Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Moderátor - ProsteViky
ProsteViky
1. Server nick
ProsteViky

2. Váš věk
29 let

3. Vaše IP

4. Screen "/info --> hlavní"
i.ibb.co/bjkVH3B6/sa-mp-001.png

5. Jaká je tvoje aktivita na serveru, kdy se na serveru nejčastěji zdržuješ?
Moje aktivita na serveru v poslední době je pravidelná. Nejčastěji hraji od dopoledních hodin až do pozdní noci či brzkého rána (10:00–03:00). Pokud mám pracovní povinnosti, což bývá párkrát do týdne, připojuji se spíše ve večerních hodinách, případně si dám chill a hry vynechám úplně. Míval jsem samozřejmě i dlouhé pauzy. Na SuperPařbě mě nic vyloženě nedrželo no a znáte to, chytne vás dobrá hra, u které pak strávíte dny a týdny. Pokud bych měl ale nějaké povinnosti určitě bych se delším pauzám vyvaroval.

6. Jaká je tvoje herní náplň na serveru?
Baví mě jak server stále roste a rozvíjí se. Užívám si grindění a vydělávání peněz, především plněním misí pro různá povolání. Mám rád, když se sejde dobrá parta a společně můžeme jezdit firemní konvoje. Zároveň rád zkouším nové věci proto i střídám povolání. Mojí srdcovkou ale je a bude Dealer a Rybář. Rád se věnuju i gang businessu a to nejen ve vlastním gangu. Kromě toho mě hodně zaujalo nedávno přidané podnikání jako CEO, kterému se věnuju nyní. Těším se na jeho další rozvoj, a doufám, že bude i přístupnější pro členy organizace. Často se účastním eventů pořádaných organizátory, kde mě baví ta atmoška a soutěživost.

7. Jaké jsou tvoje zkušenosti, co se týče gang systému a gangů celkově?
Byl jsem členem více gangů, i jsem nejeden vlastnil. Gangy většinou byly zaměřeny na business. Přiznávám, že před přidáním gang businessu jsem gangům nevěnoval takovou pozornost, ale i tak mě bavilo přebírání území a účast v závodech. Nejvíce mě však baví role majitele/správce gangu, ale také jsem se rád angažoval jako brigádník pro jiné gangy, kde jsem mohl pomáhat s různými aktivitami.

8. Proč zrovna ty by jsi měl být vybrán na post moderátora, co nám můžeš nabídnout?
Hraju na serveru prakticky od jeho založení a mám velký přehled o jeho fungování, mechanikách a komunitě, jako hráče mě to baví, ale chtěl bych serveru také něco vrátit, posunout se a zažít ho i z té druhé strany. Pomoci hráčům a podílet se na jeho rozvoji. Mám trpělivost, umím komunikovat, jsem objektivní a znám pravidla serveru. Jasně uznávám, že když se do mě někdo naváží, tak to umím vrátit, konflikty však nevyhledávám, nevyvolávám a jsem si vědom toho, jak bych jako případný člen měl reprezentovat server. Věřím, že moje zkušenosti a ochota pomoci by byly přínosem pro tým i hráče.

9. Máš nějaké zkušenosti se správou/vývojem/administrací na jiném serveru/hře?
Mám zkušenosti s administrací a správou serverů. V současnosti provozuji vlastní server pro hru Rust, kde se starám o jeho chod, správu a vývoj. Přidávám nové módy, upravuji kód pluginů a řeším různé problémy, což mi dává technické základy. Také mám vlastní Discord server, kde jsem nastavil několik botů, aby byl propojený s herním serverem a mohl oboustranně komunikovat. V minulosti jsem byl adminem na pár serverech GTA, i když to už je nějaký ten pátek zpátky, kdy jsem byl ještě kid, takže to asi nepočítám.

10. Doplňující info o tobě. (Co by jsi o sobě ještě řekl/a, ale v předešlých otázkách nebyla možnost?)
Jsem si vědom, že s aktuálním účtem nesplňuji požadovaných 400 hodin (momentálně mám něco přes 300) ale myslím, že počet hodin na screenshotu neodráží všechny moje zkušenosti a znalosti módu. Měl jsem možnost streamovat SuperPařbu na YouTube, podílet se na pořádání několika eventů a potkat spoustu skvělých lidí, kterým jsem pomohl cítit se vítáni. Zkušenosti mám i mimo server – živím se videoprodukcí, designem a tvorbou webů, a rád bych se i podílel na tvorbě obsahu pro server – třeba v podobě sestřihů nebo grafických věcí pro hráče a adminy. Věřím, že mám co nabídnout a těším se na možnost to ukázat.
Děkuju, že jste si našli čas přečíst si tohle počtěníčko a mějte fajn den Díky
LukeeNko
Ahoj,

konfliktný nie si a keď už si v nejakej hádke, tak sa držíš - tu by som možno povedal, že sa netreba nechať zbytočne vyprovokovať.

V móde sa orientuješ, no čo mi trošku chýba je ta skúsenosť s cheatmi, ale verím, že sa do toho dokážeš rýchlo dostať.

Dúfam, že ma nesklameš a ja neolutujem svoje rozhodnutie!

Súhlasím s prijatím
Terka
Ahoj,

žádost je pěkně sepsaná a vše co jsem potřebovala jsem se dozvěděla. Jak koukám, tak aktivitu na serveru máš. Nevidím žádný problém, že by jsi vyvolával hádky nebo byl nějaký konfliktní. V módu se orientuješ, takže za mě by jsi měl dostat šanci.

Souhlasím s přijetím do AT
img.tpx.cz/uploads/Comp%201_2.gif
Kacka
Zdravím,

žádost máš pěknou, tebe znám nějakou dobu ještě když si dělal ten stream a vím, že se chovat umíš, když můžeš hráčům pomůžeš. A vím ,že si neděláš žádné konflikty. Takže za mě proč né. Vím, že nevyvoláváš hádky a že je na tebe spoleh.

Souhlasím s přijetím do AT.
d0nD1
Ahoj ziadosť máš krásnu a všetko podstatne vnej máš napísané. Rozumný bezkonfliktný hráč čo sa vyzná v móde a má veľa skúsenosti takýchto potrebujeme. Aj keď tie skúsenosti s cheatingom niake extra niesu tak máš kvality inde a preto ti dávam Správně

suhlasim s prijatím
Patrix
Ahoj,
Prvom rade musím súhlasiť s kolegami máš peknú žiadosť. Čo sa aktivity tak ťa vidím na serveri často a taktiež nezaznamenal som žiadny problém v správaní. Takže za mňa máš Súhlas s prijatím
Domes
Zdravím,

Vše podstatné tu bylo zmíněno a já bych jen opakoval slova kolegů. Souhlasím s přijetím

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
KoLoB
Žádost = 10/10
Aktivita = 10/10
Povaha = 9,5/10 ( 10 má jen kolob )
Znalosti cheatingu = 1/10
Suspect = 10/10

Průměr je 8,1/10 což je vysoko, zeptám se na názor i svého asistenta Chat GPT.
Citácia
Celkové průměrné hodnocení 8,1 / 10 značí silného kandidáta, zejména po stránce aktivity, povahy a vnímání podezřelého chování. Pokud je tým schopen poskytnout podporu při zaškolení ohledně cheatingu, uchazeč má potenciál být přínosem pro admin tým.

Tak tedy po poradě se svým asistentem ti dám zelenou, ale aby vše bylo úplně fér tak bych byl rád kdyby se před tvým nabráním počkalo na to až nahraješ požadovaný počet hodin. Díky za pozornost, Lord KoLoB.
Souhlasím s přijetím do AT.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
19%
Skyrace
14 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov