvály na mě ![]() ![]() ![]() Czech- Konečně tu mám také koment od tebe. Tak hezky jsi začal, a pak si to zkazíš tím, že mě chceš bít ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Kacka |
Přidané 17.04.2020 09:06
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1175
Založený: 15.06.17
|
Míšo, opravdu pěkná vizitka, vše co má být tam je. Nějaké informace o tobě vím, něco dozvěděla, hlavně ti přeji, abys zvládl v pohodě tu maturu, ale jelikož si šikovný, tak to zvládneš! ![]() ![]() ![]() |
|
|
Jenda51 |
Přidané 24.12.2021 17:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 1100
Založený: 12.02.18
|
gratuluji k postu administrátora, hodně štěstí s touto funkcí, přesouvám vizitku mezi administrátory
ty na mým levlu? leda ve snu... |
|
|
Ladislavxd7 |
Přidané 26.12.2021 11:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 87
Založený: 23.11.21
|
Pěkná vizitka, za mě jsi v poho člověk a admin![]() ![]() |
|
|
Detrix |
Přidané 03.04.2024 05:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 73
Založený: 25.08.20
|
Cauky Misane Vizitka se mi libi. Vse potrebne tam je. Super kolega a kamos. ![]() Snad se pozname i osobne ![]() |
|
|
Hendy |
Přidané 03.04.2024 22:31
|
![]() ![]() Příspěvků: 1424
Založený: 04.03.18
|
Zdravim te Salazari aka veliteli! Jak je tohle mozny, ze jsem ti tady jeste nenapsal komentar? No tak to musime napravit. Si hrozne dobrej klucina, vazne te mam rad a za mne byla topovka, kdyz jsi byl hlavni administrator! Hrozne hrozne moc jsem te obdivoval, jak to vsechno zvladas a taky jsem hrozne obdivoval tvuj pristup, kez by bylo vice lidi s takovym pristupem. Mrzi me, ze uz tenhle post nezastavas ![]() ![]() PS: Doufam, ze to neberes pouze jako oneskorenej aprilovej zertik, ja to totiz myslim vazne. ![]() |
|
|
destiny- |
Přidané 03.04.2024 23:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 1471
Založený: 10.05.16
|
Zdravim te Salazari aka veliteli! Jak je tohle mozny, ze jsem ti tady jeste nenapsal komentar? No tak to musime napravit. Si hrozne dobrej klucina, vazne te mam rad a za mne byla topovka, kdyz jsi byl hlavni administrator! Hrozne hrozne moc jsem te obdivoval, jak to vsechno zvladas a taky jsem hrozne obdivoval tvuj pristup, kez by bylo vice lidi s takovym pristupem. Mrzi me, ze uz tenhle post nezastavas Bacha, hendy podla discordu ma rad chlapcov! Inak k salazorovi mam len to, ze si frajer admin, dodrzujes adminsky kodex tak sko sa patri a si prikladom hracom!!! Upravil/a destiny- dne 04.04.2024 00:42 life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain |
|
|
rmvecko8 |
Přidané 04.04.2024 10:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 127
Založený: 13.11.16
|
za mě nejvetsi borec co tu kdy žil a pro mě vudcovsky vzor co se týče zabijeni teráků!!! jen tak dal chlape ty to jednou dotahnes na majitele serveru pro mě jsi fakt hrdina
|
|
|
Mostecak |
Přidané 28.11.2024 01:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 54
Založený: 20.01.24
|
Tato vizitka roztavila všechny ledy obléhající mé srdce kolem dokola ![]() ![]() ![]() Míša je jeden z těch kompetentnějších a vyrovnanějších členů adminteamu a ve vizitce má mnoho velmi based bodů. Jen škoda, že se jako hráč více neangažuje v gangsystému – můj bývalý gang, kam jsem ho tehdy pozval já, by ovládnul celou mapu a navíc by cestou pochytal spoustu gangsterů, kteří mají rozvázané aimboty. ![]() Jako odměnu za dobrou vizitku přikládám recept na vanilkové rohlíčky, v nejbližších dnech se bude hodit. ![]() BSB ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasůSkyrace
7 HlasůDeathmatche
2 HlasůParkoury
2 HlasůAkce smrti
1 HlasDerby
0 HlasůTuning sraz
2 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí