Informace o serveru
Číst diskuzi
[Moderator] hoftyk
|
|
hoftyk |
Přidané 29.03.2025 17:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 175
Založený: 11.12.20
|
![]() hoftyk ![]() 17 ![]() ![]() ![]() info - hlavni ![]() Na serveru jsem hodně aktivní hlavně odpoledne, když přijdu ze školy. Většinou tam jsem až do večera. Jak moc jsem online, záleží hlavně na tom, jestli mám něco naplánovaného nebo jestli mám trénink. Když mám volno a nemám nic na programu, tak klidně sedím celý den u počítače a hraju SP. ![]() Moje herní náplň je hlavně zaměřená na gang aktivity, jako jsou boje/obrana uzemí, gang dodávky, zabíjení lidí a občas gr. Někdy si jen tak na relax vezmu jiný job a vydělávám peníze. Sem tam jsem schopný někomu pomoct. ![]() Už se v gang systému a gangách pohybuji nějakou dobu a za tu dobu se mi podařilo získat kupu zkušeností. Takže určitě 9,5/10. ![]() Myslím, že bych měl být vybrán na post moderátora, protože mám dost zkušeností a jsem aktivní na serveru. Mám zkušenosti s cheaty, jsem zodpovědný a když něco řeším, tak se to snažím řešit nestranně. Nabízím pravidelnou přítomnost na serveru. ![]() ![]() oujeee
|
|
|
Domes |
Přidané 29.03.2025 20:20
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5304
Založený: 03.08.13
|
Zdravím, Stačilo mi, jak ses choval během toho, co jsi měl ban, a vím, že žádná změna v tvém chování neproběhla. Nesouhlasím s přijetím |
|
|
Kacka |
Přidané 04.05.2025 16:34
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1184
Založený: 15.06.17
|
Zdravím, promiň, ale tebe si bohužel nedovedu představit jako budoucího kolegu. Nevidím ani pomoct hráčům, nebo i to tvé chování občas je výbušné. Jako když chceš chovat se umíš o tom žádná. I kdyz se něco řešilo, jednal si docela v pohodě. Ale na tento post se za mě bohužel nehodíš, takže tu musím dát červenou. Nesouhlasím s přijetím. |
|
|
Terka |
Přidané 04.05.2025 21:54
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 459
Založený: 12.09.17
|
Ahoj, vše bylo napsané výše a s kolegy musím souhlasit. Zkus zapracovat na svém chování. Nesouhlasím s přijetím do AT |
|
|
KoLoB |
Přidané 08.05.2025 16:28
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1297
Založený: 05.11.17
|
Žádost: 9/10 Aktivita: 7/10 Povaha: 1/10 Znalosti cheating: 10/10 Suspect: 9/10 Tvůj průměr je 7,2/10. Ovšem u tebe jsou i jiné problémy a teda jak v žádosti uvadíš svůj neplatný ban za aimbot a chování kolem něj, poradím se tak i se svým asistentem Chat GPT. Citace Povaha (1/10): Tady je zásadní problém. Kandidát měl velmi špatný přístup k admin teamu, což nelze ignorovat. I když byl ban uznán jako neplatný, způsob komunikace a chování vůči autoritám je zcela nevhodný a je nutné silně zohlednit, jestli došlo k nápravě. Po poradě jsem se zamyslel a usoudil že asistent má úplnou pravdu s tím že by tvé přijetí mohlo rozklíčit tým a narušit jeho vnitřní kulturu, proto ti nemohu dát zelenou, ale pokud se tyhle situace nebudou opakovat, v budoucnosti tě v týmu rád uvidím. Nesouhlasím s přijetím do AT. |
|
|
d0nD1 |
Přidané 08.05.2025 17:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 127
Založený: 08.02.14
|
Ahoj ja som stebou konflikt žiadny nemal tak isto neevidujem žiadne provokácie na bežných hráčov. Možno sa nemusíš s pár členmi AT ale to už ide mimo mňa. Ja viem že vieš byť aj slušný a pomôcť ostatným. Ďalej je tvoje veľké + orientácia v cheatoch na zbrane a takýto hráč nám v AT chýba a preto ti dávam ![]() suhlasim s prijatim |
|
|
LukeeNko |
Přidané 08.05.2025 20:56
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 376
Založený: 27.01.19
|
Ahoj, skúsenosti máš naozaj na úrovni a aktivitu/mód spomínať nemusím. Čo ti ale musím vyknúť je tvoje správanie, ktoré je naozaj ako na horskej dráhe a nie vždy sa správaš tak, ako by sa od človeka očakávalo. Tu sa ale budem opakovať ako pri Chameleonovi, na svoj vek si šikovný a vieš toho veľa a verím, že v tom veku sa vieš veľmi rýchlo zmeniť k lepšiemu, ak nie, vieš čo sa stane. Ak sa ti podarí dostať cez kolegov, maj na vedomí, že ak si to pokašleš, tak odo mňa už ďalší súhlas nedostaneš. Teda ... súhlasím s prijatím. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 HlasůSkyrace
14 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
5 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí