Informácie o serveri
Čítať tému
Žurnalistika [destinyy]
|
|
destiny- |
Pridané 20.03.2025 21:17
|
![]() ![]() Príspevkov: 1471
Založený: 10.05.16
|
Keďže na vytváranie rozhovorov nepotrebujem hodnosť na webe, rozhodol som sa opäť venovať niečomu, čo ma pred pár rokmi bavilo. Aj keď by som opäť privítal rolu žurnalistu, prihlášku som si podal, teraz je to už len vo hviezdach. Vytváranie rozhovorov závisí od mnohých faktorov. Či už ide o výber témy alebo hráča, rozhovor je určený pre komunitu, teda pre vás, hráčov. Preto som sa rozhodol vás do rozhovorov zapojiť. Pred každým plánovaným rozhovorom vás budem informovať, s kým ho budem viesť, a zároveň vám dám možnosť poslať mi otázky do súkromnej správy. Tie následne buď zapracujem priamo do rozhovoru, alebo ich položím samostatne. Prosím, berte na vedomie, že otázky musia byť formulované slušne, zrozumiteľne a musia byť priamo adresované danému hráčovi. Zároveň vás prosím, aby ste si overili informácie, na ktoré sa chcete opýtať, uľahčíte tak prácu obom stranám. ______________________________ Ben. Dlhodobý hlavný administrátor herného portálu (Rozhovor nebol ešte publikovaný, môžeš posielať svoje otázky) ______________________________ Moje staré rozhovory nájdeš tu Klik Otázky mi posielaj tu Súkromná správa |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasovSkyrace
7 HlasovDeathmatche
2 HlasovParkoury
2 HlasovAkce smrti
1 HlasDerby
0 HlasovTuning sraz
2 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí