Informácie o serveri
Čítať tému
Moderátor - oscxar
|
|
oscxar |
Pridané 20.03.2025 02:43
|
![]() ![]() Príspevkov: 51
Založený: 30.08.15
|
1. Server nick oscxar 2. Váš věk 22 3. Vaše IP 4. Screen "/info --> hlavní" ![]() 5. Jaká je tvoje aktivita na serveru, kdy se na serveru nejčastěji zdržuješ? Na serveri som aktívny najmä v admin závodoch, v komunikácii medzi hráčmi a pri organizovaní gang eventov – od klasických gangrace súťaží až po náhodné gang eventy. Väčšinu času trávim v chate a pri aktivitách, ktoré pomáhajú rozvoju gangu alebo firmy. Mám rád interakciu s hráčmi a vždy sa snažím prispieť k pozitívnej atmosfére na serveri. Neodolám žiadnym skyrace eventom či iným zábavným aktivitám, ktoré spájajú komunitu a prinášajú nové zážitky. Verím, že moje skúsenosti, komunikatívnosť a chuť pomáhať by mohli byť prínosom pre admin team. 6. Jaká je tvoje herní náplň na serveru? Moja hlavná aktivita na serveri sa sústreďuje na gang eventy a budovanie vzťahov v komunite. Superparbu hrávam už dlhé roky práve kvôli tejto komunite, ktorá ma tu stále drží a motivuje sa vracať. Našiel som tu množstvo skvelých ľudí, s ktorými som sa spojil aj v reálnom živote, a chcel by som prispieť k vytváraniu ďalších takýchto príjemných komunít. Všetci vieme, že kompetitívny režim medzi gangami občas prináša napätie a emócie, no verím, že aj v takejto atmosfére sa dá udržiavať poriadok a spravodlivý prístup. Ako člen admin teamu by som sa rád podieľal na organizovaní eventov, udržiavaní aktivity a zabezpečení férového prostredia pre všetkých hráčov. 7. Jaké jsou tvoje zkušenosti, co se týče gang systému a gangů celkově? Moje skúsenosti s gang systémom siahajú až do rokov 2014-2015, keď som sa ako mladý hráč začal hlbšie venovať tejto oblasti. Od čias, keď som ešte nemal šancu byť súčasťou gangov, až po obdobie, keď som sa stal členom kvalitných gangov, ako napríklad Reckless Side, a mnohých ďalších, ktoré nasledovali. V gang systéme sa pohybujem dlhé roky, poznám jeho fungovanie zvnútra aj zvonku – nielen z pohľadu gangov, ale aj hráčov, ktorí sa viac venujú firmám. Gangy a súvisiace aktivity sú pre mňa prioritným dôvodom, prečo si tento server užívam, a zároveň veľkou zábavou. Uvedomujem si, že pri nábore do admin teamu zohráva dôležitú úlohu správanie v chate. Verím, že ma viacerí poznajú nielen z gang eventov, ale aj z komunikácie v hre. Aj napriek občasným rozdielnym názorom či napätiu pri kompetitívnych závodoch som sa vždy snažil zachovať si úroveň a zvládať tlak či emócie. Nikto nie je dokonalý, ale verím, že moje skúsenosti, nadhľad a chuť pomáhať by mohli byť pre admin team prínosom. 8. Proč zrovna ty by jsi měl být vybrán na post moderátora, co nám můžeš nabídnout? Nebudem chodiť okolo horúcej kaše – viacerí z nás si uvedomujeme moju minulosť a udalosti z roku 2022 (ak sa nemýlim). Chápem, že to môže ovplyvniť rozhodovanie o mojej žiadosti, a úprimne, nie je to niečo, na čo by som bol hrdý. Každý z nás robí chyby, a ja sa zo svojich poučil. Ak by sme sa na chvíľu odhliadli od tejto kapitoly, môj výkon ako Moderátora bol vždy férový – voči hráčom aj kolegom. Snažil som sa plniť svoje úlohy čo najlepšie, no v tom čase som možno nebol dostatočne vyspelý na riešenie určitých situácií s úrovňou, akú si vyžadovali. Dnes sa však neobraciam na minulosť, ale hľadím dopredu. Chcem požiadať o novú šancu. Viem, že môžem byť prínosom pre tím – či už pri organizovaní eventov, udržiavaní poriadku v chate alebo pri riešení problémov hráčov. Dokážem byť objektívny, rozhodný a riešiť situácie samostatne. Uvedomujem si, že predchádzajúcu príležitosť som zahodil, no dnes som pripravený ukázať, že som dospel a že môžem prispieť k súdržnosti a kvalite admin tímu. Niektorí z vás ma poznajú lepšie a verím, že dokážeme nechať minulosť za nami a spoločne budovať lepšiu budúcnosť na serveri. 9. Máš nějaké zkušenosti se správou/vývojem/administrací na jiném serveru/hře? Som dlhoročným a aktívnym hráčom servera Superparba, ktorý považujem za svoju stálu hernú komunitu. Od chvíle, keď som začal hrať SAMP aktívne, som ostal verný práve tomuto serveru, a to aj napriek prestávkam, ktoré som si počas rokov dal. Na inom serveri som nikdy nehral, pretože práve tu som našiel komunitu, ktorá mi vyhovuje, a prostredie, v ktorom sa cítim dobre. Skúsenosti so správou servera už mám – v roku 2022 som pôsobil najskôr ako moderátor a následne ako administrátor. Táto rola mi dala možnosť bližšie spoznať fungovanie servera, riešenie problémov medzi hráčmi a zvládanie rôznych situácií, ktoré môžu nastať. Vďaka týmto skúsenostiam viem, ako postupovať pri riešení konfliktov, ako uplatňovať pravidlá a ako zabezpečiť, aby hra zostala férová a zábavná pre všetkých. Moje predchádzajúce pôsobenie v admin teame ma naučilo efektívne komunikovať s hráčmi, riešiť sťažnosti a rozhodovať sa objektívne. Zároveň som si uvedomil, aké dôležité je mať trpezlivosť a rozvahu pri riešení rôznych situácií. 10. Doplňující info o tobě. (Co by jsi o sobě ještě řekl/a, ale v předešlých otázkách nebyla možnost?) Som dlhodobým hráčom tohto servera a vždy mi záležalo na jeho komunite a na tom, aby bol miestom plným zábavy, férovosti a kvalitných eventov. Mojím cieľom je pomáhať pri organizovaní eventov a prispieť k tomu, aby sa hráči cítili na serveri dobre a mali stále nové výzvy, ktoré ich budú baviť. Chcel by som sa však aj verejne ospravedlniť, ak moje správanie v minulosti nebolo vždy príkladné. Súťaživá atmosféra gang systému vo mne niekedy vyvolala prílišnú vášeň, ktorá mohla prerásť do nevhodných vyjadrení v chate. Uvedomujem si, že to nebolo správne, a som pripravený dokázať, že viem byť nielen férovým hráčom, ale aj niekým, kto pomáha budovať pozitívnu komunitu. Verím, že si zaslúžim druhú šancu ukázať, že viem prispieť k vylepšeniu servera – nielen svojou aktivitou, ale aj rozumným a vyváženým prístupom k hráčom. Chcem sa sústrediť na podporu komunity, riešenie konfliktov a zabezpečenie spravodlivého a priateľského prostredia pre všetkých.
![]() Moderátor 4.6.2022 - 3.8.2022 Administrátor + SP 3.8.2022 - 2022 |
|
|
LukeeNko |
Pridané 22.03.2025 09:16
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 369
Založený: 27.01.19
|
Ahoj, celkom sa aj čudujem, že si si založil žiadosť práve po tom, čo som ti musel pohroziť banom za podvod, aby si hráčovi vrátil požičaný majetok. Neviem ako tebe, ale mne táto situácia stačí a popiera to, čo píšeš v žiadosti o tvojej férovosti voči hráčom. Nesúhlasím s prijatím ![]() |
|
|
d0nD1 |
Pridané 24.03.2025 11:54
|
![]() ![]() Príspevkov: 121
Založený: 08.02.14
|
Neviem čo si robil v roku 2022 lebo som mal vtedy zrovna pauzu ale od vtedy prešla dlhá doba. Momentálne ta na servery vnímam ako slušného hráča no niake tie menšie hádky tam sú ale aj to patrí k GS. Jediné tvoje minus je nedávny pokus o podvod ktorý sa ale vyriešil bez banu. Ja som v minulom nábore urobil omnoho horšiu vec a aj napriek tomu mi šancu dali. Keďže si myslím že s tvojimi skúsenosťami by si určite pomohol AT tak ti dávam ![]() súhlasím s prijatím |
|
|
Domes |
Pridané 24.03.2025 17:53
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5299
Založený: 03.08.13
|
Zdravím, vzhledem k tomu, že na tebe byla nedávno podána stížnost za podvod, je tvoje žádost zcela nepravdivá, zejména v tomto bodě: Citácia "Moja hlavná aktivita na serveri sa sústreďuje na gang eventy a budovanie vzťahov v komunite. Superparbu hrávam už dlhé roky práve kvôli tejto komunite, ktorá ma tu stále drží a motivuje sa vracať. Našiel som tu množstvo skvelých ľudí, s ktorými som sa spojil aj v reálnom živote, a chcel by som prispieť k vytváraniu ďalších takýchto príjemných komunít. Všetci vieme, že kompetitívny režim medzi gangami občas prináša napätie a emócie, no verím, že aj v takejto atmosfére sa dá udržiavať poriadok a spravodlivý prístup. Ako člen admin teamu by som sa rád podieľal na organizovaní eventov, udržiavaní aktivity a zabezpečení férového prostredia pre všetkých hráčov." Nesouhlasím s přijetím |
|
|
Kacka |
Pridané 24.03.2025 18:21
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1175
Založený: 15.06.17
|
Ahoj, tady jsem se nějak rozhodovala docela dlouho. Vídám tě na serveru, takže aktivní seš o tom žádná. Hezky si se v žádosti rozepsal, což je pěkný. Akorát, si tebou nejsem úplně jistá je fajn ze se orientuješ co se týče gangu apod. Že zkušenosti asi mít budeš. Ale nevidím že bys pomáhal hráčům na serveru, nebo jestli bys byl pro nás přínosem to nedokážu úplně říct.. A jak píše kolega nade mnou, byla nedávno stížnost co se týče podvodu, takového kolegu bych tu nerada měla. Je možné, že kolegové se rozhodnou jinak, ale já tu musím nesouhlasit bohužel. Nesouhlasím s přijetím do AT. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasovSkyrace
7 HlasovDeathmatche
2 HlasovParkoury
2 HlasovAkce smrti
1 HlasDerby
0 HlasovTuning sraz
2 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí